Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 798
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και τώρα που το εγκαταστήσαμε, υπάρχει πλέον η δυνατότητα για επιπλέον dictionaries για το spelling. Ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί κάτι για ελληνικά?

απαντώντας στον εαυτό μου, κατέβασα το http://ftp.osuosl.org/pub/openoffice/contrib/dictionaries/el_GR.zip

unzip και move στο User/Library/Spelling

reopen το SystemPref->Languages/Speeling και έτοιμο

ανοίγω text editor και mail και έχω spelling (δεν λειτουργεί όμως στα forums :cry:)

Δημοσ.
απαντώντας στον εαυτό μου, κατέβασα το http://ftp.osuosl.org/pub/openoffice/contrib/dictionaries/el_GR.zip

unzip και move στο User/Library/Spelling

reopen το SystemPref->Languages/Speeling και έτοιμο

ανοίγω text editor και mail και έχω spelling (δεν λειτουργεί όμως στα forums :cry:)

Τι browser χρησιμοποιείς;;; Firefox;;;

Για δοκίμασε με Safari αν λειτουργεί. Το λέω γιατί μου φαίνεται ότι δουλεύει μόνο με cocoa εφαρμογές.

Πάντως ωραίο tip :-)

Δημοσ.

Δεν είναι κανείς διατεθιμένος να κάνει format για να δούμε αν απαιτεί εγκατάσταση του Leopard, απλά το δισκάκι για verify ή τπτ από τα δύο ε? :)

Εμένα ακόμα δεν έχουν λάβει τα χαρτιά μου βγάζει μήνυμα :(

Δημοσ.

ε, αφού σε παιδεύουν έτσι, αξίζει να συμβουλευτείς καναν "θείο" σου...

Δημοσ.
Το πέρασα και εγώ το Snow Leopard μέσω upgrade! Όλα super! Οσο για το photoshop cs4 λειτουργεί κανονικά!

Καλησπερα παιδια, προσπαθω να κανω και εγω την αναβαθμιση μεσω ιντερνετ, αλλα δεν μπορω. Πως ακριβως ειναι η διαδικασια? Πηγα στο σαιτ αλλα οπως ειπατε και παραπανω σε αφηνει να ολοκληρωσεις την αγορα μονο αν μενεις Αμερικη... Δεν υπαρχει καποια διαδικασια να κατεβασω την αναβαθμιση αφου χρεωθω με την πιστωτικη/προπληρωμενη καρτα?

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν εχει απαντηθει...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Δεν υπαρχει καποια διαδικασια να κατεβασω την αναβαθμιση αφου χρεωθω με την πιστωτικη/προπληρωμενη καρτα?

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν εχει απαντηθει...

Όχι, δεν μπορείς να 'κατεβάσεις' το Snow Leopard. Η Apple δεν δίνει τέτοια δυνατότητα.

Δημοσ.
Όχι, δεν μπορείς να 'κατεβάσεις' το Snow Leopard. Η Apple δεν δίνει τέτοια δυνατότητα.

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Οποτε θα αναβαθμισω με αλλο τροπο, και απο Δευτερα θα αρχισω να ψαχνω στα μαγαζια μηπως και εχει ξεμεινει κανενα, γιατι μερικα πραγματα αξιζει πραγματικα να τα πληρωνεις.

Δημοσ.
Τι browser χρησιμοποιείς;;; Firefox;;;

Για δοκίμασε με Safari αν λειτουργεί. Το λέω γιατί μου φαίνεται ότι δουλεύει μόνο με cocoa εφαρμογές.

Πάντως ωραίο tip :-)

όχι με Safari είμαι....

ουπς μόλις το βρήκα μετά την αλλαγή πρέπει να κάνετε reopen όποιο πρόγραμμα θέλετε για να λειτουργήσει :lol:

Δημοσ.

Εβαλα το S.L αλλα δεν λεει να λειτουργησει με τιποτα i ethernet και παιρνω δικτυο ασυρματα.

Δηλαδη δεν ειναι οτι δεν "ερχεται" ιντερνετ απο τον δρομολογητη, ειναι οτι ουτε στιε ρυθμισεις του δεν μπορω να μπω

Νταξει ολα καλα

Δημοσ.

Έχει βγει καμία ανακοίνωση πότε θα αρχίσουν να διατίθενται imac ή γενικά υπολογιστές με το snow leopard προεγκατεστημένο??

Και μια άλλη ερώτηση ( η οποία μπορεί να φανεί χαζή αλλά δεν έχω πάρει ακόμα mac και δεν ξέρω πως λειτουργεί η apple), διάβασα σε ένα άρθρο ότι το snow leopard δεν είναι στα ελληνικά και ότι την μεταφρασή του θα την αναλάβει η rainbow. Ισχύει ή @#$#@@#????

• Super Moderators
Δημοσ.

Μια και έκανες τον κόπο και συνεχίζοντας τις ερωτήσεις του αξιότιμου kpartsi, σε παρακαλώ ρίξε μια ματιά στο System Preferences, εάν έχει εκεί κάτι που αφορά το Quicktime.

Ευχαριστώ. :-)

Ορίστε!

B)

post-2059-129063021065_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης full λίστα με συμβατούς printers-scanners: http://support.apple.com/kb/HT3669

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:06 ----------

το εβαλα και εγω. καμια οπτικη διαφορα. λιγο ποιο γρηγορο. το μονο που ειναι εμφανες ειναι το expose στο dock.

Ψάξε λίγο τον finder και θα δεις όμορφα πραγματάκια! Όπως ότι τα εικονιδια είναι "ζωντανά" και αν είναι ας πούμε pdf μπορείς να τα ξεφυλλίζεις μέσα από το ίδιο το εικονίδιο! Ή αντίστοιχα αν είναι video σου βγάζει στη μέση του εικονιδίου κουμπάκι play και επι τόπου στο παίζει πάλι μέσα από εικονίδιο.

B)

Δημοσ.

Για τις ρυθμίσεις του Quicktime πρέπει να πάτε στα Utilities και να ανοίξετε το quicktime 7. Μετά θα εμφανιστεί στην menubar τα preferences που είναι και για το quicktime X.

• Super Moderators
Δημοσ.
Έκανα καθαρή εγκατάσταση, με format δλδ, το οποίπο επιτυχγάνεται μέσα απτο Disk Utility. Την upgrade έκδοση πήρα ναι. Τώρα καθομαι να το φέρω στα μέτρα μου κ αργότερα ίσως ανεβάσω κ video απτην εγκατάσταση που έχω τραβήξει. ;)

Να τονίσω όμως πάλι πως μιας και το OSX δεν είναι windows... δεν κερδίζεις κάτι με την καθαρή εγκατάσταση σε σχέση με το update (εκτός αν είχες πολλά άχρηστα πράγματα στο δίσκο και θέλεις να τα ξεφορτωθείς)!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...