kdiamant Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Όσον αφορά το 64bit kernel... έχω το 13,3 Unibody το οποίο αναγράφεται ότι έχει core 2 duo... όμως δεν ενεργοποιείται ο 64bit kernel... why? Πρέπει στο boot να πατάς τα πλήκτρα 4-6.
inSync Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Πρέπει στο boot να πατάς τα πλήκτρα 4-6. Ναι αυτό λέω, δεν παίζει. Και το tool που το ενεργοποιεί λέει ότι δεν υποστηρίζεται.
nickolas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 To Snow Leopard bootaρει πιο γρήγορα από το Tiger? Γιατί το απλό Leopard θέλει αρκετά περισσότερο χρόνο. [ame] [/ame]
Cygnus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Παίδες μια ερώτηση: Σε macbook με κενό σκληρό (λόγω αναβάθμισης σκληρού) θα γίνει η εγκατάσταση από το δισκάκι ή απαιτείται υπάρχουσα εγκατάσταση Leopard;
Whiteyez Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Γίνεται και μόνο με το δισκάκι, δεν χρειάζεται να υπάρχει εγκατεστημένο απαραίτητα το Leopard.
darklordvader77 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ή κ με flashάκι, για ακομη πιο γρηγορη εγκατασταση..
agpol07 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ξερει κανεις να μας πει πως γινεται να γινει minimize οπως στο προηγουμενο με διπλο κλικ στο παραθυρο?? Δεν μπορει να το εβγαλαν..
Whiteyez Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ξερει κανεις να μας πει πως γινεται να γινει minimize οπως στο προηγουμενο με διπλο κλικ στο παραθυρο?? Δεν μπορει να το εβγαλαν.. System Preferences -> Appearance -> Και τσέκαρε το Double-click a window's title bar to minimize.
agpol07 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 System Preferences -> Appearance -> Και τσέκαρε το Double-click a window's title bar to minimize. Thank you..
daniel's_saving_grace Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μερικές παρατηρήσεις από snow: -To repair permissions γίνεται πιο γρήγορα και χωρίς να "παγώνει" το σύστημα. -Η έκδοση 2.2 beta1 του Little Snitch είναι η μόνη που παίζει καλά. -Ο Firefox μού μοιάζει πιο σβέλτος (είναι το μόνο πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει εντατικά στο snow). -H όλη απόκριση του συστήματος μοιάζει καλύτερη από το Leopard. -To upgrade έγινε απλά ΤΕΛΕΙΑ. Δεν έχασα μια ρυθμισούλα, ένα προγραμματάκι, ένα αρχειάκι ή μια προτιμησούλα χρώματος. Σε αυτό, μπράβο!
Laiacher Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μια ερώτηση και απο εμένα παιδιά, ποια έκδοση του bootcamp μπαίνει στο snow για win7 ? Στο site της apple για το boot camp έβγαζε error.. μήπως βγήκε καμιά καινούρια έκδοση?
kpartsi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μια ερώτηση και απο εμένα παιδιά, ποια έκδοση του bootcamp μπαίνει στο snow για win7 ? Στο site της apple για το boot camp έβγαζε error.. μήπως βγήκε καμιά καινούρια έκδοση? Το bootcamp είναι ενσωματωμένο στο SL. Applications -> Utilities -> Bootcamp Assistant
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μια ερώτηση και απο εμένα παιδιά, ποια έκδοση του bootcamp μπαίνει στο snow για win7 ? Στο site της apple για το boot camp έβγαζε error.. μήπως βγήκε καμιά καινούρια έκδοση? Το bootcamp είναι ενσωματωμένο στο SL.Applications -> Utilities -> Bootcamp Assistant Και η έκδοση του Boot Camp Assistant είναι η 3.0 (build 310).
domal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 System Preferences -> Appearance -> Και τσέκαρε το Double-click a window's title bar to minimize. Μεγαλε και το εψαχνα
giostau Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Παίδες μια ερώτηση: με την έλευση του Snow, περιμένουμε και νέα iMac/macbook? το έχω να πάρω τώρα στα κοντά, αλλά αν είναι να έρθουν νέα μέχρι τα Χριστούγεννα, καλύτερα να περιμένω... (αν τουλάχιστον αληθεύουν οι φήμες για blueray Κλπ...) Θενξ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.