Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όσον αφορά το 64bit kernel... έχω το 13,3 Unibody το οποίο αναγράφεται ότι έχει core 2 duo... όμως δεν ενεργοποιείται ο 64bit kernel... why?

Πρέπει στο boot να πατάς τα πλήκτρα 4-6.

• Απαντ. 798
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πρέπει στο boot να πατάς τα πλήκτρα 4-6.

Ναι αυτό λέω, δεν παίζει. Και το tool που το ενεργοποιεί λέει ότι δεν υποστηρίζεται.

Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση: Σε macbook με κενό σκληρό (λόγω αναβάθμισης σκληρού) θα γίνει η εγκατάσταση από το δισκάκι ή απαιτείται υπάρχουσα εγκατάσταση Leopard;

Δημοσ.

Ξερει κανεις να μας πει πως γινεται να γινει minimize οπως στο προηγουμενο με διπλο κλικ στο παραθυρο?? Δεν μπορει να το εβγαλαν..

Δημοσ.
Ξερει κανεις να μας πει πως γινεται να γινει minimize οπως στο προηγουμενο με διπλο κλικ στο παραθυρο?? Δεν μπορει να το εβγαλαν..

System Preferences -> Appearance -> Και τσέκαρε το Double-click a window's title bar to minimize.

Δημοσ.

Μερικές παρατηρήσεις από snow:

-To repair permissions γίνεται πιο γρήγορα και χωρίς να "παγώνει" το σύστημα.

-Η έκδοση 2.2 beta1 του Little Snitch είναι η μόνη που παίζει καλά.

-Ο Firefox μού μοιάζει πιο σβέλτος (είναι το μόνο πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει εντατικά στο snow).

-H όλη απόκριση του συστήματος μοιάζει καλύτερη από το Leopard.

-To upgrade έγινε απλά ΤΕΛΕΙΑ. Δεν έχασα μια ρυθμισούλα, ένα προγραμματάκι, ένα αρχειάκι ή μια προτιμησούλα χρώματος. Σε αυτό, μπράβο!

Δημοσ.

Μια ερώτηση και απο εμένα παιδιά, ποια έκδοση του bootcamp μπαίνει στο snow για win7 ? Στο site της apple για το boot camp έβγαζε error.. μήπως βγήκε καμιά καινούρια έκδοση?

Δημοσ.
Μια ερώτηση και απο εμένα παιδιά, ποια έκδοση του bootcamp μπαίνει στο snow για win7 ? Στο site της apple για το boot camp έβγαζε error.. μήπως βγήκε καμιά καινούρια έκδοση?

Το bootcamp είναι ενσωματωμένο στο SL.

Applications -> Utilities -> Bootcamp Assistant

• Super Moderators
Δημοσ.

Το bootcamp είναι ενσωματωμένο στο SL.

Applications -> Utilities -> Bootcamp Assistant

Και η έκδοση του Boot Camp Assistant είναι η 3.0 (build 310).

Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση:

με την έλευση του Snow, περιμένουμε και νέα iMac/macbook?

το έχω να πάρω τώρα στα κοντά, αλλά αν είναι να έρθουν νέα μέχρι τα Χριστούγεννα, καλύτερα να περιμένω...

(αν τουλάχιστον αληθεύουν οι φήμες για blueray Κλπ...)

Θενξ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...