ChRis6 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αλλαξε ο κωδικός για το Caspian Border? Ναι , αλλαξε. Password: videokilledtheradiostar ΕDIT : αυτο ηταν πριν απο λιγη ωρα. Μπορει να το αλλαξαν παλι ....
zvarthangalos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ με το origin store μήπως έπεσαν οι servers?
interkirilos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι , αλλαξε. Password: videokilledtheradiostar ΕDIT : αυτο ηταν πριν απο λιγη ωρα. Μπορει να το αλλαξαν παλι .... Δηλαδή τι ακριβώς είναι αυτοί οι κωδικοί; Θα μπορούμε να παίξουμε και Caspian Border map ?
vlachaquito Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 μπηκα επαιξα κανα 10λεπτο και με πεταξε..επεσαν οι σερβερ?? παντως το παιχνιδι κορυφαιο...
pappous_soulis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ με το origin store μήπως έπεσαν οι servers? Ούτε εγώ μπορώ να συνδεθώ. Επίσης η σελίδα του Origin έχει πέσει.
Bigi444444 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα πάντως κατεβάζει με 1mb/s από το origin (και κατεβάζω και το bs από την προσφορά του gog ταυτόχρονα...).Με τέτοιο χαμό δεν το περίμενα με τίποτα...
ntouzieras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 και μενα κατεβαινει τωρα, αλλα αποτι βλεπω τα ping ειναι χαλια, το μικροτερο που βρισκω ειναι 124...
Alejandro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ποτέ ξανά pre-order από Origin κλπ. Υποσχέθηκαν πολλά δελεαστικά και δεν τήρησαν τίποτε. Early access στην beta δεν είδα ποτέ (όπως και πολλοί άλλοι), δεν έκατσα να περιμένω σε ουρές ώστε να πάρω αυτά που πλήρωσα γιατί ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να τους τον δώσω. Ούτε καν late access στην beta αφού το Origin δεν λέει να τρέξει. Και απορώ πραγματικά τι θα γίνει στις 25/10 που βγαίνει το κανονικό. Άραγε θα δουλέψουν όλα όπως πρέπει και θα μπορούμε να το κατεβάσουμε ή θα περάσει καμιά εβδομάδα; Άλλη φορά pre-order μόνο από καταστήματα, σε DVD, που μας σέβονται λίγο περισσότερο και σε ένα βαθμό μπορούν να εκτιμούν τις δυνατότητές τους. Το Origin πάντως απέτυχε παταγωδώς να διαχειριστεί σωστά την πελατεία του και θα το πληρώσει χάνοντας ένα μεγάλο μέρος της.
DJ_Duker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Το τελικό προϊόν θα ναι μόνο μέσω origin ή θα το δούμε και Steam;
ntouzieras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 δεν προκειται να το δεις steam, τα "σπασανε" εδω και καιρο που η EA ανοιξε το δικο της.
fixxxer29 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με Origin προσωπικά . Το κατέβασε full speed και παίζει μια χαρά. Οσον αφορά τα γραφικά , τσάμπα μας φόβισαν με τις δηλώσεις τους προ ημερών.. Το σύστημα τις υπογραφής μου τρέχει στα 60-85 ( συνήθως γύρω στα 75) fps ανάλογα το map , όλα ultra και ΑΑ max σε 1920χ1080. Επίσης κάτι έλεγαν για πάνω από 1 GB Vram με ultra και πάλι δεν είδα κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.
Alejandro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με Origin προσωπικά . Το κατέβασε full speed και παίζει μια χαρά. Οσον αφορά τα γραφικά , τσάμπα μας φόβισαν με τις δηλώσεις τους προ ημερών.. Το σύστημα τις υπογραφής μου τρέχει στα 60-85 ( συνήθως γύρω στα 75) fps ανάλογα το map , όλα ultra και ΑΑ max σε 1920χ1080. Επίσης κάτι έλεγαν για πάνω από 1 GB Vram με ultra και πάλι δεν είδα κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Τι τσάμπα ρε μεγάλε; Δυο 560ti έχεις, τη στιγμή που η πλειοψηφία των παικτών έχει μια κάρτα! Δεν αποτελείς αντιπροσωπευτικό δείγμα. Μιας και εγώ έχω 560ti, μπορείς να βγάλεις τη μια και να μου πεις τι πιάνει τότε, για να ξέρω τι να περιμένω;
Πέτρος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι , αλλαξε. Password: videokilledtheradiostar ΕDIT : αυτο ηταν πριν απο λιγη ωρα. Μπορει να το αλλαξαν παλι .... Ευχαριστώ, αυτό ήταν. Πρώτες εντυπώσεις μου: Πολλά στραβά, πολλές διαφορές (κάποιες καλές, κάποιες άσχημες) σε σχέση με το BF2 (Gold Standard για εμένα), αλλά... κάψιμο! Πολύ και καλό κάψιμο. Στο σύστημά μου, 60fps constant (vsync on) χωρίς να έχω αλλάξει ρυθμίσεις (από που?). Caspian Border, ούτε για αστείο, τρελό Lag.
vlachaquito Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 οντως τα γραφικα τρεχουν μια χαρα, εγω με συστημα της πλακας και παιζει 30-40 frames ολα στο high. και εχω στειλει και τις ram για rma και ειμαι μονο με 2gb. θα πειραξω λιγο τα γραφικα και δεν θα εχω προβλημα. γραφικα τελεια, ηχος τελειως, το παιχνιδι εχει φοβερη αισθηση. με ξενερωνει απιστευτα το θεμα με τα spawn που ειχα και με το bad company 2, οπου μετα απο 3 λεπτα ξεπροβαλουν αντιπαλοι απο καθε κατευθυνση της πιστας. και παλι, το επιπεδο αληθοφανειας ειναι απιστευτο, οπως ειπε και ο συγκατοικος μου ειναι "λες και εισαι μεσα σε ταινια".. το θεμα σε συγκριση με το καινουργιο cod δεν ειναι πιο θα ειναι πιο καλο, αλλα αν το κοντ θα ειναι εξισου φοβερο... πως παιζεις την caspian border???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα