Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίταξε λίγο το ssd σου,σου περισσεύει το 15% με 20% ελεύθερος χώρος ?

Από τα 60gb έχω ελεύθερα τα 21gb!

Μήπως η κάρτα σου είναι overclocked? Έστω και εργοστασιακά?

Η κάρτα μου είναι μαμά με τα στάνταρ ρολόγια και δεν είχε ποτέ πρόβλημα (ούτε έχει και τώρα σε κανένα άλλο παιχνίδι τουλάχιστον). Μήπως παίζει τίποτα με τους drivers(έχω τους τελευταίους της AMD)?

Δημοσ.

γιατι τοσο πολυ?

Μερικές φορές το σύστημα χρειάζεται να αποθηκεύσει κάποιες πληροφορίες στην "εικονική μνήμη".

http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_memory

Η εικονική μνήμη βρίσκεται στον σκληρό δίσκο και χρησιμοποιείται μόνο όταν έχεις τον υπολογιστή ανοιχτό.

Γενικά,όσο πιο γεμάτος είναι ένας δίσκος,τόσο πιο αργά θα βρίσκει τις διάφορες πληροφορίες. Αλλά ένα μικρό ποσοστό πρέπει πάντα να το αφήνουμε ελεύθερο για την εικονική μνήμη.

Από τα 60gb έχω ελεύθερα τα 21gb!

Τότε είσαι εντάξει από αυτό που λέω από πάνω.

Κάτι άλλο φταίει. :mellow:

Δημοσ.

Η κάρτα μου είναι μαμά με τα στάνταρ ρολόγια και δεν είχε ποτέ πρόβλημα (ούτε έχει και τώρα σε κανένα άλλο παιχνίδι τουλάχιστον). Μήπως παίζει τίποτα με τους drivers(έχω τους τελευταίους της AMD)?

Στο λέω γιατί εμένα το overclock μου ήταν σταθερό παντού για μήνες τώρα, αλλά για το Battlefield 3 χρειάστηκε να τσιμπήσω λίγο την τάση. Ο επεξεργαστής σου είναι stock και αυτός?

Για τους drivers δε γνωρίζω να σου απαντήσω.

Δημοσ.

Στο λέω γιατί εμένα το overclock μου ήταν σταθερό παντού για μήνες τώρα, αλλά για το Battlefield 3 χρειάστηκε να τσιμπήσω λίγο την τάση. Ο επεξεργαστής σου είναι stock και αυτός?

Για τους drivers δε γνωρίζω να σου απαντήσω.

Όλα μαμά είναι φίλε μου, δεν έχω πειράξει τίποτα!

Δημοσ.

Κοίτα θυμάμαι που έπαιζα την beta του Battlefield 3,με τους drivers 11.8 και πως μετά όταν έβαλα το 11.10 Version 3 Preview το οποίο υποτίθεται είχε ειδικό fix για το bf3,αντί να καλλιτερεύσει τις επιδόσεις,τις έκανε κάπως χειρότερα από ότι με 11.8,και μετά από αυτό ξανά έβαλα 11.8.

Σε εμένα πάντως αυτό συνέβει,δοκίμασε το και εσύ αν και δεν σου εγγυούμαι ότι αυτό θα φταίει.

Δημοσ.

Κοίτα θυμάμαι που έπαιζα την beta του Battlefield 3,με τους drivers 11.8 και πως μετά όταν έβαλα το 11.10 Version 3 Preview το οποίο υποτίθεται είχε ειδικό fix για το bf3,αντί να καλλιτερεύσει τις επιδόσεις,τις έκανε κάπως χειρότερα από ότι με 11.8,και μετά από αυτό ξανά έβαλα 11.8.

Σε εμένα πάντως αυτό συνέβει,δοκίμασε το και εσύ αν και δεν σου εγγυούμαι ότι αυτό θα φταίει.

Αυτό έκανα φίλε μου! Τώρα έχω επιστρέψει στους τελευταίους "επίσημους" drivers της AMD και ακόμα μου το κάνει. :-(

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα να το έχει ετοιμοπαράδοτο?

Και όταν λέω ετοιμοπαράδοτο, εννοώ να περάσω να το πάρω και να φύγω.

Δημοσ.

Πειτε μου επιτελους ποιοι ειναι οι stable drivers για 5870,εχω 60fps και κολλαω απιστευτα λες και πηγαινω 1-2 fps..ειναι τελειως unplayable!!

Δημοσ.

Πρώτα περνάμε τους Drivers και μετά τα Profiles(Cap).

Σε εσάς που έχετε προβλήματα με κολλήματα κλπ.

Ελπίζω να μην χρησιμοποιείτε Driver Sweeper, το πρόγραμμα είναι καταστροφικό και δημιουργεί τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιείστε τον Uninstaller του Atiman

Atiman Uninstaller v.6.0.0

Οπότε, έχουμε και λέμε.

Σβήνετε τους Drivers που έχετε με τον Uninstaller του Atiman(πολύ εύκολη μέθοδος, απλά πατήστε το A(Automatic) και τα κάνει όλα αυτόματα.

Εάν έχετε Profiles, θα σβήσει τα Profiles και μετά θα πρέπει να ξανατρέξετε τον Uninstaller.

Μόλις τελειώσει ο Uninstaller, θα κάνει αυτόματα Restart το PC σας, μετά μόλις μπει στα Windows θα σας ζητήσει να κάνετε Activate το Administrator Account.

Θα το κάνετε πατώντας το γράμμα ''C''.

Όλα αυτόματα ξανά και μόλις τελειώσει και πει Uninstaller finished withour erros θα πατήσετε Q(quit) θα κλείσει ο Uninstaller, θα κάνετε restart και όταν μπείτε ξανά στα Windows θα περάσετε τους Catalyst 11.10 preview 3 + 11.9 Cap 4.

Btw, όσοι έχετε i7 κλείστε το Hyper-Threading γιατί δημιουργεί κολλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...