Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το "πολύ πολύπλοκη μηχανή" ήταν η δικαιολογία τους και για BC2.

Και αν αυτό το θεωρείς το μεγαλύτερο ψέμα, έχουν πει διάφορα. :P

Ακόμα περιμένουμε spectator/battlerecorder και competitive game support. ;)

• Like 1
Δημοσ.

GhostRiderLSOV Θα έλεγα φτιάξε καφέ και περίμενε,αλλά εάν κρίνω από τα υπόλοιπα features που άργησαν τόσο πολύ να τα βάλουν θα έπρεπε καλύτερα να σου πω,γράψε διαθήκη και περίμενε να τα απολαύσουν τα μελλοντικά παιδιά σου...

Δεν ξέρω,εγώ την DICE την είχα ανάμεσα στα GodLike Studios στο παρελθόν,αλλά με το bf3 έχει κάνει πολλά foul.

Ελπίζω να φταίει για όλα η EA αλλά δύσκολο το βλέπω.

• Moderators
Δημοσ.

Η DICE είχε αρχίσει τα foul με το BC2. Απλά με το BF3 είχαμε την καλή πίστη ότι θα έφτιαχνε αρκετά.

Δυστυχώς όμως όχι. Και στο BF4 ό,τι και αν πουν θα το κοιτάω πολύ στραβά πια. :/

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες,για μένα πάντα,μπορεί να του λέω ένα-δυο πράγματα,αλλά το παίζω..Και χω παίξει πολύ,οπότε..Στο μόνο που ευελπιστώ είναι patches.

(btw ξέρετε ότι πουλάνε την ΕΑ τουλάχιστον φημολογείται http://www.enternity.gr/Article/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B7-%CE%95%CE%91/10995.html ; )

Δημοσ.

Καλο ειναι να μην αστειευεσαι με αυτα τα πραγματα ...Ουτε να τα συγκρινεις με ενα κωλοπαιχνιδο ,γνωμη μου .

Καλώς το άλλαξα..

Αλλά μεταξύ μας,

ένα ουζάκι παραπάνω το πίνω τότες!

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς το άλλαξα..

Αλλά μεταξύ μας,

ένα ουζάκι παραπάνω το πίνω τότες!

Ok man σε καταλαβαινω .Απλα ξερεις ειναι κατι που ειχε ξαναειπωθει εδω οτι εμεις ασχολουμαστε με παιχνιδια αλλα καποια πραγματα με πολεμους ,τρομοκρατιες σκεψου ειναι αληθεια και καλο θα ηταν να μην τα μπλεκουμε .Δεν μιλαω μονο για τους Αμερικανους αλλα εκατερωθεν .Το 11/9 πηρε συμβολικο χαρακτηρα και διεθνοποιηθηκε ενω οι βομβαρδισμοι ανθρωπων που ακομα περπαταγανε ξυπολητοι ηταν μια "απλη" ειδηση στα καναλια .

Υπαρχουν και αλλα οπως τωρα στο bf που βλεπεις Ρωσους με Αμερικανους και καποτε υπηρχε ο ψυχρος πολεμος με την Σοβιετικη Ενωση βεβαια οπου η αμερικανικη προπαγανδα ειχε δημιουργησει μια αποστροφη για τους "κακους" Σοβιετικους .Επισης μου ερχεται στο μυαλο και η απαγορευση που ειχε γινει για το mw3 στην Γαλλια νομιζω λογω καποιου περιεχομενου που σκοτωναν Αφγανους αλλα δεν γνωριζω πολυ καλα ,ετσι ακουστα το ειχα.Αν το γνωριζει καποιος καλυτερα ας το πει αν και νομιζω ειχε αναφερθει και εδω στις ειδησεις του insomnia.Θελω να πω δηλαδη οτι καμια φορα ειναι δυσκολο να αντιληφθουμε οτι ενα παιχνιδι τετοιο ουσιαστικα εμπορευματοποιει ενα απο τα πιο ασχημα πραγματα που συμβαινουν στην ανθρωποτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Ok man σε καταλαβαινω .Απλα ξερεις ειναι κατι που ειχε ξαναειπωθει εδω οτι εμεις ασχολουμαστε με παιχνιδια αλλα καποια πραγματα με πολεμους ,τρομοκρατιες σκεψου ειναι αληθεια και καλο θα ηταν να μην τα μπλεκουμε .Δεν μιλαω μονο για τους Αμερικανους αλλα εκατερωθεν .Το 11/9 πηρε συμβολικο χαρακτηρα και διεθνοποιηθηκε ενω οι βομβαρδισμοι ανθρωπων που ακομα περπαταγανε ξυπολητοι ηταν μια "απλη" ειδηση στα καναλια .

Υπαρχουν και αλλα οπως τωρα στο bf που βλεπεις Ρωσους με Αμερικανους και καποτε υπηρχε ο ψυχρος πολεμος με την Σοβιετικη Ενωση βεβαια οπου η αμερικανικη προπαγανδα ειχε δημιουργησει μια αποστροφη για τους "κακους" Σοβιετικους .Επισης μου ερχεται στο μυαλο και η απαγορευση που ειχε γινει για το mw3 στην Γαλλια νομιζω λογω καποιου περιεχομενου που σκοτωναν Αφγανους αλλα δεν γνωριζω πολυ καλα ,ετσι ακουστα το ειχα.Αν το γνωριζει καποιος καλυτερα ας το πει αν και νομιζω ειχε αναφερθει και εδω στις ειδησεις του insomnia.Θελω να πω δηλαδη οτι καμια φορα ειναι δυσκολο να αντιληφθουμε οτι ενα παιχνιδι τετοιο ουσιαστικα εμπορευματοποιει ενα απο τα πιο ασχημα πραγματα που συμβαινουν στην ανθρωποτητα.

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.Μαζί την κάναμε την κουβέντα και με τον ghostriderlsov και το συμμερίζομαι χωρίς μα και μου!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...