Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα, βλακείες του Origin που σχετίζονται με το συγχρονισμό των ρυθμίσεων του παιχνιδιού (όχι με το level και τα όπλα που έχεις ξεκλειδώσει). Μάλλον κάτι δεν συγχρόνισε σωστά, οπότε αν παίζεις από το ίδιο PC επέλεξε το δεύτερο: "Χρήση τοπικών δεδομένων".

• Like 1
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Εγω το απενεργοποιησα το cloud στο bf3. Πειραζει? Δεν νομιζω οτι θα παω αλλου να το παιξω περαν απο τον υπολογιστη μου.

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Εγω το απενεργοποιησα το cloud στο bf3. Πειραζει? Δεν νομιζω οτι θα παω αλλου να το παιξω περαν απο τον υπολογιστη μου.

Ενεργοποιησε το για καλο κακο, μην κανεις κανα φορματ ξερω γω...τεσπα δεν σε ενοχλει αμα ειναι ενεργοποιημενο.
Δημοσ.

Ok.

Aυτο το:

''Τα προγραμματα εγκαταστασης θα αποθηκευτουν στην ακολουθη θεση"

C:\ProgramData\Origin\DownloadCache\

Να το αλλαξω? (Μιας και εχω μικρο ssd και το παιχνιδι το εχω κανει ινσταλλ σε αλλο σκληρο. Να βαλω εκει επιλογη?)

Οταν παω να αλλαξω το φακελο παραπανω μου λεει να διαγραφουν ολων των περιεχομενων cache απο τον προηγουμενο φακελο C:\ProgramData\Origin\DownloadCache\?

Εκει τι να πατησω?

Εκτος και αν οτι αρχεια μπαινουν εκει δεν προκειται να φανε χωρο και το αφησω ετσι.

Δημοσ.

Λογικά σου λέει αν θες να διαγράψεις τα αρχικά αρχεία, πριν γίνει η μεταφορά. Αν πατήσεις όχι πιστεύω θα σου τα αφήσει και στον SSD αλλά θα κάνει και την μεταφορά.

Δημοσ.

Εβαλα τα γραφικα high αντι για ultra (για να ανεβασω λιγο τα fps και για να μην κουραζεται πολυ η καρτα) και εφτασε τους 89 βαθμους. Τι γινεται ρε γαμωτο? Να θελει καμια παστα?

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής και οι ambient θερμοκρασίες της μητρικής πώς πάνε; Και 89 μια χαρά είναι, δεν παθαίνει τίποτα. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν γύρω στους 70-80 βαθμούς.

Δημοσ.

Ε, μα αυτο λεω. Δεν ειδα επεξεργαστη κατα τη διαρκεια. Τωρα το εχω κλεισει το παιχνιδι.

σε idle σημερα εχω απο 40 εως 45 σε επεξεργαστη και 45 στην καρτα.

Το κουτι μεσα πεντακαθαρο χωρις σκονη.

Δημοσ.

Όχι, δεν υποστηρίζει LAN και απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη (παρά τις φήμες για επίσημο LAN patch). Μόνο μέσω Origin μπορείς να παίξεις.

Δημοσ.

Όχι, δεν υποστηρίζει LAN και απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη (παρά τις φήμες για επίσημο LAN patch). Μόνο μέσω Origin μπορείς να παίξεις.

Σ'ευχαριστω nzeppos! Απο οτι καταλαβαινω εχουν καταστρεψει ολα τα νεα FPS ετσι...

Για το Modern Warfare 3 να φανταστω κατι αναλογο ισχυει ετσι?

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω nzeppos! Απο οτι καταλαβαινω εχουν καταστρεψει ολα τα νεα FPS ετσι...

Για το Modern Warfare 3 να φανταστω κατι αναλογο ισχυει ετσι?

Πιστεύω πως αν έχεις αγορασμένο το παιχνίδι, θα μπορείς να παίξεις μπαίνοντας από τον λογαριασμό σου. Οχι LAN βέβαια...

Δημοσ.

Πιστεύω πως αν έχεις αγορασμένο το παιχνίδι, θα μπορείς να παίξεις μπαίνοντας από τον λογαριασμό σου. Οχι LAN βέβαια...

Για να παιξουμε με παρεα σε νετ καφε ρωταω Alejandro.. offline σε dedicated server

Αλλα τεσπα ας μην βγουμε offtopic. Θα ριξω μια ματια στο google..

Δημοσ.

Όταν ξεκινάω ένα νέο ματς αργεί αρκετά να με βάλει στο παιχνίδι. Φορτώνει δηλαδή τον χάρτη και όταν μπαίνω, οι attackers π.χ. έχουν ήδη κάνει arm το mcom. Ξέρουμε που οφείλεται αυτό; Το ping μου είναι γύρω στο 70-90.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...