Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η 580 κοστιζει πανω απο 500 ευρω και δεν εχω τοσα λεφτα! :shock:θα περιμενω να πεσουν οι τιμες και μετα θα παρω την 590

Βρήκα και αυτό.. Can You Ran It?

Minimum Recommended

το ετρεξα τωρα σε minimum εβγαλε pass σε ολα. Σε recomned εβγαλε παλι pass σε ολα εκτος απο την καρτα γραφικων. Λογικο αν σκεφτει κανεις οτι πηρα νεα cpu & ram μολις πριν 3 μηνες ενω εχω κρατησει ακομα την 8800 που ειναι καρτα 4ετιας... :-D Αρα το μονο που χρειαζομαι για να το παιξω φουλ ειναι καινουργια καρτα γραφικων? ολα τα αλλα ειμαι καλυμεος ε?

Δημοσ.

η 580 κοστιζει πανω απο 500 ευρω και δεν εχω τοσα λεφτα! :shock:θα περιμενω να πεσουν οι τιμες και μετα θα παρω την 590

το ετρεξα τωρα σε minimum εβγαλε pass σε ολα. Σε recomned εβγαλε παλι pass σε ολα εκτος απο την καρτα γραφικων. Λογικο αν σκεφτει κανεις οτι πηρα νεα cpu & ram μολις πριν 3 μηνες ενω εχω κρατησει ακομα την 8800 που ειναι καρτα 4ετιας... :-D Αρα το μονο που χρειαζομαι για να το παιξω φουλ ειναι καινουργια καρτα γραφικων? ολα τα αλλα ειμαι καλυμεος ε?

μουφα μου φαίνεται το τεστ...και εμενα στα recomended μου εβγαλε της 6850rossfire οτι δεν τις υποστηρίζει...δεν παιζι αυτο απλα. :rolleyes:

Δημοσ.

αυτο το καν γιου ραν ιτ,μου λεει οτι μπορω να το τρεξω φαστ,αρα να ειμαι οκ;

Υπαρχει αλλος τροπος να εξακριβωσω;

Ναι , μολις βγει το παιχνιδι ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...