Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Τα recomended ειναι για high settings Για ultra settings (ολα στο full δηλ) θελει τερας pc Matros replied to say that “recommended is usually medium.” Not....
PETERANOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Βρήκα και αυτό.. Can You Ran It? Minimum Recommended
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.pcgamer.com/2011/09/23/battlefield-3-will-need-monster-rig-to-run-on-ultra-settings/ Νέο Crysis, Γουστάρω ! η 580 κοστιζει πανω απο 500 ευρω και δεν εχω τοσα λεφτα! θα περιμενω να πεσουν οι τιμες και μετα θα παρω την 590 Βρήκα και αυτό.. Can You Ran It? Minimum Recommended το ετρεξα τωρα σε minimum εβγαλε pass σε ολα. Σε recomned εβγαλε παλι pass σε ολα εκτος απο την καρτα γραφικων. Λογικο αν σκεφτει κανεις οτι πηρα νεα cpu & ram μολις πριν 3 μηνες ενω εχω κρατησει ακομα την 8800 που ειναι καρτα 4ετιας... Αρα το μονο που χρειαζομαι για να το παιξω φουλ ειναι καινουργια καρτα γραφικων? ολα τα αλλα ειμαι καλυμεος ε?
nikos1982 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 η 580 κοστιζει πανω απο 500 ευρω και δεν εχω τοσα λεφτα! θα περιμενω να πεσουν οι τιμες και μετα θα παρω την 590 το ετρεξα τωρα σε minimum εβγαλε pass σε ολα. Σε recomned εβγαλε παλι pass σε ολα εκτος απο την καρτα γραφικων. Λογικο αν σκεφτει κανεις οτι πηρα νεα cpu & ram μολις πριν 3 μηνες ενω εχω κρατησει ακομα την 8800 που ειναι καρτα 4ετιας... Αρα το μονο που χρειαζομαι για να το παιξω φουλ ειναι καινουργια καρτα γραφικων? ολα τα αλλα ειμαι καλυμεος ε? μουφα μου φαίνεται το τεστ...και εμενα στα recomended μου εβγαλε της 6850rossfire οτι δεν τις υποστηρίζει...δεν παιζι αυτο απλα.
Aplostra Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο το καν γιου ραν ιτ,μου λεει οτι μπορω να το τρεξω φαστ,αρα να ειμαι οκ; Υπαρχει αλλος τροπος να εξακριβωσω;
ChRis6 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο το καν γιου ραν ιτ,μου λεει οτι μπορω να το τρεξω φαστ,αρα να ειμαι οκ; Υπαρχει αλλος τροπος να εξακριβωσω; Ναι , μολις βγει το παιχνιδι
aekoriginal21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Τι λετε, θα τα παω καλα με τετοια αποτελεσματα στο benchmark του heaven στο παιχνιδι;
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Τι λετε, θα τα παω καλα με τετοια αποτελεσματα στο benchmark του heaven στο παιχνιδι; απο που κατεβασες το benchmark? ναι μαλλον θα τρεχει καλα. Θα το δοκιμασω και εγω συντομα.
PETERANOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 απο που κατεβασες το benchmark? ναι μαλλον θα τρεχει καλα. Θα το δοκιμασω και εγω συντομα. από εδώ.
Doc1355 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα μου εβγαλε ενα τεραστιο FAIL Specs?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα