FilipposMD Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα. Το e-shop έβγαλε σε προσφορά την SAMSUNG SYNCMASTER P2350 23'', από 260 στα 215 ευρώ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168061 To PC μου είναι ένα αρχαίο Dell 7ετίας (μόνο RAM του έχω βάλει και τις σοβαρές δουλειές τις κάνω στο λάπτοπ) και προς το παρόν, η κύρια χρήση της οθόνης θα είναι για ταινίες. Βέβαια, θέλω να είναι καλή, γιατί σε κανα χρόνο το πολύ θα αλλάξω και Pc, οπότε δε λέει να ξαναψάχνω οθόνη. Γενικά, αξίζει τον κόπο η οθόνη; Δεν επείγομαι, απλώς ψήθηκα γιατί είδα την προσφορά. Κι επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ, είναι συμβατή με την μπακατέλα μου; Edit: Ωχ, είδα ότι έχει πρόσφατο θέμα για την ίδια οθόνη. Συγγνώμη αγαπητοί Mods, αν θέλετε τα ενώνετε...
geovag Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Επειδή παρήγγειλα την SAMSUNG SYNCMASTER P2350 23'' TFT MONITOR και χθες μου ήρθε σου την προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.Είναι πολύ καλή σε όλα ακόμα και σαν έπιπλο.Η οθόνη αξίζει με τον υπολογιστή δεν ξέρω αν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα συμβατότητας.
geovag Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμένο pixel την τέσταρα.Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα θα το έλεγα και πόσο μάλλον αν είχε καμένο pixel.Αργότερα δεν ξέρω τι θα γίνει.Τα καμένα pixels είναι πιο πιθανό να φανούν από την αρχή ή μετά από χρήση;
UpToDate_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμένο pixel την τέσταρα.Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα θα το έλεγα και πόσο μάλλον αν είχε καμένο pixel.Αργότερα δεν ξέρω τι θα γίνει.Τα καμένα pixels είναι πιο πιθανό να φανούν από την αρχή ή μετά από χρήση; Aπ'την αρχη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 καλή τιμή δεν λέω αλλά τα 120 λιγότερα pixels στην κάθετο με χαλάνε...
geovag Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Α οπότε είμαι τυχερός. Το μέγεθος και πως την θέλει ο καθένας είναι υποκειμενικό πας την βλέπεις και αποφασίζεις.Το θέμα είναι να λέμε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που δεν μπορείς να το δεις μόνο με το να την δεις και αν δεν την δουλέψεις για λίγο.Επειδή η samsung έχει τα καλύτερα πάνελ και το θέμα με τα pixel δεν υπάρχει τουλάχιστον για εμένα ( πράγμα που φοβόμουν για αυτο ήμουν ανάμεσα σε lg και samsung )η οθόνη αξίζει και με το παραπάνω.Τα χαρακτηριστικά της είναι δεδομένα καλά από εμφάνιση σκίζει είναι και καινούργια οπότε είναι καλή αγορά σε αυτή την τιμή.
swiftech Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 δεν θελω να γινομαι χρουσουζης αλλα εμενα σε samsung σκασανε μυτη μεσα σε 15μερες τα καμμενα πιξελακια.. βεβαια σε 24+ ιντσες σε μικροτερες τα πραγματα ειναι σαφως καλυτερα και η οθονη απο εμφανιση σκιζει
geovag Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Άρα μπορεί να καούν και μετά από χρήση όχι μόνο την αρχή.Θα δείξει ο καιρός εδώ είμαστε.
stefa_1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Εγω ειχα μια Samsung 713N που την πηρα πριν απο 4 χρονια και ακομα δουλευει η καημενη χωρις κανενα καμενο πιξελ ή αλλο προβλημα .Τωρα εχω την 2032BW και αυτην την πηρα πριν απο 1,5 χρονο αν θυμαμαι καλα και δουλευει αψογα.(Σχεδον δηλαδη,γιατι ενα ζουζουνι φαινεται πως προτιμησε να ζησει στην οθονη μου-οσοι διαβασαν το thread που εκλεισε θα καταλαβουν-ευτυχως εφυγε!!- :D)
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 (Σχεδον δηλαδη,γιατι ενα ζουζουνι φαινεται πως προτιμησε να ζησει στην οθονη μου-οσοι διαβασαν το thread που εκλεισε θα καταλαβουν-ευτυχως εφυγε!!- :D) Kαι δεν ήξερα πως τελείωσε αυτή η ιστορία... χαχαχαχαχα.. έφυγε τελικά ή έχεις ένα μικρό πτώμα μέσα στην οθόνη σου? :lol:
accipio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Να πω κι εγώ την αρνητική εμπειρία μου με την Samsung. Πήρα την 2433BW πριν από δύο εβδομάδες. Σήμερα εμφανίστηκε στα δεξιά της οθόνης μια λεπτή κατακόρυφη γραμμή, από πάνω μέχρι κάτω... Πρώτα ήταν πράσινη, μετά κίτρινη και τώρα είναι άσπρη. Αύριο φυσικά τη στέλνω πίσω για αντικατάσταση. Ελπίζω μόνο να μη με ταλαιπωρήσουν. Με το παραπάνω δε θέλω να σε αποτρέψω από το να πάρεις Samsung. Η οθόνη είναι αρκετά καλή για τα λεφτά της, με τις γνωστές αδυναμίες των TN panels. Είναι να μη σου τύχει η στραβή.
swiftech Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 εφυγε ή τα τιναξε? στις μικρες οθονες τα πραγματα ειναι καλυτερα..
nikos21aek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 fuck...Πόσο σπαστικό είναι να παίρνουν την οθόνη που πήρες πριν ένα μήνα 40€ λιγότερο.. Καλορίζικη η οθόνη είναι κούκλα... No problem εγώ και έκλεισα μήνα..μην την φοβάσαι.. Btw που να μπει ένας φίλος μου να σας πεί εμπειρία με LG W2361V 23"...3 φορές με το που την άναψε καμένο pixel και αλλαγή..Ε την 4η αν και περίμενε μια βδομαδούλα να ξαναφέρει το πλαίσιο από το οποίο την αγόρασε ήταν μια χαρά..Ότι σου κάτσει είναι..Αμα είσαι τέρμα γκαντέμης σαν τον φίλο μου() θα σου τύχει.. Edit:Μπερδεύτικα εγώ την P2370 έχω αλλά τα ίδια ισχύουν και για την P2350
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.