Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αγορά agp κάρτας γραφικών

bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα pc με socket 478, επεξεργαστή p4 στα 3.2, μνήμη 2048 και τροφοδοτικό Chieftec 500αρι αν θυμαμαι καλα. θα ηθελα να μου προτείνετε μια κάρτα γραφικών για να αναβαθμίσω την 6600gt που έχω τώρα.

thanks

Δημοσ.

Μια Ati radeon 1950pro νομίζω οτι θα σε καλύψει.Υπάρχει βέβαια και η 3850 (υλοποίηση απο Shapphire/Powercolor),άλλα θα πρέπει να υπερχρονίσεις τον επεξεργαστή σου όσο μπορείς, προκειμένου να μειώσεις το bottleneck.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής δεν μπορεί να τροφοδοτήσει με αρκετά δεδομένα την κάρτα γραφικών, οπότε μένει ανεκμετάλευτο μέρος των δυνατοτήτων της.

Οπότε στην οθόνη σου πρέπει να έχεις 1680*1050 max (16:9 λόγος, φαντάζομαι), έτσι?

Σε τέτοιες αναλύσεις ο επεξεργαστής παίζει δευτερεύοντα ρόλο, οπότε βλέπεις διαφορά με την κάρτα.

Επειδή οτιδήποτε παραπάνω πλέον είναι πεταμένα €, θα σου πρότεινα να μείνεις στην 3650 και μάλιστα στη Sapphire κι όχι στην αντίστοιχη Asus, επειδή υπάρχουν διάφορες ασυμβατότητες με το HDMI της και τις κάρτες ήχου (των μητρικών μας).

Δημοσ.

Προσωπικα δεν πιστευω πως πολυαξιζει να παει σε 3650 απο 6600gt..

Δες καμια μεταχειρισμενη 7600gt\1950pro.

Aν θελεις καινουργια πας ειτε για 3850 ειτε για την πιο αδυναμη αλλα λιγοτερα ενεργοβορα+νεοτερη 4650.

*Benchmark..

Αν και σε pci-e ειναι πιστευω σχετικα ενδεικτικο...

Oσο για το bottleneck,οσο και να κοβει ο p4(αντικειμενικα θα ειναι σχετικα αρκετα) προσωπικα πιστευω πως ειναι προτιμοτερο να παει σε 3850 με μονο 15-20ευρω διαφορα...

-Ειδικα εφοσων εχει αξιοπρεπες τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Απο το να δωσεις 80 ευρω για 3850(αν μιλαμε για καινουργια) καλυτερα να δωσεις λιγα παραπανω φτιαχνεις δυπηρηνο αξιοπρεπες συστημα,μεταχειρο βεβαια αλλα καλο μεχρι 150 ευρω,απλως θελει λιγο ψαξιμο :) Για να σου δωσω μια ιδεα,τι φτιαχνω αυτες τις μερες με 150 ευρω για ενα φιλο

Psu Hec 385W

Mobo Asrock 775

Ram ADATA G DDR2 800 4GB

Vga HD 4670 (Kαινουργια)

CPU E4300

Γιατι να μην φτιαξεις κατι παροιμοιο και εσυ? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...