DJ Gx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Γεια σας! Έχω έναν εξωτερικό δίσκο WD 500 GB. Πρέπει να είχε ίους μέσα τους οποίους τους έβγαλα με το kaspersky (έτσι νομίζω δηλαδή). Καθώς περνούσα μεγάλα αρχεία μέσα μου βγάζει ένα μύνημα οτι δεν έχω αρκετό χώρο. Πήγα στις ιδιότητες του δίσκου και έδειχνε 50GB μόνο. Του έκανα και διαμόρφωση αλλα και πάλι τίποτα... Είναι ανάγκη να με βοηθήσετε γιατι χρειάζομαι τον σκληρό για δουλεία.
fabio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο : δες με fdisk ή καποιο partition manager μηπως τα υπολοιπα ειναι σε unpartitioned space
DJ Gx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Κοίταξα από την διαχειριση των windows αλλα μου δείχνει μόνο έναν σκληρό δίσκο.
fabio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 οσα partition και να εχεις σε ενα δισκο ενας δισκος θα εμφανιζεται αλλα απο εκει και περα πολλα τα μπερδεματα ! στην διαχειριση δισκων πηγες ή συσκευων ? ειπες οτι ειναι εξωτερικος. αρα αν πηγες στην διαχειριση δισκων επρεπε να σου εμφανισει τουλαχιστον 1 (ο εξωτερικος) +οσους εσωτερικους εχεις
DJ Gx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ναι στην διαχειριση δισκων πήγα και μου εφμανίζει κανονικά όλους τους σκληρούς δίσκους και τον εξωρετικό μαζί, τον οποίο πάλι δίχνει μόνο 50GB απο 500GB που έπρεπε να τον δείχνει κανονικά.
fabio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 απο ποτε τον εχεις στο σκληρο ? σε τι ειναι φορμαρισμενος ? για να πω την αληθια δεν θυμαμαι αν στην διαχειριση δισκων εμφανιζει το unpartitioned space (λογικα το δειχνει) δοκιμασε καποιο προγραμμα για διαχειριση partitions πχ partition magic
DJ Gx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Το δικίμασα και το partition magic και πάλι μου δείχνει 50GB. Ο δισκος είναι σε NTFS και τον έχς περίπου ένα χρόνο. Τι να έπαθε δεν μπορώ να καταλάβω. :/
fabio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 πλεον ουτε κι εγω ! αλλα εχω την εντυπωση οτι ξαναδιαβασα παρομοιο θεμα εδω.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Εχει δεδομενα μεσα? Αν εχει καντα ενα backup. Μετα πηγαινε στη διαχειρηση δισκων και κανε αριστερο κλικ και μετα διεγραψε τον. Κανε ενα format και λογικα δεν θα εχεις προβλημα.
DJ Gx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Το έκανα και αυτό αλλα πάλι τα ίδια... Δεν είναι λογικό όμως 450 GB να χαθούν έτσι. :/
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Εισαι μεσα απο θεμα εγγυησης. Αν ναι τρεχα στο καταστημα να τον δωσεις και να παρεις αλλον. Μετα απο ελεγχο βεβαια που θα κανουν. Μην το παιδευεις περισσοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.