gatoulis Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 μωρέ μούφα είναι αλλά για μια ζωή θα τα έχεις???πάρτα να κάνεις το κομμάτι σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snapy13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καλησπερα Για αγορα απο το eastbay βαζουμε καποιον κωδικο για εκπτωση απο οτι διαβαζω. Καποιος που να ισχυει τωρα ? Ειδα εναν στην πρωτη σελιδα αλλα φανταζομαι οτι ειναι παλιος. Και τι ακριβως εκπτωση ειναι ? Αν μπορει ρε παιδια ας μου εξηγησει καποιος γιατι θελω να παραγγειλω 2 ζευγαρια. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Να ενημερώσω ότι στο footlocker ισχύει κωδικός (μεχρι την πρωτομαγια) για -30$ για αγορές άνω των 100, οπότε τα σταλτικα μηδενιζονται COUPON CODE: CPSPV455 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Θα δώσεις 60Ε για μαϊμού παπούτσια;Έπειτα βρήκα 100Ε το ίδιο ζευγάρι eastbay. Για κουπόνια εδώ: http://www.retailmenot.com/view/eastbay.com Αφού διαλέξεις τι θα αγοράσεις βάλε τους κωδικούς και όταν βρεις μεγαλύτερη έκπτωση αγοράζεις.Λογικά αυτό είναι που θα σου κάνει: PKEVBN4C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snapy13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Θα δώσεις 60Ε για μαϊμού παπούτσια;Έπειτα βρήκα 100Ε το ίδιο ζευγάρι eastbay. Για κουπόνια εδώ: http://www.retailmenot.com/view/eastbay.com Αφού διαλέξεις τι θα αγοράσεις βάλε τους κωδικούς και όταν βρεις μεγαλύτερη έκπτωση αγοράζεις.Λογικά αυτό είναι που θα σου κάνει: PKEVBN4C Ευχαριστω φιλε μου. Δηλαδη βαζοντας τον κωδικο μπορεις να δεις αν εχεις εκπτωση πριν πληρωσεις και αν δεν κανει ο κωδικος βαζεις αλλον ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Θα δώσεις 60Ε για μαϊμού παπούτσια;Έπειτα βρήκα 100Ε το ίδιο ζευγάρι eastbay. Για κουπόνια εδώ: http://www.retailmenot.com/view/eastbay.com Αφού διαλέξεις τι θα αγοράσεις βάλε τους κωδικούς και όταν βρεις μεγαλύτερη έκπτωση αγοράζεις.Λογικά αυτό είναι που θα σου κάνει: PKEVBN4C 100€ χωρις τα μεταφορικα..αν πεις οτι στην πολη που μενω κοστιζουν 170€ δεν με χαλανε τα 60€ και ας είναι κ μουφα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Την έκπτωση μπορείς να την δεις απο πριν, απλά πάνε στο καλάθι αγορών και βάλε των κωδικό, αν βγάλει TBD αντί για ποσό σημαίνει ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το κωδικό (πχ αυτός που σε έδωσα δίνει 15% αλλά πρέπει να έχεις αγοράσει προϊόντα συνολικής αξίας 75$) @Arxangelos 100E με μεταφορικά έχουν αυτά που λέω εγώ.Μαιμού μπορείς να πάρεις και απο Ελλάδα με 20-25Ε ξέροντας τι ακριβός θα πάρεις και ότι θα το πάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snapy13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Την έκπτωση μπορείς να την δεις απο πριν, απλά πάνε στο καλάθι αγορών και βάλε των κωδικό, αν βγάλει TBD αντί για ποσό σημαίνει ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το κωδικό (πχ αυτός που σε έδωσα δίνει 15% αλλά πρέπει να έχεις αγοράσει προϊόντα συνολικής αξίας 75$) Να σαι καλα φιλε . EDIT : Λοιπον εκανα την παραγγελια , εβαλα κι ενα κωδικο και γλυτωσα 10 ευρω Να ρωτησω και κατι ακομα. Με USPS δεν τα στελνει ολα ? Αν και η παραγγελια μου ειναι μικρη ( 55 ευρω ) φοβαμαι λιγο μην πληρωσω τιποτα κερατιατικα οπως διαβασα και σε προηγουμενα μυνηματα. Τουλαχιστον με USPS συνηθως την γλυτωνεις... Επεξ/σία 21 Απριλίου 2011 από snapy13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Να σαι καλα φιλε . EDIT : Λοιπον εκανα την παραγγελια , εβαλα κι ενα κωδικο και γλυτωσα 10 ευρω Να ρωτησω και κατι ακομα. Με USPS δεν τα στελνει ολα ? Αν και η παραγγελια μου ειναι μικρη ( 55 ευρω ) φοβαμαι λιγο μην πληρωσω τιποτα κερατιατικα οπως διαβασα και σε προηγουμενα μυνηματα. Τουλαχιστον με USPS συνηθως την γλυτωνεις... Χαλαρωσε...θα πας θα πλερωσεις το 3ευρο και θα σε οκ...για 55 ευρο ουτε λογος τωρα σιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathBoy Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Χαλαρωσε...θα πας θα πλερωσεις το 3ευρο και θα σε οκ...για 55 ευρο ουτε λογος τωρα σιγα Παιδιά καλησπέρα....είμαι κι εγώ σε φάση ολοκλήρωσης παραγγελίας από εκεί...πείρα μόνο ρούχα....συνολικά μου γαίνει 80ε...λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα με τελωνεία κτλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Nop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Your Item Status: Your item is being processed by customs in GREECE . Information , if available, is updated periodically throughout the day . Please check again later. - Arrived Abroad, April 23, 2011 , 11: 32 am, GREECE - International Dispatch, April 21, 2011 , 9 : 31 am , ISC CHICAGO IL ( USPS ) - Arrival - Shipment Accepted , April 20, 2011 , 10: 46 am , WAUSAU, WI 54403 - Electronic Shipping Info Received , April 20, 2011 Ηρθεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δεν παίζω, εμένα το έστειλαν στις 19 και δεν ήρθε ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 παιδια θελω να αγορασω τα παπουτσια Asics Gel Kinsei 3 (μπλε ή κιτρινα) και το μαγαζι που τα ειχα αγορασει παλια εχει μονο το κιτρινο στο νουμερο που θελω (11.5 UK). εχετε να προτινεται κανενα αλλο καταστημα για αγορα του συγκεκριμενου παπουτσιου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 παιδια θελω να αγορασω τα παπουτσια Asics Gel Kinsei 3 (μπλε ή κιτρινα) και το μαγαζι που τα ειχα αγορασει παλια εχει μονο το κιτρινο στο νουμερο που θελω (11.5 UK). εχετε να προτινεται κανενα αλλο καταστημα για αγορα του συγκεκριμενου παπουτσιου? Για κίτρινα 11.5 http://www.startfitness.co.uk/product.asp?strParents=&CAT_ID=0&P_ID=41075&strPageHistory=search&numSearchStartRecord=1 Και τρομερή τιμή!.. Ψωνίζω από εκεί, αξιόπιστο είναι. Τα μπλε τα έχω βρει στα άλλα δύο sites από όπου ψωνίζω (http://www.Milletsports.co.uk και http://www.sportsshoes.com), αλλά είναι πολύ πιο ακριβά (επειδή είναι χρώμα του 2011) και έχει μόνο 11άρι και 12άρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις