Deponakias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Παιδια σκεφτομαι να γραφτω στην sportingbet αλλα ειμαι αναμεσα σε διλλημμα χρεωστικη η προπληρωμενη. Εχω διαβασει το topic για τις 2 καρτες και περιπου καταλαβα οτι η προπληρωμενη ειναι καλυτερη για αγορες ενω η χρεωστικη κανει για αγορες και πιο πολυ και για στοιχημα. Ομως στην sportingbet(δεν ειμαι σιγουρος ) διαβασα οτι οταν τα λεφτα τα καταθετεις και οταν γινουν δεκτα ανεβαινουν στο profile σου και μπορεις να τα χρησιμοποιησεις οποτε σκεφτομαι δεν θα ηταν καλυτερα προπληρωμενη που ειναι και ανωνυμη και δεν χρειαζεται και λογαριασμο(διορθωστε με αν κανω λαθος και σε αυτο)? Ετσι και αλλιως αμα κερδιζω τα λεφτα θα στελνονται στο prof μου και οχι κατευθειαν στην καρτα μου και μετα λογικα μπορω να τα κανω αναληψη με την προπληρωμενη... Αυτο καταλαβα αν ειναι καποιος γραμμενος ας με βοηθησει!!! Και επισης οτι δεν μπορεις να κανεις αναληψη αν δεν εχεις πανω απο 800(!!!) ευρω στο profile σου και σε αυτο θελω να μου πειτε αν αληθευει. Ευχαριστω
2arkoudi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δεν υπάρχει ανωνυμη καρτα η χρηστης Καλυτερα ειναι χρεωστικη κ οχι προπληρωμενη διοτι καθε φορα που αδειαζει πληρωνεις προμηθειες στην τραπεζα για γεμισμα Οταν θα κανεις αναληψη τα κερδη σου την πρωτη φορα θα σου ζητηθει να στειλεις με φαξ η εμαιλ ταυτοτητα για ταυτοποιιση
Deponakias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Οσο για τις αναληψεις δεν ισχυει αυτο που ακουσα για τα 800 ευρω??
CROM271 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Οσο για τις αναληψεις δεν ισχυει αυτο που ακουσα για τα 800 ευρω?? Οχι δεν ισχυει
pakal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 σιγουρα δεν ισχυει(εχω κανει αναληψη 200) εγω θα σου προτεινα προπληρωμενη(για να ξερεις τι χανεις και ποτε να σταματας)
tempo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 εγω θα σου προτεινα προπληρωμενη(για να ξερεις τι χανεις και ποτε να σταματας) +1, είναι άτιμο το στοίχημα...
antonisid Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Απλα για την συγκεκριμενη εταιρεια θα σου πω οτι 3 φορες που πηγα να τραβηξω τα κερδη μου στο λογαριασμο μου μου αφησε ενα ποσο στο account μου . Πχ παταω να μπουν στην καρτα 78 κι αφηνει τα 5.Γιατι αφηνει τα 5 ομως? Διοτι κατω απο 10 δε γινεται να "τραβηξεις" στην κάρτα σου,αρα τι κανεις? ΠΑΙΖΕΙΣ !!!! Αυτο εγινει αλλες 2 φορες κι οταν μιλησα με το support on line chat μου πε οτι ειναι λαθος συστηματος.Δε χαμπαριαζω και του λεω τι σόι λαθος ειναι αυτο που απ τα 78 αφηνει 5? ή θα γινει η συνναλαγη ή δε θα γινει. Και μετα προσπαθουσε να με πεισει οτι εκανα εγω το λαθος στην πληκτρολογηση.Το ιδο ακριβως εχει συμβει και σε φίλο μου.Μπορει η ερωτηση σου να μην αφορα αυτά που γραφω...αλλα νομιζω είναι άξια αναφοράς!!!
Deponakias Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Αρα ισχυει αυτο που ειπα οτι τα λεφτα ανεβαινουν ας πουμε στο profile σου και μπορεις να κανεις αναληψη ακομα και με προπληρωμενη???
antonisid Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Αυτο δε το ξερω,τι γινεται με την προπληρωμενη δηλαδη...παρτους ενα τηλεφωνο για σιγουρια.
newentry Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασα Prepaid τις τράπεζας Κύπρου, Visa electron χρεωστική τις Εμπορικής , Visa χρεωστική τις τράπεζας Πειραιώς, και καμία δεν δέχεται συναλλαγή με την Sportingbet .Ξέρετε κάποια τράπεζα που να δέχεται?
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασα Prepaid τις τράπεζας Κύπρου, Visa electron χρεωστική τις Εμπορικής , Visa χρεωστική τις τράπεζας Πειραιώς, και καμία δεν δέχεται συναλλαγή με την Sportingbet .Ξέρετε κάποια τράπεζα που να δέχεται? Κάπου κάνεις εσύ λάθος. Ειδικά για την Πειραιώς ... παίζει κανονικά.
pagman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασα Prepaid τις τράπεζας Κύπρου, Visa electron χρεωστική τις Εμπορικής , Visa χρεωστική τις τράπεζας Πειραιώς, και καμία δεν δέχεται συναλλαγή με την Sportingbet .Ξέρετε κάποια τράπεζα που να δέχεται? Γιατί ρε παιδιά δεν γράφεστε σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως Neteller και Gamebookers? Κάθε μέρα διαβάζω κι ένα post για προπληρωμένες και χρεωστικές κάρτες... Μια φορά θα σας ζητήσουν τα στοιχεία σας και μετά θα παίζετε σε όποιο site θέλετε, γρήγορα και εύκολα, χωρίς προβλήματα. Δες ένα review εδώ: http://www.clicknbet.gr/article10.php
CROM271 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Γιατί ρε παιδιά δεν γράφεστε σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως Neteller και Gamebookers? Κάθε μέρα διαβάζω κι ένα post για προπληρωμένες και χρεωστικές κάρτες... Μια φορά θα σας ζητήσουν τα στοιχεία σας και μετά θα παίζετε σε όποιο site θέλετε, γρήγορα και εύκολα, χωρίς προβλήματα. Δες ένα review εδώ: http://www.clicknbet.gr/article10.php Με Neteller και Gamebookers δεν ξερω αν δικαιουσε μπονους εγγραφης. Εξαλλου γιατι να βαλεις καποιον μεσαζων? Καμια προμηθεια δεν παιρνουν αυτοι?
pagman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Με Neteller και Gamebookers δεν ξερω αν δικαιουσε μπονους εγγραφης. Εξαλλου γιατι να βαλεις καποιον μεσαζων? Καμια προμηθεια δεν παιρνουν αυτοι? Δικαιούσε το μπόνους. Τον μεσάζωντα τον βάζεις για να μην έχεις τέτοια προβλήματα με τις κάρτες και για να βάζεις και να βγάζεις λεφτά στα διάφορα στοιχηματικά sites ταχύτατα και χωρίς να σου ζητάνε συνέχεια έγγραφα για να πιστοποιήσεις τα στοιχεία σου. Πέρνουν ένα ελάχιστο ποσοστό κάθε φορά που κάνεις κατάθεση από την κάρτα σου σε αυτούς και όταν ζητάς ανάληψη στον τραπεζικό σου λογαριασμό, χωρίς να υπάρχουν χρεώσεις στις αναλήψεις και καταθέσεις στα στοιχηματικά sites με τα οποία συνεργάζονται. Ωστόσο είναι πολύ πιο οικονομικό αυτό γιατί τις περισσότερες φορές όταν κάνεις απευθείας καταθέσεις και αναλήψεις στους bookmakers με την κάρτα σου, χρεώνεται ούτως ή άλλως και προμήθεια.
newentry Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Κάπου κάνεις εσύ λάθος. Ειδικά για την Πειραιώς ... παίζει κανονικά. Έχεις δίκιο τελικά τις Πειραιώς δούλεψε απλά ήθελε να περάσει μια μέρα από την έκδοση της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.