Dimitris_1988 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Σε λίγες μέρες θα είναι έτυμο και το λογότυπο λίιιγο διαφορετικό από αυτό με το πάντα!
mitsikas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 για όνομα θα έλεγα επίσης και: 1) Chin Chin 2) Boo Lee Για λογότυπο, το πάντα είναι όμορφο
Hellaslover Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 το ονομα μου αρεσει πολυ. Αστειο, προτοτυπο και to the point. Οσο για το λογοτυπο, το panda το χρεισομοποιει το panda express, το μεγαλυτερο κινεζικο φαστφουταδικο στην Αμερικη. Θα ειναι λιγο "φθηνο" να χρησιμοποιεισετε το ιδιο... Θα προτεινα να βαλετε τον βουδα για λογοτυπο...cartoonναρισμενο κατα καποιο τροπο. Εχει και τη κοιλια, σα να εφαγε απο το μαγαζι και φουσκωσε
Dimitris_1988 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Ε δεν είναι και το ίδιο θα έλεγα. Εξάλλου πειραματιζόμαστε κι'εμεις με το λογότυπο! Δεν καταλήξαμε ακόμα... Όσο για το όνομα και σε εμάς άρεσε πολύ...
archsatan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 το ονομα μου αρεσει πολυ. Αστειο, προτοτυπο και to the point. Οσο για το λογοτυπο, το panda το χρεισομοποιει το panda express, το μεγαλυτερο κινεζικο φαστφουταδικο στην Αμερικη. Θα ειναι λιγο "φθηνο" να χρησιμοποιεισετε το ιδιο... Θα προτεινα να βαλετε τον βουδα για λογοτυπο...cartoonναρισμενο κατα καποιο τροπο. Εχει και τη κοιλια, σα να εφαγε απο το μαγαζι και φουσκωσε Ο Buddha είναι λεπτός.
Dimitris_1988 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ο Buddha είναι λεπτός. Σαν όνομα? Μπάααα...Είναι πολύ λεπτό...
Dimitris_1988 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Χαχαχα... Καλό κι'αυτό δεν λέω, αλλά θα ήθελα κάτι πιο έξυπνο, ψαγμένο και νεανικό!
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Wok 2 Walk δφσφσαδφσαδφασδφασδφσαδφα http://www.woktowalk.com/en/ σε προλαβαν
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Φίλε αν δεν το έχει προλάβει άλλος σοβαρά το chineziko είναι number1... Πές ότι το βρήκες κιόλας το όνομα... Πιασιάρικο και πολλές φορές το απλό είναι το καλύτερο. Το λογότυπο θα σου έλεγα να το κάνεις λίγο πιο σκοτεινό..
Dimitris_1988 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Φίλε αν δεν το έχει προλάβει άλλος σοβαρά το chineziko είναι number1...Πές ότι το βρήκες κιόλας το όνομα... Πιασιάρικο και πολλές φορές το απλό είναι το καλύτερο. Το λογότυπο θα σου έλεγα να το κάνεις λίγο πιο σκοτεινό.. Ναι. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Και σε εμάς άρεσε πολύ. Εξάλλου το είχα πει ότι κατά 90% θα το πούμε έτσι... Τώρα για το λογότυπο, δεν έχουμε καταλήξει ακόμα...Πιο σκοτεινό λες εσύ ε? Δηλαδή? Έχεις κάποια ιδέα?
archsatan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Σαν όνομα?Μπάααα...Είναι πολύ λεπτό... Τί γλώσσα μιλάς;;
Dimitris_1988 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Τί γλώσσα μιλάς;; Για πλάκα το είπα μωρέ... Θέλω να πω ότι δεν ταιριάζει για κινέζικο fast food... Θέλω μία λέξη με λογοπαίγνιο μέσα... Όπως το Chineziko...
Stavros_ff Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Το yam yam υπάρχει σαν όνομα στην Αθήνα και είναι όντως καλό. Εγώ θα πρότεινα το Gold Farmers.
gf030 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Το chineziko ειναι παρα πολυ καλο σαν ονομα, σκεψου το. Για λογοτυπο μια και το παντα χρησιμοποιειται ηδη, προτεινω κινεζικο δρακο... οχι κανονικο, κατι σαν καρικατουρα, γελοιογραφια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.