Atallos1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Τωρα μην περιμενεις beta key Ειτε το αγοραζεις με 5 ευρω ειτε περιμενεις να σε κανουν invite
Atallos1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Κανεις apply για την beta και αν εισαι τυχερος θα μπεις
Strategos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ε κάποιο site όλο και κάτι θα δώσει...
Strategos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 βασικά βρήκα Eu key κανα ΝΑ ψάχνω για να μπω τώρα στην beta αν παίζει τιποτα στείλτε μου κανα pm
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Αφού P2P θα είναι μωρέ.. όποιοι και όσοι παίξαμε - παίξαμε..
Strategos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 πηρα κλειδι και για το αμερικανικο και το εχω και κατεβαινει, το πηρα απο αυτο το site τρεχτε http://www.zam.com/giveaways/tera.html
Atallos1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν και δεν θα παιξω,τσιμπησα ενα key μηπως το θελει κανεις Pm οποιος ενδιαφερεται Edit Εφυγε το key Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2012 από Atallos1
Giorgos09 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 πηρα κλειδι και για το αμερικανικο και το εχω και κατεβαινει, το πηρα απο αυτο το site τρεχτε http://www.zam.com/giveaways/tera.html Αυτο το κλειδι ειναι για EU η NA? Edit: Για NA ειναι.
Strategos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 αν εχει κανεις κανα eu beta key για εναν φιλο pm me
Atallos1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Functionality τεστ αυτη την πεμπτη για τους EU servers 4 το μεσημερι ωρα Ελλαδος Λοιπες πληροφοριες On Thursday, March 1st 2012, we’ll run another functional test in order to prepare the upcoming CBT 2. For this test we’ll open one new PvP server, which will be available from 14:00 / 2 pm CET/ GMT +1 to 16:00/ 4 pm CET/ GMT +1. The servers from CBT 1 (Essenia, Velika, Arborea) won’t be available during that time. We will have a character wipe on this new server after the test is finished. Please keep in mind that the purpose of this test is to ensure the functionality of our infrastructure and is not meant to try out the game. If we encounter any problems, the server will be shut down earlier. Everyone with a valid CBT or pre-order key will be able to participate.
SlackulatoR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Έπαιξα και στην Αμερικάνικη beta... εντάξει σε ένα σημείο είχε λίγο delay, υπολογίζω γύρω στα 100 ms να είχα. Δεν ήταν τίποτα τραγικό αλλά όσοι είναι να παίξουν το παιχνίδι ας ελπίσουν πως ο Frogster θα κάνει καλή δουλειά ώστε να μην χρειαστεί να παίξουν στους Αμερικάνικους. Πάντως lag spikes δεν υπήρχαν, ελπίζω να μην τα συναντήσουμε και στο δεύτερο τεστ στους Ευρωπαϊκούς server.
dlar2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 λόγω το ότι έχω κάνει pre-order το game μου έχει περισσέψει ένα beta-key όποιος ενδιαφέρετε ας μου στήλη ένα pm
SlackulatoR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2012 από SlackulatoR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα