_Drakos_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ρε παιδια,το cd key Που ειναι?Που αναγραφετε?Εγω μονο ενα trial κωδικο βρηκα Πάνω στο κουτί μήπως? Ή πάνω στο dvd?
_Drakos_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Οχι δεν ειναι εκει.ο trial κωδικος ειναι και το key εκτος απο ενα μηνα δωρο. :rolleyes: ξανα ριχτω γιατι δεν το έπιασα. Ο trial κωδικός είναι για τις δωρεαν 30 μέρες?
_Drakos_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ο trial κωδικος που δινει ειανι και το cd key.Αμα βαλεις τον trial κωδικο θα γινεις standard εκδοση και φυσικα θα παρεις και 30 μερες δωρο. Και θα σου πιστωθουν ομως και αυτοματα οι 30 μερες αφου με την standard εκδωση εχεις 30 μερες δωρεαν.
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ερωτηση κανεις?Αν ναι δεν ξερω,θα σου πω,τωρα κανω isntall το game[4dvd] κατσε ρε πως το πηρες dvd σημερα αφου ολοι αυριο το εχουν τσατσε
_Drakos_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 digital store μαγκα,digital store.Εχθες το εστειλε να φανταστεις και σημερα το πηρα απο φενικη ταχυδρομικη Να το βρε. Στην φωτο εχει την καρτα με τις 30 μερες
gchris7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εγώ πάντως έχω μπει και παίζω κανονικότατα με το preorder key, ενώ αύριο περιμένω απο το πλαίσιο να μου στείλει το παιχνίδι. Οπότε αυτό που είχαν πει ότι για λίγες μέρες θα μπορείς να παίξεις ακόμα και αν δεν έχεις το κανονικό key ισχύει.
Strategos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 απο το live support μου ειπανε να περιμενω να το φτιαξει το IT τους, καλα χριστουγεννα λοιπον...
_Drakos_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 απο το live support μου ειπανε να περιμενω να το φτιαξει το IT τους, καλα χριστουγεννα λοιπον... Ε αφου σου απαντησανε τουλαχιστον καλα ειναι.
Strategos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 τωρα μπηκε... δεν ξερω τι κανανε ουτε μου απαντησανε αλλα μπορω να μπω παλι...
_Drakos_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 τωρα μπηκε... δεν ξερω τι κανανε ουτε μου απαντησανε αλλα μπορω να μπω παλι... Όλεεεεεεεεεεε . Άντε καλό λιώσιμο. Εγώ είμαι αεροδρόμιο. Τα λέμε μετά τις εκλογές.
SlackulatoR Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Όλεεεεεεεεεεε . Άντε καλό λιώσιμο. Εγώ είμαι αεροδρόμιο. Τα λέμε μετά τις εκλογές. Καλύτερα, γιατί έχει 1000 άτομα ουρά αυτή τη στιγμή στον Essenia...Καλό ταξίδι.
Brisingr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Παιδιά επειδή την Open Beta δεν την πρόλαβα (ταξίδι) μήπως έχει κανένας ένα code για 7 day trial που να μην το χρειάζεται? :rolleyes: :-D
aliakas Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 όχι κι άλλο patch ρε πούστη μου edit ευτυχώς είναι μικρο edit 2 α ωραία 1064 άτομα ουρά 80 λεπτά waiting καλό ξεκίνημα
Strategos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 κατι ηξερα και πηγα samael που δεν εχει ποτε αναμονη, τα χα ξαναζησει αυτα οταν ξεκινησε το aion.
Gongor Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 guys υπάρχει κανένα trial για 7 Games για το game ? καθώς δεν μπήκα στην beta. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα