steve2810 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Παιδιά, καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ αρκετά υψηλές θερμοκρασίες στο laptop μου. Πιο συγκεκριμένα η θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι πάνω από τους 70 βαθμούς κελσίου. Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα όσον αφορά τη λειτουργία του υπολογιστή. Οι θερμοκρασίες αυτές είναι φυσιολογικές; Έχετε να προτείνετε κάτι εκτός από την αγορά βάσης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
efstratios1982 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Παιδιά,καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ αρκετά υψηλές θερμοκρασίες στο laptop μου. Πιο συγκεκριμένα η θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι πάνω από τους 70 βαθμούς κελσίου. Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα όσον αφορά τη λειτουργία του υπολογιστή. Οι θερμοκρασίες αυτές είναι φυσιολογικές; Έχετε να προτείνετε κάτι εκτός από την αγορά βάσης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχω το αμέσως επόμενο μοντέλο από σένα και το max που έχω δει να πηγαίνει όταν δουλεύει full load είναι 69 βαθμοί.Πόσο καιρό έχεις το μηχάνημα?Μήπως έχει πιάσει σκόνη?
carib Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Θέλει συντήρηση το σύστημα ψύξης του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών. Ανάλλογα με το περιβάλλον χρήσης πρέπει να γίνεται κάθε 1-2 χρόνια όμως στα DV για να φτάσεις εκεί πρέπει να λύσεις εντελώς τον υπολογιστή.
ss13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Παιδιά,καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ αρκετά υψηλές θερμοκρασίες στο laptop μου. Πιο συγκεκριμένα η θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι πάνω από τους 70 βαθμούς κελσίου. Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα όσον αφορά τη λειτουργία του υπολογιστή. Οι θερμοκρασίες αυτές είναι φυσιολογικές; Έχετε να προτείνετε κάτι εκτός από την αγορά βάσης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Οι θερμοκρασίες δεν είναι φυσιολογικές ; Που το έχεις ακουμπισμένο όταν είναι σε λειτουργία ;
steve2810 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Τον υπολογιστή τον έχω πάνω σε γραφείο. Συντήρηση πού μπορώ να κάνω; Μπορώ να το στείλω στο service της HP; Δε θα ήθελα να το διακινδυνεύσω μόνος μου.
steve2810 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Επαναλαμβάνω, πέρα από το ότι νιώθω την θερμότητα που εκλύεται, δεν αντιμετωπίζω κάποιο άλλο πρόβλημα. Δεν υπάρχουν ανεξήγητες καθυστερήσεις ή σφάλματα. Τίποτα απολύτως.
Acid-Burn Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Πήγαινε στην HP και πες τους το ( Βάλε και λίγο σάλτσα, όχι για restarts etc αλλά πες για λίγο μεγαλύτερες θερμοκρασίες...). Λογικά θα καθαρίσουν το σύστημα ψύξης και αν εξακολουθήσει να έχει πρόβλημα θα σου το αλλάξουν. Εγώ έτσι είχα κάνει με το δικό μου laptop το οποίο εκτός από τη θερμοκρασία έκανε και πιο πολύ θόρυβο και με ένα καθαρισμό έστρωσε Αν δεν έχεις όμως εγγύηση δε ξέρω πόσο χρεώνεσαι. Εγώ το είχα πάει μέσα στην εγγύηση (επέκταση εγγύησης για την ακρίβεια)
Jason 93 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 1ον μην ξεχνας οτι ειναι καλοκαιρι. 2ον Το δικο μου λαπτοπ fs ανεβαινει πανω απο τους 80!!! Ευτηχως δεν φτανει το ιδιο ευκολα τους 90 που ειναι ρυθμισμενο να κλεινει για να μην παθει κατι. 3ον Εχει μεγαλη σημασια το μοντελο του επεξεργαστη και το συστημα ψηξης που εχεις. Εμενα εχει δυπηρηνο πεντιουμ και ανεβαζει ευκολα. ΛΥΣΕΙΣ: 1. Udervolting δες εδω . Μεσω προγραμματος δινεις στον επεξεργαστη οση ταση χρειαζεται χωρις μειωση της αποδοσης. Ετσι θα εχεις χαμηλωτερες θερμοκρασιες, λιγοτερο θορυβο απ΄το ανεμιστηρακι και μεγαλητερη διαρκεια ζωης για τον επεξεργαστη σου. 2. Βαση με ανεμιστηρακι. 3. Ανοιγμα για καθαρισμα απο τη σκονη. Αν και εγω οταν το ανοιξα για να το καθαρισω μετα απο 7 μηνες χρησης δεν ειχε τιποτα!!! 4. να του βαλεις θερμοαγωγικη παστα.
www.oncall.gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Αν είστε κοντά στο Περιστέρι μπορείτε να έρθετε στο κατάστημα μας να το ελέξγουμε και να κάνουμε μια εκτίμηση του προβλήματος και αν το κόστος είναι προσιτό να το επιδιορθώσουμε. http://www.oncall.gr
steve2810 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Βασικά ... είμαι αρκετά μακριά από το περιστέρι. Περίπου 500 χλμ. Μένω Θεσ/νίκη.
kpartsi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 ωραια διαφημιση...mods δε βλεπω ομως :Ρ Μια χαρά πρόταση έκανε ο άνθρωπος... Δεν βλέπω που το πρόβλημα... Ούτε προκλητικός ήταν, ούτε τίποτα... Μην υπερβάλουμε τώρα...
www.oncall.gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 ωραια διαφημιση...mods δε βλεπω ομως :Ρ Έναλακτικη λύση λέγετε, όπως πολλοί στέλνουν στο Πλαίσιο και Multirama..μια άλλη άποψη δεν κάνει κακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.