Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο που βγαίνει ότι το Tomb Raider (2013) έχει πουλήσει παραπάνω απο τα άλλα?

Η μήπως εγώ δε βλέπω καλά?

Α.. και επειδή κάποιοι απο εμάς δεν τρώμε στα fastood, όπου εκατομμύρια καταναλωτές τρώνε... άλογα, δε σημαίνει ότι δεν ξέρουμε απο καλό φαγητό.

http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=tomb+raider

Προφανώς δεν βλέπεις καλά. Ξανακοιταξέ το μήπως φταίει το αλογίσιο κρέας.

Το link που παραθέτεις περιλαμβάνει τις πωλήσεις σε όλες τις πλατφόρμες, το link που έβαλα εγώ περιλαμβάνει τις πωλήσεις σε PC.

Και στην τελική, δεν σας αρέσει? Ε δεν θα κλάψουμε γι' αυτό. Μην το αγοράσετε, δεν σας έβαλε κανείς να το παίξετε με το ζόρι.

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς δεν βλέπεις καλά. Ξανακοιταξέ το μήπως φταίει το αλογίσιο κρέας.

Το link που παραθέτεις περιλαμβάνει τις πωλήσεις σε όλες τις πλατφόρμες, το link που έβαλα εγώ περιλαμβάνει τις πωλήσεις σε PC.

Και στην τελική, δεν σας αρέσει? Ε δεν θα κλάψουμε γι' αυτό. Μην το αγοράσετε, δεν σας έβαλε κανείς να το παίξετε με το ζόρι.

Μην παθιάζεσαι τόσο πολύ δεν υπάρχει λόγος να ειρωνεύεσαι, κουβέντα κάνουμε δε θα σκάσουμε κιόλας.

TR (2013) 0.10 εκκ πωλήσεις, TR II μόνο σου βάζω, 2,29 εκκ. για PC. Μάλιστα, όσο φεύγει η σειρά απο το παραδοσιακό στύλ και "εκσυγχρονίζεται" με περισότερο action και λιγότερα puzzles, τόσο χάνει σε πωλήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι πολλά θα μπορούσα να "ανεχτώ", αλλά όχι και να μου την κάνουν Κορεάτισα ρε παιδιά!!! Μια χαρά ήταν η κοπέλα. Και μην μου πείτε ότι ήταν ιδέα μου. Όταν το πα στον κολλητό ούτε καν ήξερα ότι την είχαν εξαγοράσει οι Κορεάτες την εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ.

Tomb Raider has sold 3.4 million copies, failed to hit expectations

3.4 million copies of Tomb Raider have been sold in four weeks, publisher Square Enix has revealed, which is not enough to hit the game's sales target.

Fellow Square Enix title Hitman Absolution sold 3.6 million units since its launch in November last year, while Sleeping Dogs sold 1.75 million since last August.

Square Enix boss leaves as company announces "extraordinary loss"

Square Enix has shed its president and announced an "extraordinary loss" for this financial year.

Slow sales of its console games in the West are to blame, Square Enix said in a statement to investors today.

Δημοσ.

Όσο ξεφεύγει η σειρά χάνει τους παλιούς gamers που είναι τώρα 30+...το target group είναι μικρότερες ηλικίες και φυσικά αυτούς κοιτούν να ευχαριστήσουν...δεν είναι τυχαίο που όλα τα franchise εξελίσσονται διαφορετικά. Επίσης δεν νομίζω ότι οι νεαρές ηλικίες έχουν την υπομονή να κολλήσουν σε ένα γρίφο καμια ώρα...χωρίς να σπάσουν το gamepad ή να δουν walkthrough.

• Like 2
Δημοσ.

Μολις το τελείωσα , πραγματικά το οσο πιο αργά μπορούσα (4 ημέρες) για να μην τελειώσει.

Φοβερό παιχνίδι το απόλαυσα πραγματικά πολλά μπράβο

• Like 5
Δημοσ.

TR (2013) 0.10 εκκ πωλήσεις, TR II μόνο σου βάζω, 2,29 εκκ. για PC.

Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις τίποτα περίεργο στα νούμερα  :P

Αντιστοιχούν σε φυσικά μέσα μήπως;

Στην Steam έχουν πουλήσει πολλαπλάσιες ποσότητες αλλά η Steam ποτέ δεν δίνει νούμερα.

Πάνε δες τα νούμερα για το Half-Life ας πούμε. 4.5 εκατομμύρια; Τόσα είχε πουλήσει τα 2 πρώτα χρόνια. Όταν βγήκε το Half-Life 2 είχε ξεπεράσει τα 8. Και σήμερα πλησιάζει τα 15.

Την AMD την βάλανε μέσα; Αγόρασε πολλαπλάσιες άδειες από αυτό το ταπεινό νούμερο που δίνουν. Δεν έδωσε βέβαια 40 και 50 για την καθεμιά, αλλά ήταν καθαρά λεφτά στις τσέπες τους, δεν το πήρε τζάμπα επειδή "συνέβαλε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού".

Σίγουρα ο καθοριστικός παράγοντας είναι οι πωλήσεις στις κονσόλες, αλλά μη λέμε ότι στα PC πούλησε 70 και 100 χιλιάδες κομμάτια. Γελοίο ακούγεται.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι στο financial report τους δεν έχουν ψηφιακές πωλήσεις και amd.

ΟΚ παιδιά, εγώ απλά σχολίασα με βάση το Link που είχε βγάλει ο άλλος.

Πάντως και τα windows8 ισχυρίζονται ότι πούλησαν 60 εκκ άδειες, αλλά δε λένε ότι είναι στους κατασκευαστές. Άμα πουληθούνε τόσα PC κλπ κλπ κλπ θα είναι μεγάλη επιτυχία όντως. Γι'αυτό και εμφανίζονται να έχουν Online πολύ μικρό μερίδιο σε σχέση με τις ισχυριζόμενες πωλήσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι αποτυχία το νέο τους λειτουργικό. Με βάση τις πωλήσεις πάντα.

Δημοσ.

Ναι στο financial report τους δεν έχουν ψηφιακές πωλήσεις και amd.

Δεν εχουν ψηφιακες πωλησεις γιατι η valve δεν ανακοινωνει νουμερα πωλησεων. Ομως ολοι ξερουμε οτι το μεγαλυτερο ποσοστο πωλησεων στο pc ειναι απο το steam και αλλες ψηφιακες υπηρεσιες σε αντιθεση με τις κονσολες που πιο πολυ πουλανε σε retail. . Αφου λοιπον λενε οτι οι συνολικες retail πωλησεις σε pc και κονσολες ειναι 3.5 εκατομυρια αν ειχαν συμπεριλαβει και τις πωλησεις του steam θα ηταν σιγουρα 4 εκατομυρια η και ακομα πιο πανω. Το οτι το η square enix δεν συμπεριελαβε και τις πωλησεις του steam  αυτο σημαινει οτι η valve δεν ενημερωνει τις εταιριες για το ποσο πουλανε τα παιχνιδια τους?

Δημοσ.

ειμαι λιγο πριν το τελος, εξαιρετικο παιχνιδι. αξια crystal dynamics, αcογο reboot. οι γριφοι στους ταφους νταξ δεν θα ελεγα οτι ηταν δυσκολοι, απλα θα επρεπε να ειναι περισσοτεροι και βαθμιαια να ανεβαζαν τη δυσκολια ή τουλαχιστον να μην ηταν one room γριφοι...

οπως και να χει ελπιζω να εχει ανταξια συνεχεια...

Δημοσ.

αυτο σημαινει οτι η valve δεν ενημερωνει τις εταιριες για το ποσο πουλανε τα παιχνιδια τους?

Σίγουρα όχι. Αλλά μάλλον υπάρχει κάποιο παραθυράκι στο νόμο, κι έτσι μπορούν να βάλουν τα κέρδη σε όποιο οικονομικό τρίμηνο τους βολεύει.

Μπορεί ας πούμε να περιμένουν δυσκολότερο το επόμενο τρίμηνο και να βάλουν εκεί τα κέρδη από αυτό για να αντισταθμίσουν την κατάσταση. 

Ή το τελείως αντίθετο. Να περιμένουν ένα καλό τρίμηνο και να προσθέσουν και αυτά τα κέρδη και να το κάνουν να φαίνεται ιδανικό.

Γιαυτό μισώ τα οικονομικά...  :eek:

Δημοσ.

ΟΚ παιδιά, εγώ απλά σχολίασα με βάση το Link που είχε βγάλει ο άλλος.

Πάντως και τα windows8 ισχυρίζονται ότι πούλησαν 60 εκκ άδειες, αλλά δε λένε ότι είναι στους κατασκευαστές. Άμα πουληθούνε τόσα PC κλπ κλπ κλπ θα είναι μεγάλη επιτυχία όντως. Γι'αυτό και εμφανίζονται να έχουν Online πολύ μικρό μερίδιο σε σχέση με τις ισχυριζόμενες πωλήσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι αποτυχία το νέο τους λειτουργικό. Με βάση τις πωλήσεις πάντα.

ναι αλλα απο τη valve δεν αγοραζουν οι κατασκευαστες για να βαλουν το παιχνιδι στα ετοιμα pc τους, αγοραζει ο τελικος χρηστης 

(εξαιρεση καποιες προφορες οπως αυτη της amd που ετρεχε προσφατα) 

ξαναλεω οτι αν δεν ειχαν κερδος στα pc, δε θα εμπαιναν στο κοπο.. 

και στο συγκεκριμενο port επεσε δουλεια 

Δημοσ.

Το τέλειωσα και εγώ. Το καταευχαριστήθηκα. Πάω να το αγοράσω για επιβράβευση και για να συνεχίσουν να βγαίνουν τέτοιες παιχνιδάρες!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...