deminho11 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Υπάρχει κάποιος που να έχει αστιγματισμό κια να χρησιμοποιεί φακούς επαφής??? Μου είχε πεί ο οπτικός που πάω οτι βγαίνουν μέχρι 2,75 και εγώ έχω 3,25. Όμως σε έναν άλλο οπτικό που έτυχε να πάω μου είπε οτι βγήκαν καινούργιοι μέχρι 3,75 και μου είχε δώσει και έντυπο αλλα το έχασα Γενικά αν βάλω μικρότερο απο ότι έχω θα έχει αποτέλεσμα ή θα ζαλίζομαι??? *Θα επισκεφθώ και τον γιατρό μου αλλα λείπει σε διακοπές.
linkin Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Εννοειται πως θα εχεις αποτελεσμα αλλα θα βλεπεις με ενα ποσοστο,ας το πουμε ετσι,της ορασης σου.Με περισσοτερους βαθμους θα ζαλιζεσαι...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Εγώ έχω και αστιγματισμό και μυωπία αλλά βλέπω τέλεια .. .το μόνο κακό είναι οτί είναι ειδική παραγγελία οι φακοί και τους περιμένω 15 μέρες περίπου ...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Εγώ έχω και αστιγματισμό και μυωπία αλλά βλέπω τέλεια .. .το μόνο κακό είναι οτί είναι ειδική παραγγελία οι φακοί και τους περιμένω 15 μέρες περίπου ... Και ένα μήνα μπορώ να σου πω... Χρησιμοποιώ τους Frequency Torric (1 βαθμό αστιγματισμό έχω)
deminho11 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Βρήκα τελικά στους βαθμούς μου τους Frequency Excel XR Torric φτάνουν μέχρι 3,75. Θα πάω απο δευτέρα να μάθω τιμές... Να ρωτήσω κάτι άλλο, μπορώ να παραγείλω μόνο ένα ζευγάρι για να δοκιμάσω? ή θα πρέπει να πάρω όλο το πακέτο που έχει καμια 150άρα€???
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 δειγματα μπορεις να ζητησεις απο τον οπτικο ή τον οφθαλμιατρο σου! το πολυ-πολυ να μην εχουν ακριβως στους βαθμους σου και να σου δωσουν καπως χαμηλοτερους. παντα πολυ καλυτερα απ΄το να παρεις ολοκληρο κουτι χωρις δοκιμη!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Βρήκα τελικά στους βαθμούς μου τους Frequency Excel XR Torric φτάνουν μέχρι 3,75. Θα πάω απο δευτέρα να μάθω τιμές... Να ρωτήσω κάτι άλλο, μπορώ να παραγείλω μόνο ένα ζευγάρι για να δοκιμάσω? ή θα πρέπει να πάρω όλο το πακέτο που έχει καμια 150άρα€??? Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις μάρκες και οι frequency είναι μακράν οι πιο άνετοι! Να ζητήσεις από τον οπτικό σου να σου παραγγείλει ένα δοκιμαστικό ζευγάρι εντελώς δωρεάν που θα μπορείς να το χρησιμοποιείς σχεδόν για έναν μήνα! Και μετά αν δεις ότι σου είναι οκ παραγγέλνεις το πλήρες πακέτο. Οι freq κυκλοφορούν και σε συσκευασίες των 3 (3 ζευγάρια για 3 μήνες) οπότε και το κόστος πέφτει στο μισό και σε περίπτωση που δεν σε βολέψουν, δεν θα έχεις πληρώσει 6άδα! Τις δοκιμές είναι απαραιτητο να τις κάνεις γιατί ειδικά με τον αστιγματισμό, δεν ταιριάζουν πάντα με τη μία οι φακοί στο μάτι σου σύμφωνα με τη μέτρηση που σου κάνανε και ίσως χρειαστούν τροποποιήσεις στις μοίρες κλπ!
dimitris2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 προσωπικα επειδη κ εγω ειχω κι απ τα 2, μου ειπαν οτι πρεπει να παραγγειλω ειδικους φακους οπως λεει και ο topic starter με 200ε περιπου για 6 μηνες. ο οπτικος ομως μου ειπε οτι μπορει να μου καλυψει τη διαφορα ορασης με μυωπικους φακους. κι ετσι εκανα μια παραγγελια δοκιμαστικων αστιγματικων και δεν διαπιστωσα και τρελη διαφορα (νομιζω πως δεν υπηρχε καθολου διαφορα κιολας)
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 αμα εχεις κατω απο 1 βαθμο αστιγματισμο συνηθως δεν το βαζεις στους φακους
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 ειναι λιγο offtopic αλλα απο το ανοιγω θεμα... με αστιγματισμο+μυωπεια μπορεις να κανεις εγχειρηση laser?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 ειναι λιγο offtopic αλλα απο το ανοιγω θεμα...με αστιγματισμο+μυωπεια μπορεις να κανεις εγχειρηση laser? Μήπως να ρωτήσεις καλύτερα τον οφθαλμίατρό σου?
dimitris2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 ειναι λιγο offtopic αλλα απο το ανοιγω θεμα...με αστιγματισμο+μυωπεια μπορεις να κανεις εγχειρηση laser? γινεται κανονικα φιλε μου
john_ath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα, συμφωνα με την συνταγη του οφθαλμιατρου εχω στο δεξι ματι- 5μυωπια, 2αστιγμ., 180μοιρες- και στο αριστερο - 3,25μυωπια, 3αστιγμ.170μοιρες- δοκιμασα τους Air optix & Oasys πριν αγορασω και τελικα κατεληξα στους Air optix (μηνιαιοι). oi οποιοι ειναι προσαρμοσμενοι στο 4,75-1,75-180μοιρες στο δεξι και 3,50-2,25-170μοιρες στο αριστερο. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος, δεν με "κοβουν" και εχω καλη οραση (τους φοραω πολλες ωρες καθε μερα), Ομως εχω παρατηρησει οτι με τον αριστερο φακο θολωνει το ματι πιο συχνα (σχεδον συνεχεια) και δεν εχω τοσο καλη οραση οσο με το δεξι στο οποιο δεν εχω κανενα προβλημα. Ξερετε που μπορει να οφειλεται αυτο?? ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και με τον Oasys.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα