Προς το περιεχόμενο

Μπιπς απ' το μεγάφωνο του pc, για τι πρόβλημα ειδοποιούν?

dancer_69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα το Crysis WARHEAD για λίγο στο pc μου και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ακούγονταν απ' το μεγάφωνάκι κατα σειρά τα μπιπς που παραθέτω στο αρχείο bip.zip.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνουν?

Mainboard: DFI Lanpary DK R2TS Plus

CPU: intel core duo E2180(υπερχρονισμένη στα 2.700, αλλά το πρόβλημα υπαρχει και όταν λειτουργεί στα 2.000 που είναι και η κανονική της ταχύτητα)

Memory: 3x1GB, 667

Graphics card: Ati radeon HD 4650 1GB(το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με την Gefroce 9500 GT 512MB)

Όσον αφορά τις θερμοκρασίες, είναι σε ομαλά επίπεδα (μεταξύ 36-48 βαθμούς), εκτός της κάρτας γραφικών που κυμαίνεται στα 50 με 58.

O ήχος αυτός δεν έχει παρουσιαστεί σε άλλες συνθήκες, εκτός από όταν τρέχει το εν λόγω παιχνίδι.

bip.zip

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές και διάφορες ειδοποιήσεις από κάθε μητρική. Θα σου συνιστούσα να δεις το εγχειρίδιο (manual) της μητρικής σου. Αλλά εγώ θα σου πω τα βασικά "Χαρακτηριστικά μπιπσ, και τι έχουν να κανουν

(αν και εγώ νόμιζα ότι τα μπιπ είναι μόνο στο POST του BIOS αλλά τεσπα)

(αν και δεν μας λες τι μπιπ είναι δες)

Ένα μικρο μπιπ, και 3 συνεχόμενα μπιπ λένε ότι η κάρτα γραφικών δεν λειτουργεί σωστά.

Ένα μεγάλο μπιπ λέει ότι η RAM δεν λειτουργεί σωστά.

Δώσε μας και άλλα στοιχεία για να σε βοηθήσουμε.

Προς το παρόν εγώ σου λες, κανε καμιά ανανέωση στους drivers της κάρτας γραφικών σου ;)

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δεν έγινε με επιτυχία η επισύναψη του αρχείου στο 1ο post.

Τώρα διορθώθηκε.

Οι drivers της κάρτας είναι στην τελευταία τους έκδοση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...