Προς το περιεχόμενο

Γιατι τοσο λιγο;

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα...Εχω την Sapphire 4870 512mb cpu 6600 στα 2.64 και μνημες Cellshoc 2GB 4-4-4-12 DDr2...Χρησιμοποιωντας τα AtiTool-Rivatuner καταφερα να βελτιωσω τους χρονισμους της καρτας απο 750/900 μονο 780/970 σε παραπανω βγαζει artifacts.Δεν ειμαι και ιδημων του overclock αλλα και απο το control panel της καρτας καπου τοσο ανεβαινε..Αν ξερει κανεις γιατι μου φαινεται σχετικα μικρη η βελτιωση εκτος και αν κανω κατι λαθος εγω.Ευχαριστω

Δημοσ.

Η 4870 πρεπει να ειναι η πιο χαλια καρτα σε ο/c πολυ λιγα κομματια πρεπει να ανεβαινουν πολυ.Απο temps πως εισαι πυρηνας και vrm σε full load?

Δημοσ.

Δέν νομίζω οτι είναι θέμα vrm.

Στην προκειμένη περίπτωση μάλλον είναι θέμα μνημών.Ειχα στο παρελθόν την εκδοσή 1gb της Sapphire και ενω οι μνήμες αρνιόντουσαν πεισματικά να πάνε πάνω απο 940mhz,ο πυρήνας έπιανε 790~800 (ίσως και παραπάνω).Τα μόνα κομμάτια της Sapphire που χτύπαγαν 800/1000 ήταν η σειρά Toxic,δέν γνωρίζω όμως αν οι επιδόσεις αυτές οφείλονταν σε τροποποιημένο Bios-voltage ή/και διαφορετικές μνήμες.

Δημοσ.

Βασικα μετα τον χρονισμο και ενω δεν μου βγαζει artifacts με το προγραμμα ετρεξα 3-4 φορες το 3DMARK και μου κρασαρε(μικρα τετραγωνακια) και αναγκαστικα να την επαναφερω στα αρχικα..Πιθανοτατα αυτη η μαρκα Sapphire λογω της αναγκης για flash στο bios να εχει διαφορα προβληματα στο o/c..Παντως το 3DMARK μου βγαζει σκορ 10500 με κανενα πειραγμενο(επεξεργ/μνημες/καρτα) ειναι καλη βαθμολογια σε αναλυση 1680χ1050 χωρις full antialising; Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Δημοσ.

Με ολα κανονικα εβγαλα 12500 νομιζω ειναι λιγο αλλα καπου ειχα δει ενα φιλο που εβγαλε 14000 με την 4870χ2 4GB ram και καλυτερο επεξεργαστη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...