Προς το περιεχόμενο

Ο Υμηττός προστατεύεται από την ένδοξον Πολεμικήν Αεροπορίαν

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν πειράζει, ας τα χτίσουν και όταν κάποια στιγμή καεί και ο υπόλοιπος Υμηττός και μαζί με αυτόν και τα σπιτάκια τους, θα δείτε τι πλάκα που θα έχει όταν θα κλαίνε μπροστά στα αποκαΐδια και θα σκούζουν για την έλειψη προστασίας από το κράτος! :devil:B)

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπααα.. τώρα είναι που δεν καίγεται με τπτ το υπόλοιπο... σαν αρχαιοελληνική τραγωδία μου μοιάζει το όλο θέμα..

• Super Moderators
Δημοσ.
μπααα.. τώρα είναι που δεν καίγεται με τπτ το υπόλοιπο... σαν αρχαιοελληνική τραγωδία μου μοιάζει το όλο θέμα..

Χμ! Ε τότε ας γίνει και μια ...ΣΕΧΤΑ δασών που θα πάει τα βράδυα και θα πυρπολεί τις βίλες στα βουνά! Πιο εντυπωσιακό θα είναι από τις τράπεζες, τα υπουργεία κλπ!

B)

Δημοσ.

afentiko7 οι απόψεις σου σε καθιστούν ιδιαίτερα επικίνδυνο. Άλλο η ελεγχόμενη δόμηση με σεβασμό στο περιβάλλον και άλλο η ασυδοσία. Και αυτό στο λέει κάποιος που η δουλειά του έχει άμεση σχέση με την οικοδομή. Υπάρχουν 2 ειδών νόμοι. Οι νόμοι του ανθρώπου και οι νόμοι της φύσης. Οι "τεχνητοί" νόμοι του ανθρώπου υπάρχουν κατα κύριο λόγο για να ζούμε αρμονικά (μερικοί αποτυγχάνουν αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα). Οι νόμοι της φύσης δεν μπορούν να νικηθούν. Η φύση "εκδικείται". Άσε τους λοιπόν να κουρέψουν όλο τον Υμηττό να δεις πόσο γρήγορα θα τρέχουν οι Παπαγιώτες (χωρίς να φταίνε κιόλας) μετά απο τις πλημμύρες και τις καταστροφές.

Δημοσ.

Ολα αυτά, που λέτε θα είχαν κάποια βάση αν η Αθήνα ήταν μια ξέρα και δεν κόπηκε κανένα δέντρο για να επεκταθεί. Ξαναλέω παρα πολλές περιοχές που σήμερα υπάρχουν πολυκατοικίες παλιά ήταν αγροί και δάση. Η ανάπτυξη, δεν σταματάει επειδή η χ γενιά τακτοποιήθηκε, πρέπει και η ψ γενιά να τακτοποιηθεί. Αλήθεια, εσείς νομίζετε, ότι στην πολυκατοικία που μένετε, δεν υπήρχε κάποιο δέντρο πριν στη θέση της?

Δηλαδή επειδή τα σχολεία μας είναι σκατά, αναπτυξιακώς πάμε κατά διαόλου, οι εργοδότες καταπατούν τις συλλογικές συμβάσεις χωρίς έλεγχο και όλα είναι πανάκριβα, η λύση είναι να δώσουμε σε όλους του ανέργους από ένα μυστρί και να τους ξαμολήσουμε στα καμμένα για να μη γκρινιάζουν...Απλώς είπα ότι κάτι ανάλογο έγινε και το 30, ο Χ έδινε δουλειά και όλοι χαίρονταν χωρίς να βλέπουν the big picture.

τα σχολεία δεν είναι σκατά (εκτός αν εννοείς ορισμένους άπλυτους καθηγητάδες), το γιατί η χώρα δεν έχει ανάπτυξη, πες στα σε αυτούς έχουν μεγενθύνει το δημόσιο τομέα, οι εργοδότες δεν καταπατούν καμιά σσ, διότι είναι παράνομο, τέλος αν κάτι είναι ακριβό, δεν το αγοράζουμε. Δεν παίρνεις mini cooper, παίρνεις matiz. Η λύση ασφαλώς και δεν είναι να καίμε και μετά να χτίζουμε. Ομως η κατασκευή σπιτιών, είναι χρήσιμη για την ανάπτυξη της χώρας, διότι και κινούνται προιοντα σχετικά με τις οικοδομές και κάποιος βρίσκει δουλειά. Επίσης, δε νομίζω ότι το υπουργείο είπε, θα βάλουμε φωτιά και στα καμμένα θα χτίσουμε.

αυτες οι εργασιες ειναι απλως μια ελαχιστη τονωτικη ενεση στην προσκαιρη μειωση του του αριθμου των ανεργων. τιποτε αλλο.

Εσύ δλδ προτιμούσες να μη δούλευε καθόλου?

Δημοσ.

Ρε ανθρωπε (κατα κοσμον ομνι) το οτι οι πρηγουμενες γενιες ηταν αποτυχημενες δε σημαινει οτι εμεις πρεπει να βαδισουμε στα χναρια τους. Υπαρχει και μια λεξη που λεγεται προοδος και καλο ειναι καθε γενια να βαζει το λιθαρακι της οπου μπορει και οχι να κοιταει μονο τη βολεψη της.

Επισης για να δημιουργηθουν θεσεις εργασιας σου ειπα και σε ποστ παραπανω, μπορουμε να καψουμε ολα τα δαση ωστε να προσλαβουν παραπανω πυροσβεστες και να εχουμε παραπανω εργαζομενους (και μονιμους μαλιστα). Μολις καουν ολα τα δαση και ξεμεινουμε, να αρχισουμε ολοι να κλεβουμε ωστε να προσλαβουν παραπανω αστυνομικους και να δημιουργηθουν κι αλλες (μονιμες) θεσεις εργασιας. Τι λογικη ειναι αυτη ρε παληκαρε?

Τελος παντων για να τελειωνουμε, αν ολοι οι ανθρωποι κινουνταν με την λογικη σου αυτη τη στιγμη δε θα ζουσες καν να λες αυτα που λες. Ομως χαρη σε εσενα (καλα εσυ μικρο ρολο παιζεις ετσι κι αλλιως) και μερικα ακομα μεγαλα κεφαλια στον κοσμο που κουβαλαν ιδια μυαλα με σενα οι επομενες γενιες θα υποφερουν. Βεβαια αυτο δε σε πολυενδιαφερει. Το παν ειναι να βολευτουμε εμεις και να κινειται το χρημα, ακομα κι αν βιαζουμε τον τοπο που μας φιλοξενει.

Δημοσ.
Ρε ανθρωπε (κατα κοσμον ομνι) το οτι οι πρηγουμενες γενιες ηταν αποτυχημενες

Το παν ειναι να βολευτουμε εμεις και να κινειται το χρημα, ακομα κι αν βιαζουμε τον τοπο που μας φιλοξενει.

Γιατί οι προηγούμενες γενιές ήταν αποτυχημένες?

Και το παν είναι να υπάρχουν δουλειές. Εγώ προτείνω να μην κυκλοφορούν πλοία στη θάλασσα, γιατί τη μολύνουν, ούτε αεροπλάνα στον αέρα, ούτε αυτοκίνητα στο δρόμο. Επίσης, να γίνουμε όλοι vegan, για να μην έχουμε προβλήματα με τη φύση. Επίσης, τι σχέση έχουν οι φωτιές με το συγκεκριμένο θέμα.

Δημοσ.

Τελος παντων για να τελειωνουμε, αν ολοι οι ανθρωποι κινουνταν με την λογικη σου αυτη τη στιγμη δε θα ζουσες καν να λες αυτα που λες. Ομως χαρη σε εσενα (καλα εσυ μικρο ρολο παιζεις ετσι κι αλλιως) και μερικα ακομα μεγαλα κεφαλια στον κοσμο που κουβαλαν ιδια μυαλα με σενα οι επομενες γενιες θα υποφερουν. Βεβαια αυτο δε σε πολυενδιαφερει. Το παν ειναι να βολευτουμε εμεις και να κινειται το χρημα, ακομα κι αν βιαζουμε τον τοπο που μας φιλοξενει.

Δε θελω να σε απογοητεύσω αλλα πολλοί σκέφτονται με το ιδιο τρόπο γι αυτο και η Ελλαδα εχει φτάσει σε αυτο το σημείο. Μπορει να εχω παρεξηγήσει το σκεπτικό του afentiko7 διοτι ο προφορικός λογος διαφέρει απο τον γραπτό. Δεν μου αφηνει ομως και πολλα περιθώρια. Δυστυχώς το σκεπτικό του το υιοθετούν πολλά απο τα μεγάλα κεφάλια που λες MiDi_MiLiZ και ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κοσμάκη. Μη το πάτε μακρυά το θεμα. Πιστεύω οτι οι θέσεις εργασίας δεν έχουν να κάνουν με το θέμα μας. Για τους λόγους που ανέφερε ο φιλος ο panagos.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και το παν είναι να υπάρχουν δουλειές. Εγώ προτείνω να μην κυκλοφορούν πλοία στη θάλασσα, γιατί τη μολύνουν, ούτε αεροπλάνα στον αέρα, ούτε αυτοκίνητα στο δρόμο. Επίσης, να γίνουμε όλοι vegan, για να μην έχουμε προβλήματα με τη φύση. Επίσης, τι σχέση έχουν οι φωτιές με το συγκεκριμένο θέμα.

Ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή όντως ...δεν!

Η σημερινή εποχή δεν είναι η ίδια όπως πριν από 50 χρόνια! Ούτε ο πλανήτης είναι στην ίδια φάση, ούτε ο αέρας που αναπνέεις και γενικοτερα το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζεις (ή μάλλον σε αφήνει να ζεις). Με τη λογική σου θα πρέπει να αρχίσουμε να καίμε τα πάντα ώστε να δουλέψει κάνας φουκαριάρης μετά στη συλλογή των καμμένων, να σφάξουμε ότι έχει γούνα για να έχουν δουλειά οι ράφτες γουναρικών και πάει λέγοντας!

Δεν έχουμε την πολυτέλεια πλεον να πούμε "δε βαριέσαι" γιατί ...δεν μας παίρνει! Και ειδικά για την Αθήνα που έμεινε ελάχιστο πράσινο στις άκρες, τέτοιες ενέργειες είναι εξοργιστικές και εγκληματικές!

Τα υπόλοιπα είναι αμπελοσοφίες για να το παίζουμε δήθεν ...ρεαλιστές!

B)

PS: ¨Οταν όμως θα βλέπεις τον χείμαρο να έρχεται προς το σπίτι σου, μην τολμήσεις να βγεις στον Ευαγγελάτο να φωνάξεις... :P

Δημοσ.
τα σχολεία δεν είναι σκατά (εκτός αν εννοείς ορισμένους άπλυτους καθηγητάδες)

Είμαι εκπαιδευτικός και σίγουρα ξέρω καλύτερα. Δεν φαντάζεσαι πόσο χάλια είναι. Το ποιός φταίε το έχω συζητήσει σε άλλο thread. Και εννοώ ΚΑΙ αυτούς που λες.

το γιατί η χώρα δεν έχει ανάπτυξη, πες στα σε αυτούς έχουν μεγενθύνει το δημόσιο τομέα

το χτίσιμο δεν είναι λύση. Ούτε καν μπάλωμα δεν είναι.

οι εργοδότες δεν καταπατούν καμιά σσ, διότι είναι παράνομο

Ορίστε??????? Είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος man. Δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε τον χώρο να σου δείξω πόσο έξω πέφτεις. Όταν με το καλό πιασεις δουλειά in the real world τα ξαναλέμε

τέλος αν κάτι είναι ακριβό, δεν το αγοράζουμε. Δεν παίρνεις mini cooper, παίρνεις matiz.

δεν μιλάω για αυτοκίνητα (που, παρεμπιπτόντως, ίσως είναι τα μόνα φθηνά πράγματα που έχουν απομείνει). Μιλάω για ψωμί και γάλα.

Η λύση ασφαλώς και δεν είναι να καίμε και μετά να χτίζουμε. Ομως η κατασκευή σπιτιών, είναι χρήσιμη για την ανάπτυξη της χώρας, διότι και κινούνται προιοντα σχετικά με τις οικοδομές και κάποιος βρίσκει δουλειά.

Εννοείται αυτό, με μιά μικρή λεπτομέρεια: στην Ελλάδα δεν έμαθαν ποτέ ΠΩΣ να χτίζουν σπίτια που να μην βλάπτουν το περιβάλλον - και συνεπώς, την τσέπη μας. Χτίσε, αλλά κάνε το σωστά και με προδιαγραφές. Μια επίσκεψη στην Δανία θα σε πείσει τι πάει να πει σύγχρονη οικοδόμηση.

Επειδή λοιπόν δεν μπορώ να πιστεψω αυτά διαβάζω, και λίγο πολύ φλυαρούμε, καλή συνέχεια στην κουβέντα και καλό γιαπί.

Δημοσ.
Ολα αυτά, που λέτε θα είχαν κάποια βάση αν η Αθήνα ήταν μια ξέρα και δεν κόπηκε κανένα δέντρο για να επεκταθεί. Ξαναλέω παρα πολλές περιοχές που σήμερα υπάρχουν πολυκατοικίες παλιά ήταν αγροί και δάση. Η ανάπτυξη, δεν σταματάει επειδή η χ γενιά τακτοποιήθηκε, πρέπει και η ψ γενιά να τακτοποιηθεί. Αλήθεια, εσείς νομίζετε, ότι στην πολυκατοικία που μένετε, δεν υπήρχε κάποιο δέντρο πριν στη θέση της?

τα σχολεία δεν είναι σκατά (εκτός αν εννοείς ορισμένους άπλυτους καθηγητάδες), το γιατί η χώρα δεν έχει ανάπτυξη, πες στα σε αυτούς έχουν μεγενθύνει το δημόσιο τομέα, οι εργοδότες δεν καταπατούν καμιά σσ, διότι είναι παράνομο, τέλος αν κάτι είναι ακριβό, δεν το αγοράζουμε. Δεν παίρνεις mini cooper, παίρνεις matiz. Η λύση ασφαλώς και δεν είναι να καίμε και μετά να χτίζουμε. Ομως η κατασκευή σπιτιών, είναι χρήσιμη για την ανάπτυξη της χώρας, διότι και κινούνται προιοντα σχετικά με τις οικοδομές και κάποιος βρίσκει δουλειά. Επίσης, δε νομίζω ότι το υπουργείο είπε, θα βάλουμε φωτιά και στα καμμένα θα χτίσουμε.

Εσύ δλδ προτιμούσες να μη δούλευε καθόλου?

φιλε μου καλησπερα. θα ηθελα η απασχοληση να ηταν μονιμη και συνεχης και οχι του τυπου (θα το πω χοντρως) ''ελα να σε χρησιμοποιησω τωρα και μετα κοψε το λαιμο σου''.συμφωνω πως η αναπτυξη εχει κοστοι αλλα σε βαρος του περιβαλλοντος ειναι παλαια αποψη. ολα μα ολα ,συμπεριλαμβανομενης της εξελιξης πρεπει να προσαρμοζονται στα νεα δεδομενα.και τα νεα δεδομενα ειναι πως ο,τι κανουμε δεν πρεπει να ειναι εις βαρος του περιβαλλοντος.

για παραδειγμα ειναι πολυ περιεργο και εγειρει ερωτηματικα το οτι ανακοινωθηκαν ανεγερσεις πανω στα καμμενα. εμενα το προβλημα μου ειναι οχι το κτησιμο γενικως αλλα η υποκρισια καποιων που αυτοαποκαλουνται υπερμαχοι του περιβαλλοντος, δινουν χρηματικη ενισχυση σε ανθρωπους που εχει καει η περιουσια τους, φερονται λες και ειναι αιφνιδιασμενοι απο τις πυρκαιες, συναισθηματικως συντετριμμενοι απο αυτα που εγιναν,ομως λιγο καιρο μετα την καταστροφη και εφοσον δε θα καλυφθει απο τα τηλεοπτικα καναλια ,και οι μνημες θα ειναι λιγο ξεθωριασμενες τοτε θα χτισουμε. αυτο για μενα ειναι δολοφονικο!

Δημοσ.

afentiko7 γιατι να εχουν οι θεσεις εργασιας δηλαδη. Ποσα χρονια θα κτίζονται !:lol: Θα σωθει ο κοσμος απο αυτο το εργο ή θα φτιαξει τις κατοικίες ο εργολάβος της γειτονιάς μου. Οι μεγαλοεργολαβοι θα επωφεληθούν οπως γινεται σε ολα τα δημοσια εργα. Η Ελλαδα χρειάζεται ουσιαστικά εργα για να μειωθεί η ανεργια και χωρις αυτο να σημαίνει την καταστροφή του περιβάλλοντος. Το θεμα δεν ειναι οτι απο αυτο το εργο θα καταστραφει ο Υμηττος αλλα ποιος μου εγγυάται οτι μετα απο λιγο καιρο δεν θα ξεφυτρώσει και αλλο εργο στην περιοχη, και μετα απο λιγο κι αλλο και παει λέγοντας. Αρα τι εμεινε στο τελος? Ενα τιποτα.Γιατι αμα γινει αυτο το εργο θα ερθει μετα και η εκκλησια που εχει μεγαλη εκταση στον Υμηττο και θα διεκδικήσει και εκεινη να κτίση. Ετσι παει η δουλεια!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:29 ----------

Σε ανακοίνωσή της η Υπερνομαρχία ΑΘηνών-Πειραιώς αναφέρει ότι ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιάς, ανταποκρινόμενος στο αίτημα που από μηνών του υπέβαλλε η Υπερνομάρχης, Ντίνα Μπέη και η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των 12 ΦΟΡΕΩΝ για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ», εξέδωσε απόφαση, με την οποία αναστέλλεται η έκδοση οικοδομικών εργασιών εντός της Ζώνης Β΄ του Υμηττού επί εννέα μήνες.

Σε έγγραφό του ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ δηλώνει επίσης ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαβούλευσης για το σχέδιο τροποποίησης του Π. Διατάγματος Προστασίας του Ορεινού Όγκου του Υμηττού και επισημαίνει ότι στο σχέδιο «συμπεριελήφθησαν οι απόψεις των φορέων».

Την ίδια όμως ώρα, πάντως, οι 15 Δήμοι, μέλη του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού- Σ.Π.Α.Υ., προχωρούν σε κινητοποιήσεις γιατί μέσα στην καρδιά του Υμηττού οικοδομούνται τριάντα έξι κατοικίες κατώτερων αξιωματικών της Αεροπορίας χωρίς οικοδομική άδεια.

Η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των 12 ΦΟΡΕΩΝ για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» ζητεί τη διακοπή των παράνομων αυτών οικοδομικών εργασιών.

Δημοσ.

Offtopic:

Είναι εύκολο τα quotes του omni να τα βάζετε μέσα σε spoilers για να μην πηγαίνει χαμένο το ignore;

Ή καμιά άλλη πατέντα τελοσπάντων.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να σχοληθεί πλέον κανένας άλλος. Το να παλεύεις με τέτοια επιχειρήματα είναι σαν να προσπαθείς να στραγγίξεις το Ριο Γκράντε με ένα σφουγγάρι

Lucky Luke quote;)

. Πάντως ποτέ δεν ξέρεις, μερικοί έχουν ιώβειο υπομονή.

Δημοσ.
Ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή όντως ...δεν!

Τα υπόλοιπα είναι αμπελοσοφίες για να το παίζουμε δήθεν ...ρεαλιστές!

B)

Οπότε δλδ τι προτείνεις, επειδή εμείς έχουμε μια στέγη, να σταματήσουμε το χτίσιμο? Ξέρεις πόσες δουλειές, χάνονται λόγω της κρίσης? Και ειδικά στις κατασκευές που αποτελούν σημαντικό τομέα της οικονομίας? Μήπως να επαναφέρουμε και το νόμο του αντρέα, που έλεγε το κορυφαίο, οποιος έχει 2 σπίτια, το ένα να το δώσει στους κλαδικούς (σσ, τους μετέπειτα, δε νομίζω δεξιοί να παιρναν τα σπίτια)? Τώρα μην αρχίσουμε τα περί περιβάλλοντος όζοντος και μαύρες τρύπες, γιατί πολλά από αυτά, είναι αναπόδεικτα. Εικασίες. Πάντως, δε νομίζω ότι το να χτίσεις 5 σπίτια, μπορεί να καταστρέψει τον πλανήτη.

δεν μιλάω για αυτοκίνητα (που, παρεμπιπτόντως, ίσως είναι τα μόνα φθηνά πράγματα που έχουν απομείνει). Μιλάω για ψωμί και γάλα

Τα άλλα είναι ψιλοάσχετα με το ζήτημα, αλλά θα σταθώ εδώ. Η ακρίβεια στο ψωμί, οφείλεται κατά κύριο λόγο στο πετρέλαιο ( τα διυλιστήρια στην ελλάδα, λάτσης κ βαρδινογιάννης, έχουν μακράν το μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους στην ευρώπη), όσο για το γάλα, υπάρχουν γάλατα με 1, 1.5 ευρώ κλπ. Για όλα τα βαλάντια. Το ξέρω, γιατί πίνω καθημερινά και αγοράζω. Δεν καταλαβαίνω για ποια ακρίβεια μου μιλάς. Εκτός και αν πρέπει να μας τα χαρίζουν.

Χτίσε, αλλά κάνε το σωστά και με προδιαγραφές. Μια επίσκεψη στην Δανία θα σε πείσει τι πάει να πει σύγχρονη οικοδόμηση.

Εχεις μπει ποτέ στο εσωτερικό ενός σπιτιού στη Β. Ευρώπη? Θα νομίσεις ότι οι άνθρωποι, δεν έχουν να φάνε. Λάθος, είναι λιτοί. Εμείς εδώ, δεν είμαστε λιτοί, θέλουμε λούσα κλπ.

για παραδειγμα ειναι πολυ περιεργο και εγειρει ερωτηματικα το οτι ανακοινωθηκαν ανεγερσεις πανω στα καμμενα.

Eίσαι σίγουρος, για αυτό που λες? Μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο. Εννοείται ότι συμφωνώ, με το υπόλοιπο σκεπτικό σου, αλλά δε νομίζω ότι αυτό συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση

afentiko7 γιατι να εχουν οι θεσεις εργασιας δηλαδη.

Ε ναι, μόνο οι δημόσιοι πρέπει να έχουν και οι πτυχιούχοι. Οι υπόλοιποι ας πνιγούν.

Θα σωθει ο κοσμος απο αυτο το εργο ή θα φτιαξει τις κατοικίες ο εργολάβος της γειτονιάς μου

Οχι, δε θα σωθεί ο κόσμος από την καταστροφή του 2012, είναι αλήθεια. Βέβαια από τα πανάρχαια χρόνια το σύστημα δουλεύει κάπως έτσι. Κάποιος με λεφτά, κάνει μια επένδυση. Με δυο πιθανότητες, είτε να χάσει, είτε να κερδίσει. Αν χάσει, καταστρέφεται, αν κερδίσει τότε δίνει δουλειά σε κάτι κακούς ανθρώπους, οι οποίοι στηρίζουν το καπιταλιστικό σύστημα και ονομάζονται λούμπεν. Αυτοί οι κακοί άνθρωποι, όχι μόνο βοηθούν τον ένα καπιταλιστή να βγάλει χρήματα, αλλά αγοράζοντας αγαθά από άλλους καπιταλιστές (με τα λεφτά του μισθού τους), επεκτείνουν περισσότερο την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Το ότι στο ενδιάμεσο, παρέχουν τα απαραίτητα στην οικογένεια τους, αυτό δε μας ενδιαφέρει.

Η Ελλαδα χρειάζεται ουσιαστικά εργα για να μειωθεί η ανεργια και χωρις αυτο να σημαίνει την καταστροφή του περιβάλλοντος.

name one. Οχι εσύ, όλοι οι άλλοι που έχετε τόσες ιδέες στο μυαλό σας για τη "σωτηρία" της χώρας.

Το ότι οι κατασκευές, δεν είναι αναπτυξιακό έργο, επειδή δεν γίνεται να χτίζεται κάτι αιώνια, το αφήνω ασχολίαστο.

Γιατι αμα γινει αυτο το εργο θα ερθει μετα και η εκκλησια που εχει μεγαλη εκταση στον Υμηττο και θα διεκδικήσει και εκεινη να κτίση. Ετσι παει η δουλεια

Κοίτα, αν μέχρι τότε δεν έχει γίνει ο διαχωρισμός, δε συμφέρει. Αλλά αν έχει γίνει και πληρώνει κανονικά φόρους, ξέρεις τι φράγκα θα εισπράξει το κράτος?

Υγ. Φαντάζομαι, τα σπίτια σας χτίστηκαν πάνω σε κενό αέρος

υγ2. η κατάσταση της οικονομίας, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις σπατάλες του κράτους, για τις πληρωμές των δημόσιων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...