giorgos147 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Το σκεφτόμουν όταν ήμουν μικρός αυτό και ήταν ο μόνος λόγος που φοβόμουν τραγικά (τραγικά όμως) να πεθάνω. Η προοπτική της απόλυτης βαρεμάρας του να περνάς την αιωνιότητα σε κάποιο μαύρο κενό. Τώρα το ξεπέρασες; Ρε, διαβάζω το μήνυμά σου, και τρομάζω (Σοβαρά)
teo64x Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Τώρα το ξεπέρασες; Ρε, διαβάζω το μήνυμά σου, και τρομάζω (Σοβαρά) Ετσι το αντιλαμβανόμουν τότε, προφανώς επειδή δε μπορούσα να συλλάβω την ανυπαρξία. Τώρα, αν και δεν είμαι σίγουρος πως μπορώ να τη συλλάβω, τουλάχιστον ξέρω ότι αυτό με περιμένει. Επίσης, μετά το θάνατο πάμε στο offtopic.
UpToDate_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ετσι το αντιλαμβανόμουν τότε, προφανώς επειδή δε μπορούσα να συλλάβω την ανυπαρξία. Τώρα, αν και δεν είμαι σίγουρος πως μπορώ να τη συλλάβω, τουλάχιστον ξέρω ότι αυτό με περιμένει. Επίσης, μετά το θάνατο πάμε στο offtopic. He γουος a bad boy...... Ασσασσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
gdriver Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 επειδη διαδικασια της φυσης ειναι η ανακυκλωση θεωρω πως το ιδιο συμβαινει και με το ενεργειακο περιεχομενο μας(ψυχη).ανακυκλωνεται. τωρα για την ανυπαρξια ,ποιος μπορει να δει η να θυμηθει το πως και τί ηταν πριν γεννηθει. αρα κατι αντιστοιχο θα ειναι και μετα. θεωριες παντα.
gdriver Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 εγω δεν πεθαινω τυχερε,θα προλαβεις τα διαπλανητικα ταξιδια!!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 εγω δεν πεθαινω Το ελεγε και ο θειος μου αυτο και.... ξερεις, δεν εχει πια την τυχη να κανει διαπλανητικα ταξιδια οπως εσυ.
million_voices Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Το ελεγε και ο θειος μου αυτο και.... ξερεις, δεν εχει πια την τυχη να κανει διαπλανητικα ταξιδια οπως εσυ. κοιτα δεν ημουν ακριβης πεθαινω αλλα οταν συμβει αυτο κατεβαινω σε νεο σωμα ιδιο με το παλιο με ολα τα απντειτς κλπ
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτό το THread. Εγώ πχ. σαν Αιώνιος Πρόμαχος αν και πεθαίνω , η ουσία μου βρίσκεται παντού στο πολυσύμπαν και οι μετενσαρκώσεις μου διατηρούν μέρος των αναμνήσεων μου. Μπορώ με ασφάλεια να πω πως οι υπόλοιποι την έχετε κάτσει την βάρκα καθώς θα σέρνετε το άρμα ένος τρελού θεού για την υπόλοιποη αιωνιότητα. Σοβαρά πάντως η μεταθάνατον ζωή είναι ο πιο τζάμπα τρόπος να τρομοκρατείς τους ανθρώπους. Να έχεις καλό κάρμα και να μετενσαρκωθείς σε κάτι ανώτερο λέγανε οι Ασιάτες. Άρα το σωμα σου δεν έχει σημασία. Άρα σε χρησιμοποιούσαν σαν σκεύος και δούλο . Φύτευε ρύζι ο χωριάτης , ερχόταν ο πολέμαρχος, του έκοβε το κεφάλι του βίαζε την κόρη και τον γιο και πάμε παρακάτω. Αλλά δε βαριέσαι όλα αυτά ειναι γήινα και πρόσκαιρα. Να είσαι καλός και πράος λένε οι δυτικοί και να ακούς την καλή εκκλησία και στέλνανε ιεραπόστολους στην Αφρική και διδάσκαν πως η δουλειά και η πραότητα στην γη ανταμείβεται στον παράδεισο. Θα σκοτώνεις απίστους? Θα βρεις παρθένες λέγανε στην Αραβία. Βάζαν και κανένα κοινωνικό κανόνα για να μην γίνει μπουρδέλο η κοινωνία και όλα καλά και όλα ωραία. ΓΙατί και οι Αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι το είχαν ρίξει στο όργιο και στην καλοπέραση και κάθε 5 λεπτά βρίσκανε και μια θεότητα να λατρεύουν και να χάφτουν την κάθε μπαρούφα. Τουλάχιστον αυτοί δεν ντρέπονταν και ήταν χαλαρά τυπάκια σε θρησκευτικά θέματα. Θα βρούμε πολλά στην μεταθάνατον ζωή , πολλά και ενδιαφέροντα. Σίγουρα όμως θα βρούμε και μια μεγάλη μούντζα. Βασικά θα ήθελα να βγαίνει μια μούντζα και να ακούγεται μια φωνή ''Πάρτα μ@λ@κα, τι ήθελες και ήρθες?''
dermitzos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Τι ηλίθια ερώτηση.. Όλοι σας εεεε.... μας είσαστε εε... είμαστε ήθελα να πω τροφή για τα σκουλίκια!!
million_voices Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτό το THread. Εγώ πχ. σαν Αιώνιος Πρόμαχος αν και πεθαίνω , η ουσία μου βρίσκεται παντού στο πολυσύμπαν και οι μετενσαρκώσεις μου διατηρούν μέρος των αναμνήσεων μου. Μπορώ με ασφάλεια να πω πως οι υπόλοιποι την έχετε κάτσει την βάρκα καθώς θα σέρνετε το άρμα ένος τρελού θεού για την υπόλοιποη αιωνιότητα. Σοβαρά πάντως η μεταθάνατον ζωή είναι ο πιο τζάμπα τρόπος να τρομοκρατείς τους ανθρώπους. Να έχεις καλό κάρμα και να μετενσαρκωθείς σε κάτι ανώτερο λέγανε οι Ασιάτες. Άρα το σωμα σου δεν έχει σημασία. Άρα σε χρησιμοποιούσαν σαν σκεύος και δούλο . Φύτευε ρύζι ο χωριάτης , ερχόταν ο πολέμαρχος, του έκοβε το κεφάλι του βίαζε την κόρη και τον γιο και πάμε παρακάτω. Αλλά δε βαριέσαι όλα αυτά ειναι γήινα και πρόσκαιρα. Να είσαι καλός και πράος λένε οι δυτικοί και να ακούς την καλή εκκλησία και στέλνανε ιεραπόστολους στην Αφρική και διδάσκαν πως η δουλειά και η πραότητα στην γη ανταμείβεται στον παράδεισο. Θα σκοτώνεις απίστους? Θα βρεις παρθένες λέγανε στην Αραβία. Βάζαν και κανένα κοινωνικό κανόνα για να μην γίνει μπουρδέλο η κοινωνία και όλα καλά και όλα ωραία. ΓΙατί και οι Αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι το είχαν ρίξει στο όργιο και στην καλοπέραση και κάθε 5 λεπτά βρίσκανε και μια θεότητα να λατρεύουν και να χάφτουν την κάθε μπαρούφα. Τουλάχιστον αυτοί δεν ντρέπονταν και ήταν χαλαρά τυπάκια σε θρησκευτικά θέματα. Θα βρούμε πολλά στην μεταθάνατον ζωή , πολλά και ενδιαφέροντα. Σίγουρα όμως θα βρούμε και μια μεγάλη μούντζα. Βασικά θα ήθελα να βγαίνει μια μούντζα και να ακούγεται μια φωνή ''Πάρτα μ@λ@κα, τι ήθελες και ήρθες?'' φορεσε το fw update 4.41b και με καθε ρημπουτ θα εχεις ολες τις εως τοτε αναμνησεις σου α και αλλαξε και psu βοηθαει στο σταμπιλιτυ
pournaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 εγω δεν πεθαινω Συγκεντρωσου, million voices λεγεσαι, κι οχι million years
NetworkMeltdown Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Που πηγαινουμε?Για ριχτε τις αποψεις σας. Στους χχχχχίλιους διαόλους ...
screenshot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Mετα απο 10δες απαντησεις διαπιστωνω οτι ολοι συμφωνειτε με μενα(απ το πουθενα στο πουθενα). Αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση γιατι περιμενα τους θρησκευομενους να απαντησουν κατι διαφορετικο. Οτι υπαρχει καποιο νοημα/σκοπος στη ζωη, οτι θα κριθουμε για τα εργα μας, θα παμε στο παραδεισο/κολαση, δευτερα παρουσια κλπ. Επειτα, υπαρχει και το κεφαλαιο πνευματα/φαντασματα. Ή μηπως δεν υπαρχουν πνευματα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Mετα απο 10δες απαντησεις διαπιστωνω οτι ολοι συμφωνειτε με μενα(απ το πουθενα στο πουθενα).Αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση γιατι περιμενα τους θρησκευομενους να απαντησουν κατι διαφορετικο. Οτι υπαρχει καποιο νοημα/σκοπος στη ζωη, οτι θα κριθουμε για τα εργα μας, θα παμε στο παραδεισο/κολαση, δευτερα παρουσια κλπ. Επειτα, υπαρχει και το κεφαλαιο πνευματα/φαντασματα. Ή μηπως δεν υπαρχουν πνευματα? Αυτα τα λενε οι κολλημενοι-φανατισμενοι θρησκευομενοι. Νομιζω οτι τετοιoυς δε βρισκεις ευκολα σε φορουμς οπως το insomnia η γενικοτερα στο ελληνικο internet..Για τον απλουστατο λογο οτι θεωρουν και τους υπολογιστες-internet μεσο του βελζεβουλη για να παρασυρει και να εκφυλυσει την νεολαια κλπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.