LovingCrazy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Αν ανοίξεις τον υπολογιστή μου, στο εσωτερικό του είναι η χαρά της σκόνης Τα ανεμιστηράκια μου έχουν "μπουκώσει" να το πω; Και υπάρχει ένα στρώμα μπίχλας () σχεδόν στα πάντα Επειδή φοβάμαι μήπως αγγίξω κάτι που δεν πρέπει και ο στατικός ηλεκτρισμός κάνει ζημιά, έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς πιστολάκι που διώχνει κάποιες ποσότητες σκόνης αλλα όχι τίποτα σπουδαίο Στις διακοπές μου φέτος είδα σε ένα net cafe έναν "φυσητήρα" (?!) που κάνει εντυπωσιακή δουλειά Ρώτησα στο eshop και είπαν πως δεν έχουν Σε τι είδους μαγαζιά πρέπει να απευθυνθώ; Για τι τιμές μιλάμε; Και επίσης μπορώ να κάνω χειροκίνητα κάτι ( με κανένα πανί ίσως; ) για να απομακρύνω το στρώμα σκόνης από τις εσωτερικές επιφάνειες; Ευχαριστώ
panagos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Το καλύτερο θα ήταν να μην υπάρξει επαφή με το εσωτερικό του pc με τίποτα. Καταστήματα του στυλ praktiker έχουν φυσητήρα που κάνει καλά τη δουλειά. Αν θυμάμαι καλά είχε πάρει ένας φίλος μου με 20€, το οποίο μπαίνει στην πρίζα και φυσάει με αρκετή δύναμη. Το χρησιμοποιεί και στην ψησταριά
Telis123 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δουλεια κανουν τα σπρει αερα, αλλα διαρκουν πολυ λιγο. Φυσητηρα εχω, οκ βγαζει την σκονη αλλα οχι καλα. Η καλυτερη λυση ηταν οταν τον πηγα στο βενζηναδικο και τον φυσηξα εκει με τον αερα που καθαριζουν τα αμαξια.
katsikoula Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 εγω χρησιμοποιω πεπιεσμενο αερα πανω στην mobo, cpu, ram κ τα σχετικα. τωρα για τα fans καθε τριμηνο τα κανω μπανιο με νερακ της βρυσης κ μετα τα κανω ξανα μπανιο με οινοπνευμα κ τα βαζω στον ηλιο να στεγνωσουν τελειως edit: ολοι μαζι απαντησαμε ρε παιδια??? LoL
papayios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Με ενα φυσερο bormann με 12-13 ευρω απο πρακτικερ και ενα πινελακι θα εισαι μια χαρα .
pournaras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Παντως, οντως αν εχεις καποιο βενζιναδικο εκει κοντα, η ακομη και με το αυτοκινητο εκει που συνηθως βαζετε βενζινη, βγαλε και τα δυο καπακια απο τα πλαγια και τραβα το στο βενζιναδικο. Εκει θα καταλαβεις τι σημαινει καθαρισμα απο σκονη. Προσοχη τον αερα οχι στο full, γιατι εχει υπερβολικη πιεση για το mobo.
Dark_Sage Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 ΠΡΟΣΟΧΗ αυτο που λετε για τον αερά στα βενζινάδικα ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνο επειδι στο στόμιο μαζεύει υγρασία πολλες φορες και μπορει να τύχει μαζι με αέρα να πετάξει και σταγόνιδια νερού λόγω υγρασίας και να πάθετε μεγαλη ζημα. αποθαρρύνω τον οποιοδήποτε να επιλεξει την λυση του βενζινάδικου
nikolasR200 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δουλεια κανουν τα σπρει αερα, αλλα διαρκουν πολυ λιγο. Φυσητηρα εχω, οκ βγαζει τηνσκονη αλλα οχι καλα. Η καλυτερη λυση ηταν οταν τον πηγα στο βενζηναδικο και τον φυσηξα εκει με τον αερα που καθαριζουν τα αμαξια. και εγώ όσες φορές πήρα σπρέυ πασχίζω να προλάβω πριν τελειώσει το σπρέυ!! αλλά κάνει δουλειά..!! αυτό που λες katsikoula για τα ανεμιστηράκια δεν το χω ξανακούσει..αλλά λογικά πρέπει να αποδίδει!!
million_voices Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 ΠΡΟΣΟΧΗ αυτο που λετε για τον αερά στα βενζινάδικα ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνο επειδι στο στόμιο μαζεύει υγρασία πολλες φορες και μπορει να τύχει μαζι με αέρα να πετάξει και σταγόνιδια νερού λόγω υγρασίας και να πάθετε μεγαλη ζημα. αποθαρρύνω τον οποιοδήποτε να επιλεξει την λυση του βενζινάδικου ενταξει μωρε στο βενζιναδικο απλα φυσας λιγο στον αερα για να φυγει τυχον υγρασια και μετα στο φουλ πανω στην mobo και τα parts αλλα οχι απο κοντα και με blower των 10+€ μια χαρα γινεται η δουλεια δες σχετικο τοπικ για blower http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=326865
Dark_Sage Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 ενταξει μωρε στο βενζιναδικο απλα φυσας λιγο στον αερα για να φυγει τυχον υγρασια και μετα στο φουλ πανω στην mobo και τα parts αλλα οχι απο κοντα και με blower των 10+€ μια χαρα γινεται η δουλεια δες σχετικο τοπικ για blower http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=326865 μου εχει τυχει να αρχίσει να πετάει υγρασια ο φυσητήρας του βενζινάδικου μετα απο κανα 2 λεπτο χρήσης και αφου ειχα τελειωσει τον καθαρισμο και απλα εκανα καποια δύσκολα σημεια. για αυτο λεω προσοχη
tzotzo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Με ενα πινελακι και ενα blower μια χαρα γινεται δουλεια.Ακομα και με ηλεκρικη σκουπα με το βουρτσακι. Με δυο σπρευ πεπιεσμενου αερα παιρνεις ενα blower. Απλα φροντισε να εχεις ακινητους τους οποιους ανεμιστηρες μην καουν
Stavros957 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Υπάρχει δυνατότητα να αποφύγουμε την σκόνη με φίλτρα σκόνης στους ανεμιστήρες του κουτιού ; Υπάρχουν τέτοια φίλτρα ;
Antwni Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Υπάρχει δυνατότητα να αποφύγουμε την σκόνη με φίλτρα σκόνης στους ανεμιστήρες του κουτιού ; Υπάρχουν τέτοια φίλτρα ; Ναι, κάτι έχει πάρει το μάτι μου στο e-shop!!
Dark_Sage Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=FAN%20FILTERS εγω για του ανεμιστηρες που βαζουν αέρα τους έχω μονιμα με φίλτρο μπροστα. δεν γινεται δουλεια αλλιως... πολυ σκόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.