screenshot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ο σκύλος είναι σκύλος και δεν μπορεί να καταλάβει το πότε πρέπει να γαυγίσει! Για όλα αυτά υπέυθυνος είναι ο κάθε μπουχέσας που παίρνει ένα σκύλο νομίζοντας πως αγοράζει νέο καναπέ για το σαλόνι... Τι λες μωρε τωρα, οτι θεμε θα λεμε? Ειναι υποχρεωμενος ο σκυλος να το γνωριζει οτι δεν πρεπει να γαυγιζει τις ωρες κοινης ησυχιας. Απλα βαριεται να κοιταξει το ρολοι του κι ενω ειναι μεσημερι νομιζει οτι ειναι ξημερωμα. Ασε μας τωρα με τους αχρειους τους σκυλους που τα γραφουν ολα στα %^&*#, τους μαθαμε πια... Τώρα για τις "εύκολες" λύσεις του στυλ σκοτώνω τον σκύλο γιατί δεν έχω τα @@ να σπάσω το κεφάλι του ιδιοκτήτη, δεν θα επεκταθώ πολύ γιατί αν σας πω τις απόψεις μου για αυτά τα άτομα, θα μου πείτε πως δεν σέβομαι την ανθρώπινη ζωή! Η πιο ευκολη λυση ειναι να σκοτωσεις και τον ιδιοκτητη και τον σκυλο του, αλλα να βαλεις και φωτια στο σπιτι για να καταστραφει ολοσχερως, που το σωστε να μην υπαρχει πιθανοτητα να ερθει νεος ιδιοκτητης με νεο ενοχλητικο σκυλο ΕDIT Και ο πιο ασφαλης τροπος για να σκοτωσεις τον ιδιοκτητη εαν δεν εχεις τα @@ που λενε οι φιλοι, ειναι να του στησεις ενεδρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Η πιο ευκολη λυση ειναι να σκοτωσεις και τον ιδιοκτητη και τον σκυλο του, αλλα να βαλεις και φωτια στο σπιτι για να καταστραφει ολοσχερως, που το σωστε να μην υπαρχει πιθανοτητα να ερθει νεος ιδιοκτητης με νεο ενοχλητικο σκυλο Και θα σου ρθει ο κυριος Χ να χτισει, οποτε αντε αλλο 1 χρονο γκαπ γκουπ, σφυρια, μπουλντοζες κλπ μεχρι να σηκωθει η νεα οικοδομη. Και η ειρωνεια? Ο κυριος Χ οταν θα ερθει να μεινει, να εχει σκυλο. Ειρωνεια δευτερη? Ο σκυλος να ειναι καπως ετσι: Και η τριτη ειρωνεια? να εχει ληξει η φολα που χρησιμοποιησες στον προηγουμενο σκυλο-ιδιοκτητη κλπ και να μην την τρωει
manic Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Eκτος απο σενα βασιζεται περρισσοτερο και ο ιδιος ο σκυλος ( δεν κλαιει επειδη γουσταρει... νομιζω το καταλαβαινεις) τωρα εσυ τι μπορεις να κανεις εχει υποθει (δεν συνεριζομαι τις γελειες ιδεες με την φολα κτλ.). Καλο βεβαια ειναι πρωτα να τον πιασεις και να του πεις ενα-δυο πραγματα που μπορει να κανει για να απασχολει τον σκυλο οταν θα λυπει αυτος (ειναι καποια παιχνιδια που αποσπουν τον σκυλο για ωωωρες!!!) υγ: Να κανω μια παρατήρηση που μου έτυχε σμρ: 2.30 μ.μ. βγαζω τον δικο μου σκυλο βολτα (βγαινει 4 φορες την ημερα ωστε να εκτονωνεται...) οποτε πετάγεται μια κατινα απο απεναντι και αρχισε τα βρισιδια (δεν μπορω να κοιμηθω κτλ.) ολο αυτο για 3'' που περναω απο το σπιτι της και επειδη εχει απεναντι σκυλο καταλαβαινεις ... βεβαια η πουτ@ν@ ηταν μεσα στο σπιτι της οποτε δεν απαντησα γτ δεν ηξερα προς τα που να χωσω... Θελω να σου πω οτι εχεις σκεφτεί το ενδεχομενο να εισαι εσυ αυτο/η η "κατινα" της δικιας μου περιπτωσεις. Χωρις καμια παραξηγηση απλα πολλες φορες κανουμε την τριχα τριχια !
screenshot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Mίντι Μίλιτζ, αν νομιζεις οτι θα κλεψεις τη παρασταση με αυτο το σκυλακι που εβαλες γελιεσαι. οριστε, παρε αυτο:
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Παρακαλώ, προσπαθήστε να επιμηκύνετε το χρόνο που το παρόν θέμα θα παραμείνει ανοιχτό περιορίζοντας τις αναφορές στους γεννητικούς αδένες ενοχλημένων γειτόνων και εστιάζοντας σε μια γνώμη για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το θέμα ρεαλιστικά (κοινώς: τα sniper riffles δεν παίζουν) και, ακόμη καλύτερα, προσφέροντας κάποια πρακτική συμβουλή από αντίστοιχη εμπειρία/περίπτωση. Εναλλακτικά, δε γράφουμε καθόλου, χαχαχαχαχα, καλό κι αυτό, γελάσαμε και σήμερα. Ευχαριστώ.
screenshot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 πραγματι αστειο. θα μπορουσες να κανεις καριερα ως γελωτοποιος σε κακοφημα μπαρς της Νεας Υορκης...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Επειδή, όμως, μέχρι να κάνω καριέρα ως γελωτοποιός είμαι moderator εδώ...
kabamaru21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καλο βεβαια ειναι πρωτα να τον πιασεις και να του πεις ενα-δυο πραγματα που μπορει να κανει για να απασχολει τον σκυλο οταν θα λυπει αυτος (ειναι καποια παιχνιδια που αποσπουν τον σκυλο για ωωωρες!!!) This οπως προαναφέρθηκε, ο σκυλος δεν γαβγίζει γιατι ετσι γουστάρει, κατι παιζει. Αν παρατηρήσεις με καποιο τροπο τι φταίει το προβλημα σου εχει λυθεί. πχ Μενει νηστικός για ωρες (η του δίνουν σκατοτροφες και μακαρονια!) μπορει να εχει φαει φρικη γιατι δεν τον κανουν βολτες και τον εχουν χεσμενο γενικότερα, μπορει να εχει καποιου ιδους ασθένεια λεω τωρα που να ποναει. Περνα και απο κατι φορουμ για κατοικίδια κανε κανα search μπορει να βρεις κατι
gdriver Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Οταν λες πυροβοληθηκε, εννοεις πως αυτοκτονησε? Σαν το καβλωθηκα ενα πραμα. :lol::lol: οχι φιλε μου. καποιος απο καποια παρακειμενη πολυκατοικια(οι πισω αυλες δεν εχουν ψηλο φρακτη μεταξυ τους το πολυ 50 ποντους) ενα μεσημερι αποφασισε να κανει σκοποβολη στον σκυλο. ο οποιος μακαριτης ηταν και γαμω τα σκυλια. ενα καφετι μποξερ. πραγματικως πανεμορφο. αλλα οταν υπαρχουν δολοφονοι τι να περιμενεις. ο πιο αθωος την πληρωνει. αντι να παρουν με τις πετρες τον βασανιστη ιδιοκτητη πηραν το σκυλο. πηρες κυριε που πηρες εναν σκυλο να τον φυλακισεις στο διαμερισμα κατσε περιποιησου τον λιγο.
million_voices Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ποσο σκατοψυχος πρεπει να ειναι καποιος για να σκοτωσει ενα ζωντανο που στην τελικη δεν φταιει? ποιος ειναι τα ζωο τελικα? ps δεν ειμαι κανας πωρωμενος φιλοζωος και το λεω για να μην μου την πεσει κανας μαλεας με θεωριες και συλλογιστικες της φιφας μην απαντησετε καν γιατι θα παμε για μπαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.