Προς το περιεχόμενο

Αγορά GPU/HDD/RAM.


tor_mentor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεία σε όλους.

Σκέφτομαι να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στο PC μου αγοράζοντας καινούριες μνήμες, σκληρό και κάρτα γραφικών. Το mb είναι το Asus P5ND2SLI. Το ποσό που θα διαθέσω είναι 200-250 ευρώ περίπου. Το PC είναι κυρίως για gaming. Περιμένω τις απόψεις σας...

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@ caution

 

Δεν το κρύβω οτι γουστάρω την "μπόλικη" RAM, δεν με ενδιαφέρουν timings, fancy ψύκτρες και μαρκετιν ονομασίες για οτιδήποτε είναι εκτός Jedec σε Voltage και κάτω απο 8+ GB σύνολο, από την στιγμή που με μόλις 66 ευρώ κάποιος περνάει σε 8GB σύστημα, ένα απραγματοποίητο όνειρο πριν και μόλις λίγα χρόνια για πολλούς και δεδομένου οτι τα Windows 7 64bit όπως διαπίστωσα, την χρησιμοποιούν στο μέγιστο μέσω caching τεχνικών, δεν βλέπω κανένα λόγο για κάποιον να προτιμήσει λιγότερη RAM με ελάχιστα ποιο χαμηλά timings από διπλάσια σε σύνολο RAM που ωφελεί πλέον τις επιδόσεις στο σύνολο του συστήματος και στην καθημερινή χρήση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ (σιχαμένος multi task user) είμαι πλέον με 8GB και είμαι υπερευχαριστημένος αλλά σε games το 4GB->8GB δεν δείχνει προς το παρόν κάτι... Απλά είπα ότι μπορεί να περισώσει 33€, όχι ότι θα τα κλάψει και αν τα δώσει ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ βρέθηκα πρόσφατα στο δίλλημα "to 8Gb or not to 8 Gb".

 

Nομίζω πως αξίζει τον κόπο, οι τιμές των DDR2 έχουν ξεφτυλλιστεί, και δεν το βλέπω να πεφτουν και πολύ ακόμα.

Μάλλον το αντίθετο θα γίνει, οπότε και να μην είναι πλήρως αξιοποιήσιμα σήμερα, αν κάποιος δεν έχει σκοπό να αλλάξει σύντομα εντελώς πλατφόρμα, νομίζω είναι καλή επένδυση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...