Προς το περιεχόμενο

H έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης και οι συνέπειές της.

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σχεδόν το λίνουξ έχει μπορεί να το δουλέψει ακόμα κ ο πιο σακαταμένος (εγκεφαλικά) χρήστης πλέον.!

το επιβεβαιώνω ! :mrgreen:

για μένα το είπες ρε μπαγάσα ?

Και κάτι άσχετο,μια χαρά εύκολο εώς και γελοίο στη χρήση είναι το Linux(κάποιες διανομες)για τα βασικά και παραπάνω που χρειάζεται ένας οικιακός χρήστης

αρχίζω να σε συμπαθώ elven ! :mrgreen:

.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

aledjo είπαμε ξανά τα mac είναι μια niche αγορά που απασχολεί μόνο το 5-6% των αγοραστών. Είναι δυνατόν να ασχοληθούμε με mac και να αφήσουμε το 90% ? Ομοίως το παράδειγμά μου για το sc2. Οι καταναλωτές έχουν δύναμη όταν είναι πολλοί. Εξάλλου στο αρχικό μου post απλά ανέφερα 2 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. Κανείς δεν έβγαλε την apple αθώα περιστέρα.

αν λοιπον το mac (συμφωνα με τα λογια σας και τη λογικη σας) εριχνε τις τιμες πιο φθηνα απο τα windows, τοτε δε θα ανεβαινε το ποσοστο απο 5-6% σε πολυ περισσοτερο?

Δημοσ.
το επιβεβαιώνω ! :mrgreen:

για μένα το είπες ρε μπαγάσα ?

.

Εγωίσταρε μόνο με εσένα νομίζεις ότι ασχολούμαστε; :Ρ

για ένα χρήστη που δέχτηκε τηλεφωνική υποστήριξη σε γραφικό περιβάλλον (gnome) σήμερα από εμένα :Ρ (άτσα μου:Ρ)

Δημοσ.

το mac είναι σπυράκι εφηβικό !

ο μεταστατικός καρκίνος θέλουμε να "εξαφανιστεί" !

νομίζεις ότι ασχολούμαστε; :Ρ

στα καμένα μου εγκεφαλικά pixel αναφερόμουν ! :mrgreen:

καλή όρεξη σε λινουξάδες και γουϊνδοουσάδες ... και μακάδες !:mrgreen:

.

Δημοσ.
το mac είναι σπυράκι εφηβικό !

ο μεταστατικός καρκίνος θέλουμε να "εξαφανιστεί" !

.

Αυτό είναι λίγο βαρύ μιας κ η apple δουλεύει πάνω σε bsd οπότε με δρασκελιές! έρχεται προς τα μέρη σας.!

Δημοσ.
ε ναι

είμαστε ολίγον συγγενείς

.

Ναι ναι είναι ο γκέϊ ξάδελφος σας που δεν θέλετε να έχετε πολλά πολλά μαζί του κ δε του μιλάτε αν τον δείτε στο δρόμο αλλά μόνο στο σπίτι :Ρ

(wow τι είπα:Ρ)

Δημοσ.
Η θετική ήταν για αυτό το λόγο! Τα είπες όλα. Αλλά!

Έχεις καιρό να δουλέψεις λινου-ο-ειδή; Πρέπει πρέπει ...Ο φάϊαρ φοξ κατά τη γνώμη μο είναι πιο αποτυχημένο πρότζεκτ σε σχέση με τα υπόλοιπα.. (βλέπε διαχείριση μνήμης κλπ ) αλλά διορθώνεται σιγά σιγά!

Σχεδόν το λίνουξ έχει μπορεί να το δουλέψει ακόμα κ ο πιο σακαταμένος (εγκεφαλικά) χρήστης πλέον.!

linuxovie δεν το πάω εκεί,απλά θα μ άρεσε τα παραδείγματα να προέρχονται απο όλες τις μεριές.

Γιατί όλα καλά να κράζουμε(ορθά)MIcrosoft,Apple αλλά την Red HAt,Novel που το έχουν ξεφτυλίσει με την χρέωση γιατί όχι;

Τες πα,συνεχίστε

Και κάτι άσχετο,μια χαρά εύκολο εώς και γελοίο στη χρήση είναι το Linux(κάποιες διανομες)για τα βασικά και παραπάνω που χρειάζεται ένας οικιακός χρήστης

Θα συμφωνησω οτι πλεον το linux ειναι ευκολο και οσο παει γινεται ακομη πιο ευκολο, αλλα οσο δεν υπαρχουν παιχνιδια, η αλλαγη του "μεσου" χρηστη απο win σε linux θα ειναι απο αμελητεα ως μηδαμινη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η συντομότερη οδός για να κλειδωθεί ένα νήμα είναι να το γυρίσουμε στις προσωπικές επιθέσεις.

Αποφεύγετε τις προσωπικές επιθέσεις και τους χαρακτηρισμούς.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Τα περισσότερα απο αυτά είναι είτε αστεία είτε πολύ παλιά. Με εξαιρέσεις το COD, GTA 3, VC, HL2 και WoW 3.

Ναι, είναι παλιά αλλά έχει πολλά αξιόλογα games η λίστα. Εξαρτάται βέβαια και απ' τα γούστα και τις απαιτήσεις του εκάστοτε χρήστη.

Δημοσ.

Linuxovie εσύ καλά τα λες αλλά τι προτείνεις, γιατί από ότι διάβασα μόνο παρατηρήσεις κάνεις..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...