linuxovios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Αυτό που προτείνω βρίσκεται στα "μαγικά σενάρια" του αρχικού μου post. Διάβασε και την κατακλείδα μου. Προτείνω να ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας, να είμαστε συνετοί και να εξετάζουμε με προσοχή τις αγορές μας. Και όποιος μπορεί ας προσπαθεί να πείσει και άλλους να κάνουν το ίδιο. Δε χρειάζεται πια να πληρωνόμαστε για ό,τι κάνουμε σε τούτη τη ζωή. Ας κάνουμε και κάτι αφιλοκερδώς π.χ. να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να πείσεις κάποιον ότι δεν αξίζει να δίνει χρήματα για κάτι που δε χρειάζεται και ότι με αυτό τον τρόπο ασκεί πιέσεις στις εταιρείες για να παράγουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και όχι ΕΙΚΟΝΙΚΑ καλύτερο προϊόν
gusteg Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 αυτό που περιγράφεις σαν μαγική λύση κατα κάποιο τρόπο έγινε με τα vista. Πολύς κόσμος αρνήθηκε να μεταβεί σε αυτά και έμεινε με τα xp αυτό τους ανάγκασε να βγάλουν πιο σύντομα τα 7 βελτιωμένα αρκετά και προς τις επιθυμίες της μάζας (μην σου πω και σε καλύτερη τιμή). Όσο αφορά στο sc2 δεν είναι αντίστοιχη περίπτωση. Εδώ είναι μία εταιρία που βγάζει ένα game με ότι χαρακτηριστικά θέλει. Αν θες το παίρνεις αν δεν θες όχι. Στην ίδια τιμή πωλούνται άλλα games με bugs που ποτέ δεν λύνονται ποτέ και είναι τρισάθλιας ποιότητας (που είναι σχεδόν ίδια με άλλα 20 games) κλπ. Και μόνο που πωλείται στην ίδια τιμή το sc2 με αυτά είναι ικανοποιητικό. Για παράδειγμα σου δίνουν porshe σε ίδια τιμή με lada niva και παραπονιέσαι γιατί η porshe δεν έχει επιλογέα για την επιλογή τετρακίνησης και είναι συνεχώς τετρακίνητη....(όποιος κατάλαβε κατάλαβε....) ΥΓ. δεν έχω αγοράσει λειτουργικό ποτέ αλλά έχω πάρει παιχνίδι της blizzard. ΥΓ2. αντίθετα μου κακοφάνηκε το σπάσιμο του sc2 σε 3 games. αυτό δεν μου άρεσε καθόλου αλλά περιμένω να δω και μετά θα κρίνω
linuxovios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Για το sc2, δεν αμφισβητείται η ποιότητα του παιχνιδιού. Είναι η απαράδεκτη DRM πολιτική που εφαρμόζεται και η στέρηση της ελευθερίας των καταναλωτών σε σχέση με το πώς θα παίξουν το game. Πέρνα από το sc2 thread να δεις και τα νέα (on-line saves, premium maps content και άλλα καλά για το καλό των gamers ). Επίσης, ποιοι άλλοι triple A τίτλοι κοστίζουν 60 ευρώ και είναι τρισάθλιοι σε σχέση με το SC2 ? To ότι νομίζεις ότι σου δίνουν porshe είναι δική σου άποψη ή ένα συμπέρασμα που προέκυψε από τόσα χρόνια "διαμόρφωση συνείδησης" από τη Blizzard? Δεν έχετε καταλάβει τι κάνουν? Η blizzcon κάθε χρόνο πετάει και από ένα cookie στους ναρκομανείς και ανεβάζει το hype 100% για να νομίζεις ότι παίρνεις porshe...
gusteg Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 το porshe παει στην ποιότητα όλων των παιχνιδιών της εταιρίας μέχρι τώρα (μέχρι πριν ένα χρόνο έπαιζα ladder warcraft3 και customs κτλ. ακόμα υπάρχει κόσμος και υποστήριξη κανονικά) Για τα premium maps το διάβασα όπως και το online saves. γι αυτά θα δείξει πως δουλεύουν μόλις ολοκληρωθεί το game θα το ξανασυζητήσουμε. Το ότι θα κάνουν 60€ δεν το ξέρει κανείς ακόμη, αυτό θα φανεί στην πορεία. Αν τελικά κάνει τόσο όντως θα είναι απαράδεκτο αλλά δεν νομίζω ότι από τώρα πρέπει να το προδιαγράφουμε και να τους κράζουμε γι αυτό. Όσο αφορά στα games που είναι ακριβά και έχουν προβλήματα θα σου πω τα 2 παραδείγματα που έχω προσωπική εμπειρία gothic 3 - sacred 2. και τα δύο τα αγόρασα και είχαν προβλήματα. για το gothic 3 πιστεύω ξέρετε, για το sacred2 όποτε θέλει crashαρει και το online ακούστηκε ότι θα σταματήσει σύντομα (όχι ότι ήταν καλό αλλά λέμε τώρα) για τα crash το έχω ψάξει επισταμένα και δεν υπάρχει λύση με κανένα update του. Σε αντιδιαστολή σου παραθέτω ότι η blizzard θα βγάλει σύντομα κιάλλο patch για το diablo2 τόσα χρόνια μετά....
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 [ame]http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B002DUCMT2/ref=pd_luc_mri?_encoding=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE[/ame] πανακριβα....
teddy4 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 το σκεπτικό και μόνο να παίζεις παιχνίδια στον Η/Υ σε βάζει στο τρυπάκι να βλέπεις τα πράγματα με αυτή τη μορφή. Υπάρχουν τόσες χιλιάδες δραστηριότητες πιο ωφέλιμες απο τα games και όντως σε αυτή την εμμονή των νέων (?) έχουν βασιστεί οι εταιρείες και γεμίζουν τα πορτοφόλια τους πχ με online communities in games,ads,sponsors κλπ.
status Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 ότι θέλει κάνει ο κάθε ένας με τον υπολογιστή του..δε μπορείς να υποβιβάζεις μια δραστηριότητα ενός χρήστη επειδή εσένα δεν σου αρέσει
De@th L0rd Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Οι εκδόσεις DSP που είναι συνήθως πιο φθηνές τι διαφορά έχουν με τις Retail;Γενικότερα για τα windows μιλάω.
status Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Οι εκδόσεις DSP που είναι συνήθως πιο φθηνές τι διαφορά έχουν με τις Retail;Γενικότερα για τα windows μιλάω. DSP (διορθώστε με αν κάνω λάθος, σας δίνω το ελεύθερο..:Ρ) είναι με την αγορά νέου Η/Υ, οι υπόλοιπες είναι απλά λιανικής.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ναι, αυτό είναι. Τα πρώτα προϋποθέτουν "αγορά καινούργιου υπολογιστή", αλλά στην πράξη ό,τι καινούργιο hardware και να αγοράσεις, σου τα πουλάνε (τουλάχιστον ξέρω αρκετά καταστήματα στην Αθήνα που το κάνουν, Στουρνάρη και πέριξ). Σχετικά με τα παιχνίδια, που αναφέρθηκαν νωρίτερα: υπάρχουν εξαιρετικοί τίτλοι που μπορούν να σε μάθουν πολλά πράγματα, πέρα από το να λειτουργήσουν ως πηγή διασκέδασης (πράγμα διόλου αμελητέο από μόνο του). Δε λέω ότι δεν υπάρχουν περιστατικά κατάχρησης (αλλά και σε ποια ανθρώπινη δραστηριότητα δεν υπάρχουν...) Προσωπικά, άρχισα να ασχολούμαι με την Ιστορία για πρώτη φορά μετά τα εκτρωματικά σχολικά εγχειρίδια που υποχρεώθηκα να διαβάσω για να περάσω στο Πανεπιστήμιο όταν αγόρασα, φοιτητής ακόμη, το Colonization του Sid Meier (μεγάλο κουτί, τυπωμένο εγχειρίδιο, ωραίες εποχές) και διάβασα τα βιογραφικά εκείνων των καρικατούρων που συμμετείχαν στη Ηπειρωτικό Κογκρέσο.
gtroza Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Προσωπικά, άρχισα να ασχολούμαι με την Ιστορία για πρώτη φορά μετά τα εκτρωματικά σχολικά εγχειρίδια που υποχρεώθηκα να διαβάσω για να περάσω στο Πανεπιστήμιο όταν αγόρασα, φοιτητής ακόμη, το Colonization του Sid Meier (μεγάλο κουτί, τυπωμένο εγχειρίδιο, ωραίες εποχές) και διάβασα τα βιογραφικά εκείνων των καρικατούρων που συμμετείχαν στη Ηπειρωτικό Κογκρέσο. συμφωνώ με εύστοχη αναφορά του snoob ! το "Colonization" των καταναλωτών είναι το πρόβλημα Δε λέω ότι δεν υπάρχουν περιστατικά κατάχρησης (αλλά και σε ποια ανθρώπινη δραστηριότητα δεν υπάρχουν...) εδώ λείπει ένα > .
ssof Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γράφω αυτό το κείμενο με αφορμή την εμπλοκή μου σε συγκεκριμένες συζητήσεις, οι οποίες με οδήγησαν σε διάφορες σκέψεις. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα μετά από αυτές τις συζητήσεις αλλά και εσωτερικούς προβληματισμούς είναι ότι οι αγοραστικές μας συνήθειες διέπονται από έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην υποβάθμιση των δικαιωμάτων μας, καθώς και των επιλογών μας. Πρόκειται για ένα φαύλο κύκλο, τον οποίο λίγοι κατανοούν και ακόμα λιγότεροι δείχνουν έστω και την παραμικρή βούληση να σπάσουν, ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα. Η δομή του φαύλου κύκλου όπως πολύ σωστά αναφέρεται στο αρχικό post. Το παραπάνω video με βρίσκει σύμφωνο στην πλειονότητα των συμπερασμάτων του
coreygaylas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ρε παιδια ειλικρινα τωρα...ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ windows?
status Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ρε παιδια ειλικρινα τωρα...ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ windows? άϊ ντιντ! ούλτιμέϊτ βίστα !
vag3d Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Λένε οτι κάποτε ο Bil Gates είπε (σε σχέση με την αντιγραφή των windows που γινότανε απο παλιά εώς και σήμερα): "Αν είναι να αντιγράψουν ένα πρόγραμμα, ας αντιγράψουν το δικό μας" Αυτό τα λέει όλα. Ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος και ήταν "πολύ μπροστά" για την εποχή του. Φυσικά δεν στηρίζω την πειρατεία λογισμικού κλπ, αλλά σκεφτείτε "τι είπε ο άνθρωπος"...!!! Με την ευκολία αντιγραφής / σπασίματος των Windows, κατάφεραν να βάλουν σε κάθε σπίτι που είχε computer το λειτουργικό της σύστημα. Στην συνέχεια, ανέπτυξαν εφαρμογές δικές τους (βλέπε Microsoft Office) και φυσικά, αργότερα και Hardware. Έτσι, με ένα Operating System "που το έχουν όλοι" στο computer τους εγκατεστημένο, οι εταιρίες που βγάζουν Drivers έγραφαν κώδικα για τα Windows σαν προεπιλογή, και μερικές έγραφαν κώδικα και για άλλα λειτουργικά συστήματα (για τους drivers). Άρα όποιος είχε "Windows" μπορούσε να εγκαταστήσει και στο computer του (ειδικότερα με την έλευση του plug n play) και ότι περιφεριακό ήθελε...(cameras, Tuners, Printers, Scanners, Joystics, κλπ)...!!! Στην συνέχεια η εταιρία δημιούργησε με βάση τις πιέσεις που μπορούσε να ασκήσει παγκοσμίως (όλοι είχαν εγκατεστημένο το δικό της λογισμικό - ανεξάρτητα απο το ΑΝ το είχαν αγοράσει) ενα κατεστημένο...!!! Μία "μόδα"...!!! Αν πχ. κάποιος είχε Mac (παλιά), δεν μπορούσε να αντιγράψει το τάδε πρόγραμμα για να κάνει την δουλειά του ή το δείνα παιχνίδι και να το παίξει απο τους υπόλοιπους που είχαν Windows/PC. Έτσι η Microsoft ισχυροποιήθηκε. Οι εταιρίες αναγκαστικά πλέον (επειδή τα windows είναι τα πιό διαδεδομένα) να χρησιμοποιούν Windows και Office (δηλαδή, κατάφερε η Microsoft να εδραιώσει το Office της στην αγορά). Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν πχ. το Open Office, αλλά υπάρχουν ακόμα και εκεί μερικές ασυμβατότητες μεταξύ τους (πχ. στην στοίχιση εικόνων με κείμενο στο Excel, κλπ. Αν φτιάξεις κάτι στο Open Office και το δώσεις να το ανοίξουν στο Microsoft Excel, πολύ πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα ασυμβατότητας και να μην στα δείχνει όπως τα έφτιαξες στο Microsoft Office,κλπ). Στο παραδειγμα με το Open Office που σας έθεσα δεν ψάχνουμε να βρούμε ποιός είναι ο φταίχτης. Απλώς εξετάζουμε το γεγονός οτι οι επιχειρήσεις προκειμένου να είναι "σίγουρες" οτι το έγγραφο θα είναι "όπως το έφτιαξαν" όπου και να το στείλουν επιλέγουν κλασσικά Windows και Microsoft Office. Συνοψίζοντας μέχρι στιγμής έχουμε τα εξής: Η Microsoft ισχυροποιήθηκε βάζοντας το Operating System της σε κάθε σπίτι (με την ευκολία αντιγραφής κλπ). Όσοι προτίθενται να το αγοράσουν θα το αγοράσουν. Όσοι προτίθενται να το αντιγράψουν ...θα το αντιγράψουν. Με την έλευση του γεγονότος ότι το λειτουργικό της ήταν σε κάθε σπίτι (ή επιχείρηση), απόκτησε δημοτικότητα και οι εταιρίες που φτιάχνουν διάφορα εξαρτήματα υπολογιστή, από Printer, Scanners, Cameras, ...μέχρι και κάρτες γραφικών, κλπ, έφτιαχναν τους Drivers τους οπωσδήποτε για τα Windows και αν ήθελαν και για άλλα λειτουργικά συστήματα. Αυτό ισχυροποίησε και άλλο την Microsoft και εδραίωσε τα Windows στην αγορά. (εκεί σίγουρα θα τρέχουν όλα - σκέφτεται ο κόσμος). Με την δυνατότητα των Windows να υπάρχουν Drivers για κάθε συσκευή κλπ, οι εταιρίες προγραμμάτιζαν τα Προγράμματα και τα Παιχνίδια για το λειτουργικό σύστημα Windows ως επί τω πλείστων. Άρα στα windows υπήρχε πληθώρα εφαρμογών για να επιλέξει κανείς. Χάρη στην εξέλιξη των εφαρμογών, κάποιες εφαρμογές έγιναν εκπληκτικά καλές. Ίσως οι καλύτερες στο είδος τους....και φυσικά το Operating System που έτρεχαν ήταν στα σίγουρα τα Windows πρωτίστως και μετά αν ήθελαν το έβγαζαν και για τα άλλα λειτουργικά συστήματα (βλέπε Photoshop)... Επειδή οι περισσότεροι είχαν Windows, προκειμένου να μπορούν να "ανταλλάσσουν" μεταξύ τους προγράμματα, αρχεία και παιχνίδια οι νέοι χρήστες υπολογιστών έπαιρναν και αυτοί PC με Windows μέσα. Οι επαγγελματίες βέβαια, ήθελαν απλώς συμβατότητα και με τους άλλους επαγγελματίες (πχ. να στείλουν ένα έγγραφο Doc ή Excel σε κάποιον και να μπορεί να το ανοίξει, να το διαβάσει, να το επεξεργαστεί και να του το στείλει πίσω, κλπ... Η Microsoft, ανα καιρούς και με την έλευση νέων λειτουργικών συστημάτων, κλπ, σταματάει την υποστήριξη των παλαιοτέρων και αρχαιότερων λειτουργικών συστημάτων της. (βλέπε Win98, κλπ). Το ίδιο κάνουν και οι εταιρίες που φτιάχνουν παρελκόμενα (σχετικά με τους Drivers μιλάω τώρα). Μου έχει τύχει να δω σε μία επιχείρηση, εν εποχή WinXP να δουλεύουν ακόμα τα Win98...!!! (Loooolll) Κάποια στιγμή τους χάλασε ο εκτυπωτής τους και επειδή δεν φτιαχνότανε...αγόρασαν έναν ολοκαίνουριο...!!! Οι Drivers που είχε μέσα ήταν για XP. Στο ίντερνετ δεν έβρισκες τίποτα (ή θα ήθελε πολύυυ ψάξιμο και "χάσιμο πολύτιμου χρόνου" για να μπορέσεις να "εντοπίσεις" κάποιους εφάμιλλους και "συμβατούς" drivers για τον εκτυπωτή. Ασε που δεν θα είχες και συμβατότητα με τα διάφορα προγράμματα που προσφέρουν.... Δίνουν με το ζόρι τα Windows με κάθε νέο PC..!!! (καλή μαγκιά αυτή εε...??? Και να σκεφτείτε οτι ίσως αρκετοί ..νομίζουν οτι ΔΕΝ τα πληρωσαν...χαχαχα) Το κάθε "hardware" της Microsoft......φυσικά και λειτουργεί "άψογα" (λέμε τώρα..) στο λειτουργικό της σύστημα (ποντίκια, πληκτρολόγια, κάμερες, κλπ) (τουλάχιστον υπάρχουν οι Drivers έτοιμοι μέσα του για να τις υποστηρίξουν...και επίσης εδραιώνει και το όνομά της ακόμα περισσότερο.....!!! "χμμ...ας πάρω το ποντικάκι της Microsoft να είμαι και κομπλέ με τα Microsoft Windows μου...!!! Ας πάρω και το Super-Duper άχρηστο και υπερογκώδες πληκτρολόγιο με τα κουμπιά που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ, για να μου καταλαμβάνει άσκοπα χώρο στο γραφείο και να κάνει και τρομερή εντύπωση στους φίλους μου"...!!! Looolll.....) Και τέλος...επειδή η εποχή που διανύουμε είναι η ουσιαστική ολοκλήρωση της μετάβασης απο 32bit σε 64bit θα το δείτε και εσείς οτι δεν μπορούμε να "κάτσουμε για πολύ ακόμα" στα πολυαγαπημένα μας (και καλά "πολυαγαπημένα") WinXP. Και στο Υπερ-Τέλος του Υπερ-Ποστ μου θα ήθελα να αναφέρω οτι κάποτε υπήρχαν δυο "κυρίαρχοι δρόμοι εξέλιξης" (όσον αφορά τα λειτουργικά)... Unix Windows Ο ένας απο τους δύο είναι ο "σωστός"....ο δυνατός, ο ασφαλής. (δεν είναι τα Windows πιστέψτε με). Αυτοί οι δύο δρόμοι εχουν κάτι κοινό και κάτι διαφορετικό. Ο ένας συνέχισε την εξέλιξή του σταθερά και μόνος του βασιζόμενος σε κάθε Version στην τεχνογνωσία και στα "θεμέλια" που είχαν οι προηγούμενες Version του. (Αλήθεια,...σκεφτείτε το λίγο....είναι δυνατόν μία εταιρία όπως η Microsoft, να ΞΑΝΑ-Ανακαλύψει τον τροχό απο την αρχή??? Θα την συνέφερε αυτό οικονομικά??? Με άλλα λόγια, θα ήταν συνετό απο μέρους της, μετά απο όλα όσα έχουν συμβεί να διαγράψει τελείως τον κώδικα των Windows και να τα ξαναγράψει απο την αρχή ξεκινώνας απο το "τότε"??? (το "τότε" που όλα ήταν πολύ primitive εννοώ και οι εταιρίες ξεκινούσαν να γράφουν κώδικα για τα έκαστα λειτουργικά τους συστήματα.....??? Μπαααα.....δεν νομίζω να συμφέρει κάτι τέτοιο...!!!Θα συνεχίσει να "εξελίσσει" τον κώδικα που κουβαλάει...!!! Δεν πιστεύω οτι θα κάτσει να αναπτύξει ένα Λειτουργικό Σύστημα "from Scratch". Είναι ασύμφορο. Θα την έκανε να χάσει το παιχνίδι...!!! Ετσι Θα συνεχίσει να χρειάζεται πάλι Defrag στα Partition της, θα συνεχίσει να κουβαλάει τα DLL αρχεία και την ...."σιχαμερή" REGISTRY...!!! Θα συνεχίσει να χρειάζεται Format κάθε τρείς και λίγο...κλπ....κλπ...κλπ.... Ο άλλος χωρίστηκε σε πολλά παρακλάδια...!!! Unix, Linux, Mac OSX....!!! Και το Linux σε άλλα παρακλάδια...κλπ κλπ....κλπ...!!! Η απλότητα των Unix συστημάτων....δεν παίζεται...!!! Σε εποχή "Command Line"....μπορούσε να "χτίσει" κανείς Block διαγράμματα με εντολές στην κονσόλα και να κάνει "παπάδες"...οταν το MS-DOS ήταν απλώς στο Dir...(και αυτό ήταν όλο...)...!!! Έχει δεί κανείς σας πόσο απλό (και καθαρό) είναι σαν λογική το σύστημα αρχείων του Unix/Linux/Mac Os X??? Κάποια στιγμή στο μέλλον....κάποιος θα χρειαστεί "αναδόμηση στα θεμέλια του"....!!!! Και σίγουρα δεν θα είναι τα Unix Based συστήματα (όπως το Linux και το OSX των Mac της Apple...).....!!! Εγώ έχω κουραστεί με τα Windows, τα οποία είναι πλέον "απαραίτητα" (και καλά)..!!! Εχω κουραστεί όμως και με το Linux και τις δυσκολίες με τους Drivers κλπ. (δεν θα σταματήσω όμως να έχω ΚΑΙ Linux διότι αυτό μας εξασφαλίζει την "ελευθερία μας"-μην το αναπτύξουμε όμως σε αυτό το Thread αυτό που μόλις είπα...δεν θα τελειώσουμε ποτέ..) Σκέφτομαι να μεταβώ σε Mac....!!! Και θα μου πείτε....μα γιατι μας τα λες όλα αυτά...? Πολύ απλά...!!! Είναι η απάντηση στο ερώτημα περι "καταναλωτισμού" που έθεσε το παιδί που ξεκίνησε το Thread...!!! Δεν είναι καταναλωτισμός (δηλαδή είναι και καταναλωτισμός...αλλα δεν είναι αυτό το σημαντικότερο)...!!! Είναι μια πολύ καλά καλοστημένη "παγίδα πίεσης της πλάστιγκας" σε συγκεκριμένους ορίζοντες...!!! Οπότε μην απορείς για τον "καταναλωτισμό όλων μας" που κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα βάλουμε και τα Win 7 στο Computer μας......!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.