ZELDA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Καλησπερα , εχει 2 μηνες που εχω ερθει στο νεο μου σπιτι και πραγματικα τα νευρα μου κοντευουν να σπασουν στο διπλανο σπιτι υπαρχει ενας τυπος που αρχιζει και παιζει ντραμς καθε μερα 6 ωρα μεχρι 8 , το ξερω οτι δεν ειναι ωρες κοινις ησυχιας αλλα δεν πρεπει να ειναι ελενχομενος ο θορυβος ο τυπος κοντευει να σπασει τα ντραμς πραγματικα θα του περασω την μποτα κολαρο, πηρα την αστυνομια και μου λεει δεν μπορει να κανει τιποτα.. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ να μην μπορεις να ηρεμισεις σπιτι σου αφου καθε μερα με ξυπναει , δεν υπαρχει καποιο οριο db δε εχει καποιο κλιμακιο που να μπορει να κανει κατι ελεος πραγματικα θελω να πουλισω το διαμερισμα και να φυγω λογω του ηλιθιου , δεν μπορει να μαθει να παιζει ποιο χαμηλοφωνα ? υ.π η δουλια μου ξεκιναει 4 το πρωι οπωτε δε μπορω να ξεκουραστω δεν αντελω αλλο πειτε κατι σας παρακαλω!!!!
tolkki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Παιζει τουλαχιστον τιποτα καλο ή απλα βαραει? Θα σου προτεινα να του μιλησεις για αρχη και να του προτεινεις να αγορασει αυτα τα δερματα που εφαρμοζουν πανω στα τυμπανα για να παιζει και ακουει μονο αυτος.Αν δεν σε ακουσει καντου τα δωρο εσυ(ειναι σχετικα φτηνα).Αν δε τα φορεσει στο ντραμ σετ του,περνα του το κεφαλι στην μποτα και αρχισε να βαρας δικαση μεχρι να του το ανοιξεις στα 2
ZELDA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 φιλε ο τυπος παιζει παρα πολυ δυνατα δε μπορεις να το νιωσεις και εγω ειμαι μουσικος αλλα δε το ανεχομε αυτο και το θεμα ειναι οτι σε αλλες χωρες αυτο απαγορευεται ρητα μονο εδω δεν μπορεις να ηρεμισεις ακομα και μεσα στο σπιτι σου γιατι ενα καλομαθημενο γουσταρι να βαρεσει ντραμς ..
tolkki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Για αρχη προσπαθησε να το λυσεις με διαλογο. Λογικα αν βαραει τοσο δυνατα θα εχουν προβλημα και αλλοι γειτονες οποτε σε πριπτωση που δεν φιλοτιμηθει να παρει μετρα απλα μαζευεις υπογραφες και πας στην αστυνομια Αν παλι δεν,καντε τουλαχιστον συγκροτημα να παιζετε παρεα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Λίγο χιούμορ στην απάντησή μας, όταν περιέχει και κάποια πιθανόν χρήσιμη πληροφορία/ιδέα, είναι κάτι περισσότερο από καλοδεχούμενο. Τα ευφυολογήματα, παρακαλώ κατευθύντε τα στο ΟΟΤ ή στο thread με τα ανέκδοτα. Ευχαριστώ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δυστυχως σαν φοιτητης ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα. Διπλα επαιζε ενας με ντραμς και μαλιστα αυτος την εβρισκε να παιζει καμια φορα και κατα τις 12 τη νυχτα για κανα 10λεπτο ισα ισα να μας ξυπνησει και μετα σταματουσε. Η αστυνομια δεν νομιμοποιειται να του κανει ουτε καν παρατηρηση καθως δεν παρανομει σε κατι ο τυπος, αρα μην ελπιζεις στο οργανο.. Τελος παντων, μαλλον δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο την εμπειρια που εχω εγω τουλαχιστον, δεν υπηρχαν περιθωρια να κανεις κατι. Κατα συνεπεια φροντισε να συμβιβαστεις στην ιδεα και επειτα φροντισε να κανεις οσο καλυτερη διαχειριση νευρων μπορεις.. Ειλικρινα εγω αυτο εκανα. Προσπαθουσα να διαχειριζομαι τα νευρα μου οποτε αρχιζε να παιζει. Τελικως πηγα αγορασα ενα ηχοσυστημα αρκετων Watt και οποτε επαιζε αυτος ντραμς, υπερκαλυπτα το θορυβο που εκανε και ακουγα τη μουσικη μου για να χαλαρωσω, παροτι ειχα ηδη χασει τον υπνο μου. Ενδεχομενως να ξενερωνα και αυτον γιατι πιο πολυ εμενα ακουγε αν αποφασιζα να βαλω δυνατα μουσικη, παρα τα ντραμς του, αλλα δε με ενδιεφερε και τοσο. Χωρις να ειναι ευφυολογημα σκεψου τη λυση των ωτοασπιδων αν δεν την παλευεις με τιποτα. Δεν ειναι βολικη λυση σαφως, αλλα απτο να χανεις υπνο καθημερινα εις βαρος της υγειας σου, δεστο σαν τελευταια λυση. Υπομονη φιλε..
dimostzavelas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 τα ιδιωτικα συμφωνητικα μισθωσης κατοικιών συνήθως αναφέρουν την υποχρέωση για τη μη εκπομπή ηχητικής ρύπανσης.στη περιπτωση αυτή διαδικασία υπάρχει, ......και λεγεται εισ.ακροάσεων.όχι ότι θα σε καλύψει, αλλά ....θα μαζέψει τα νταούλια του γείτονά σου... λεπτομέρειες νομικές νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα με π.μ.....να μη ...νταουνιάζουμε και τον κόσμο καλοκαιριάτικα
bluesattack Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 http://www.wishingfish.com/revengecd.html :lol:
kfyros Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 http://www.wishingfish.com/revengecd.html :lol: +1 για το CD . Τρομερή ιδέα. Καταρχήν προτείνω να μιλήσεις με τον τύπο πολιτισμένα. Αν σε γράψει στα παλιά του τα παπούτσια (παίζεται), αγόρασε το παραπάνω CD που προτείνει ο φίλος bluesattack ή βρες - φτιάξε κάποιο με πολύ φασαρία (πχ. μία συλλογή με KREATOR-SLAYER-NAPALM DEATH) . Βάλε το stereo να παίζει με timer κάθε μέρα το συγκεκριμένο CD τέρμα σε άλλα ωράρια που πιθανόν θα τον ενοχλούν (πχ 7:30 με 10 το πρωί), στρέψε όλα τα ηχεία προς αυτόν, βγάλε και κανένα ηχείο στο μπαλκόνι να κοιτάζει προς το μέρος του άμα μπορείς, και άστο να βαράει όταν θα λείπεις σε ώρες κοινής ησυχίας (νομιμότατος θα είσαι). Μετά από αυτό για μερικές μέρες πιστεύω ότι θα συνετιστεί (ή θα αυτοκτονήσει). Το έχω κάνει μια δυο φορές παλιότερα, και έπιασε Πριν από όλα πάντως μίλα μαζί του. Το πιο πιθανό είναι ότι θα συννενοηθείτε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Του έχεις μιλήσει, ώστε να καταλάβει πως ενοχλεί; Μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει την όχληση που προκαλεί. Είχα μια υστερική από κάτω μου με παιδιά που σέρναν έπιπλα ή τσακωνόντουσαν, και έναν από πάνω μου που άφηνε τα μούλικά του να παίζουν μπάλα μεσημέρι βράδυ. Από λόγια δεν πολυκαταλάβαιναν, μέχρι που αγόρασα 2 ενεργά subwoofer και εφάρμοσα το <<οδόντα αντί οδόντος>> :devil:
ZELDA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 ναι ρε παιδια αλλα μενω σε πολυκατικοια και αυτος σε μαζονετα δηλαδη τι μου φταινε οι αλλοι ανθρωποι ? Ελλαδισταν ρε παιδια αυτο ειναι τωρα αρχισε να παιζει και 10 ωρα το βραδυ παρα πολυ ωραια η θα πουλησω το σπιτι μου η θα τον κανω μαυρο στο ξυλο ετσι οπως παμε με τα τσογλανια .
tolkki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 ναι ρε παιδια αλλα μενω σε πολυκατικοια και αυτος σε μαζονετα δηλαδη τι μου φταινε οι αλλοι ανθρωποι ? Ελλαδισταν ρε παιδια αυτο ειναι τωρα αρχισε να παιζει και 10 ωρα το βραδυ παρα πολυ ωραια η θα πουλησω το σπιτι μου η θα τον κανω μαυρο στο ξυλο ετσι οπως παμε με τα τσογλανια . Mα γιατι τσαντιζεσαι τοσο πολυ χωρις να εχεις μπει στον κοπο να του μιλησεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Εγώ δεν κατάλαβα. Από πού κι ως πού τον βρίζεις κατ' αρχάς; Δηλαδή τι πρέπει να κάνει αυτός; Να μην παίξει ποτέ του ντραμς επειδή σε ενοχλεί; Αφού σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας, δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Κι εμένα με ενοχλούν τα ντραμς, αλλά από τη στιγμή που σε πολλούς αρέσουν για κάποιο λόγο να τα ακούνε (άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου), πρέπει και κάποιοι να εξασκούνται για να "ικανοποιήσουν τη ζήτηση". Πώς τον αποκαλείς δηλαδή τον άλλο τσόγλανο; Τι κακό κάνει; Τελετές μαγείας;
Tenshi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 ναι ρε παιδια αλλα μενω σε πολυκατικοια και αυτος σε μαζονετα δηλαδη τι μου φταινε οι αλλοι ανθρωποι ? Ελλαδισταν ρε παιδια αυτο ειναι τωρα αρχισε να παιζει και 10 ωρα το βραδυ παρα πολυ ωραια η θα πουλησω το σπιτι μου η θα τον κανω μαυρο στο ξυλο ετσι οπως παμε με τα τσογλανια . Στείλ'του μήνυμα. Ιδιο προβλήματα αντιμετώπιζα με τον ξάδερφό μου.Παραφωνία και κιθάρα πλινγκ*πλινγκ όλη μέρα,εν μέσω εξεταστικής.Γύρισα τα ηχεία τούμπα να βλέπει ο κώνος πάτωμα (έμενε απο κάτω) και του έδωσα ηχηρό μήνυμα.
Krokodilos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Εγώ δεν κατάλαβα. Από πού κι ως πού τον βρίζεις κατ' αρχάς; Δηλαδή τι πρέπει να κάνει αυτός; Να μην παίξει ποτέ του ντραμς επειδή σε ενοχλεί; Αφού σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας, δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Δεν νομιζω οτι ο νόμος(καθως οι νόμοι ειναι λογικοι) λεει κατι τετοιο. Δεν σημαινει δηλαδη οτι επειδη ειμαστε σε ωρες μη κοινης ησυχιας μπορουμε να κανουμε οσο θορυβο θελουμε. Δεν ξερω τον νόμο τι λεει για αυτο αλλα ξερω οτι το Εμπραγματο Δικαιο στο αρθρο 1003 λεει τα εξης: Περιορισμοί κυριότητας, εκπομπές Ο κύριος ακινήτου έχει υποχρέωση να ανέχεται την εκπομπή καπνού, αιθάλης, αναθυμιάσεων, θερμότητας, θορύβου, δονήσεων ή άλλες παρόμοιες επενέργειες που προέρχονται από άλλο ακίνητο, εφόσον αυτές δεν παραβλάπτουν σημαντικά τη χρήση του ακινήτου του ή προέρχονται από χρήση συνήθη για ακίνητα της περιοχής του κτήματος από το οποίο προκαλείται η βλάβη. Δεν ξερω τι ακριβως σημαινει αυτο και τι συνεπαγεται για την περιπτωση σου αλλά και γενικοτερα και καλο θα ηταν καποιος που ξερει να μας ενημερωσει. Πώς τον αποκαλείς δηλαδή τον άλλο τσόγλανο; Τι κακό κάνει; Τελετές μαγείας; Εδω υπονοεις οτι αν εκανε τελετες μαγειας(κατι που δεν υπαρχει με βαση την επιστημη), θα εκανε κατι κακο. Γιατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.