Προς το περιεχόμενο

Για τις πυρκαγιές

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η ριβιέρα νομίζεις ότι είναι ο διόνυσος ή η φλόριντα?

Ριβιέρα

slums-directly-behind.jpg

και Φλόριντα

12982d1200203223-cities-worst-slums-13-overtown_lede.highlight.prod_affiliate.56.jpg

Ξανά:

και Ριβιέρα

thumb-le-vieux-nice-et-son-histoire--2069.gif

και Φλόριντα

350px-Trailerpark.jpg

Διόνυσος, δήμος

Φλόριντα πολιτεία

Ριβιέρα, ακτογραμμή που εκτείνεται σε μήκος 2-3 διαμερισμάτων της Γαλλίας τσε βάλε.

Does not compute

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατι το μπερδευεται τοσο πολυ! Καταρχας εχει διαφορα το οικοπεδο απο το αγροτεμαχιο. Το αγροτεμαχιο εχει παντα μικροτερο συντελεστη απο το οικοπεδο. Για να χτισεις σε ενα αγροτεμαχιο χωρις κολλημα αναλογα με την περιοχη χρειαζονται καποια στρεμματα. Απο οτι ξερω στα 4 στρεμματα χτιζεις αλλα οπως ειπα τα αγροτεμαχια εχουν διαφορετικο συντελεστη. Αν δεν εχεις 4 στρεμματα τοτε υπαρχουν αλλα παραθυρακια. Αν εισαι σε οριοθετιμενο οικισμο, αν εισαι σε στασιμο οικισμο και το κλασικο ειναι αν υπαρχει κοντα εκκλησια ή εκκλησακι. Ειναι παρα πολλα και ειναι λαθος να στεκεστε στο τι ειναι νομιμο και τι οχι διοτι δεν εχει νοημα. Για μενα ακομα και αυτοι η ανθρωποι ειναι θυματα του συστηματος. Απο την μια πληρωνουν εφορια, δεη, ευδαπ αλλα κατα τα αλλα ειναι παρανομοι. Στην ουσια ειναι εγκλωβισμενοι σε ενα φαυλο κυκλο πραγματων. Εγω πιστευω οτι το κρατος το ιδιο θελει να υπαρχουν αυθαιρετα. Απλα μια ζωη μας κανουν να τα βαζουμε με τον ιδιοκτητη. Γιατι καθε φορα που ειναι εκλογες αυτο που ακουμε ειναι οτι θα μονιμοποιηθουν τα αυθαιρετα. Οποτε ο ιδιοκτητης ειναι συνεχεια έρμαιο. Αγορασε ενα οικοπεδο ή κληρονομησε και ενα οικοπεδο με το πληρωνει μια ζωη. Το ιδιο δεν εγινε και με τους ημιυπαιθριους χωρους. Αφηναν τοσα χρονια τους μηχανικους να κατασκευαζουν παρανομα ξέροντας οτι παρανομουν. Ερχονται τωρα και σου λενε πληρωσε μου το προστιμο αλλα δεν σε κανω νομιμο. Στην παρανομια λοιπον και αυτος που αγορασε ενα σπιτι που με της ευλογιες του κρατους περιεχει παρανομια. Αυτο γινεται κατα τι γνωμη μου για να μπορουν οποιαδηποτε στιγμη να βουλωνουν τις μαυρες τρυπες. Αφηνουν ανοιχτα μετωπα για να μπορουν να εχουν εσοδα οποτε το θελησουν. Το θεμα ειναι πολυπλοκο. Δεν μπορει στον φτωχο να του χαρακτηριζεις το χωραφι σε χρονο ρεκορ δασικη εκταση και στον λεφτα να του κανεις τεμεναδες. Ο καθενας εχει κανει της μ...ες του για αυτο και ο κοσμος εχει αγανακτησει και δεν ξερει που να ξεσπασει. Και για πιο σχεδιο μιλαμε που πας στο Μαρκοπουλο και βλεπεις 5οροφες πολυκατοικιες. Πιο το όφελος της αποκέντρωσης. Δεν εχει καμια διαφορα. Αταξία παντου! Και μη χειροτερα λοιπον!

Δημοσ.

φρενζυ πριν την κρίση, στη φλόριντα σπίτι με κάτω από 600K δεν έβρισκες. Τώρα να μου βγάζεις φωτογραφίες με υποβαθμισμένες συνοικίες, δεν λέει κάτι. Ειναι σαν να μου λες, το μπρονξ ανήκει στη ν.υόρκη (πολιτεία). Στο μπρονξ, ζούνε φτωχοί νέγροι. Αρα, όλοι στην πολιτεία της ν.υόρκης είναι φτωχοί νέγροι. Εχοντας ξεχάσει πχ το staten island ή το μανχάτταν.

Επίσης, ξαναρωτάω ποιος σας είπε ότι τα σπίτια στη φωτογραφία που παρέθεσε ο lucifer είναι παράνομα.

Δημοσ.
φρενζυ πριν την κρίση, στη φλόριντα σπίτι με κάτω από 600K δεν έβρισκες. Τώρα να μου βγάζεις φωτογραφίες με υποβαθμισμένες συνοικίες, δεν λέει κάτι. Ειναι σαν να μου λες, το μπρονξ ανήκει στη ν.υόρκη (πολιτεία). Στο μπρονξ, ζούνε φτωχοί νέγροι. Αρα, όλοι στην πολιτεία της ν.υόρκης είναι φτωχοί νέγροι. Εχοντας ξεχάσει πχ το staten island ή το μανχάτταν.

Επίσης, ξαναρωτάω ποιος σας είπε ότι τα σπίτια στη φωτογραφία που παρέθεσε ο lucifer είναι παράνομα.

Θα απαντούσα για το πόσο αγόρασε σπίτι ο πατέρας μου πριν την κρίση στην Φλόριντα, για το πως αν ήθελες να πεις Μανχάταν, μπορούσες να το πεις, για το πως η Φλόριντα είναι πολιτεία και την συγκρίνεις με δήμο, για το που παν τα τέσσερα, αλλά δεν θα το κάνω.

Δημοσ.
Θα απαντούσα για το πόσο αγόρασε σπίτι ο πατέρας μου πριν την κρίση στην Φλόριντα.

μπράβο, έχει πολλά λεφτά ο πατέρας σου, αλλά ποιο το νόημα να υπερηφανεύεσαι σε ένα φόρουμ?

• Super Moderators
Δημοσ.
μπράβο, έχει πολλά λεφτά ο πατέρας σου, αλλά ποιο το νόημα να υπερηφανεύεσαι σε ένα φόρουμ?

το νόημα του post του είναι ότι σύγκρινες μια πολιτεία με ένα δήμο...

Δημοσ.
Και για πιο σχεδιο μιλαμε που πας στο Μαρκοπουλο και βλεπεις 5οροφες πολυκατοικιες. Πιο το όφελος της αποκέντρωσης. Δεν εχει καμια διαφορα. Αταξία παντου! Και μη χειροτερα λοιπον!

δεν ειναι αποκεντρωση το να φυγει καποιος απο την αθηνα και να παει στα περιχωρα της.αποκεντρωση και σοβαρη αποκεντρωτικη πολιτικη θα πει δινω κινητρα στις επιχειρησεις,στους ιδιωτες και στους εργαζομενους ,να επιχειρησουν,εργαστουν,δραστηριοποιηθουν εκτος πολεων και στην επαρχια.κατα προτιμηση σε περιοχες που ερημωσαν. στην ελληνικη πραγματικοτητα πρεπει να υπαρχει κοσμος πολυς στα συνορα και στα νησια. και αυτο ωστε αυτοματως να δημιουργουνται και πραγματικα συνορα. ετσι δε θα ειχαμε και αναγκη τους συνοριακους. ποιο ειναι το νοημα να φυγω απο την κηφισια και να παω ορωπο. τα 30 χλμ δεν ειναι αποκεντρωση,τα 300 ειναι.

Δημοσ.

gdriver καλη η τοποθετηση σου αλλα στην Ελλαδα δεν ισχυει. Ακομα και που ο κοσμος βγαινει απο την Αθηνα και παει στα περιχωρα ειναι πολυ. Διοτι ο Ελληνας θελει να ειναι διπλα στη δουλεια. Απλα τα περιχωρα ανεβηκαν αρκετα με τη δημιουργια του αεροδρομιου και την κατασκευη της Αττικης οδου. Συν οτι συμφερει να αγορασεις ενα σπιτι στα περιχωρα απο οτι στην Αθηνα. Αλλες τιμες. Μην παίρνεις λοιπον κυριολεκτικα τη λεξη αποκεντρωση που ανεφερα. Αλλος ηταν ο προβληματισμος μου. Οτι δεν υπαρχει ουσιαστικα κανενα σχεδιο δομησης γι αυτες τις περιοχες. Ειναι σαν να παω στο χωριο μου που απεχει 18km απο την πολη και να χτισω πενταώροφη πολυκατοικια. Καταλαβαινεις το σκεπτικο μου?

Δημοσ.
gdriver καλη η τοποθετηση σου αλλα στην Ελλαδα δεν ισχυει. Ακομα και που ο κοσμος βγαινει απο την Αθηνα και παει στα περιχωρα ειναι πολυ. Διοτι ο Ελληνας θελει να ειναι διπλα στη δουλεια. Απλα τα περιχωρα ανεβηκαν αρκετα με τη δημιουργια του αεροδρομιου και την κατασκευη της Αττικης οδου. Συν οτι συμφερει να αγορασεις ενα σπιτι στα περιχωρα απο οτι στην Αθηνα. Αλλες τιμες. Μην παίρνεις λοιπον κυριολεκτικα τη λεξη αποκεντρωση που ανεφερα. Αλλος ηταν ο προβληματισμος μου. Οτι δεν υπαρχει ουσιαστικα κανενα σχεδιο δομησης γι αυτες τις περιοχες. Ειναι σαν να παω στο χωριο μου που απεχει 18km απο την πολη και να χτισω πενταώροφη πολυκατοικια. Καταλαβαινεις το σκεπτικο μου?

+1:-) απολυτο δικιο.

Δημοσ.

Προσπαθώ να σου πω πως δεν έχει, αγόρασε σπίτι στην πολιτεία που διαμένει όπως εκατομμύρια μέσοι Αμερικανοί. Προσπαθώ να σου πω πως βγάζεις αντικειμενικές αξίες από το μυαλό σου και συγκρινεις ανόμοια πράγματα. Προσπαθώ να σου πω που παν τα τέσσερα, αλλά όταν σκέφτεσαι με στερεότυπα του καφενέ, αδυνατείς να καταλάβεις.

Δημοσ.
το νόημα του post του είναι ότι σύγκρινες μια πολιτεία με ένα δήμο...

ναι, το κατάλαβα αλλά αυτός κάνει πως δεν κατάλαβε το σκεπτικό μου.

Προσπαθώ να σου πω πως δεν έχει, αγόρασε σπίτι στην πολιτεία που διαμένει όπως εκατομμύρια μέσοι Αμερικανοί. Προσπαθώ να σου πω πως βγάζεις αντικειμενικές αξίες από το μυαλό σου και συγκρινεις ανόμοια πράγματα. Προσπαθώ να σου πω που παν τα τέσσερα, αλλά όταν σκέφτεσαι με στερεότυπα του καφενέ, αδυνατείς να καταλάβεις.

Οι αντικειμενικές αξίες δε βγαίνουν από το μυαλό μου, κάνε ένα search στο ιντερνετ και βρες κάποιες τιμές (σε καλές συνοικίες)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...