Προς το περιεχόμενο

HD Mkv ---> Standar DVD

stelvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα,

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, ότι πρόγραμμα υπάρχει για να μετατρέψω το mkv σε avi k μετά σε dvd ή κατευθείαν το mkv σε dvd, όλα τα προγράμματα m βγάζουν error στο mux.

Δοκίμασα να κάνω extract το mkv k να πάρω ξεχωριστά εικόνα k ήχο αλλα το αποτέλεσμα του video είναι η μιση ταινία k όχι ολόκληρη....

Μήπως υπάρχει κάποια ιδέα για το τι πάει λάθος?

Δημοσ.

Το .mkv παίζει κανονικά στον υπολογιστή σου;

Για την μετατροπή μπορείς να δεις αυτά:

ConvertXtoDVD - http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/

ή και αυτό:

DVDFlick - http://www.dvdflick.net/index.php

Αν και η μετατροπή που θέλεις να κάνεις θα μειώσει αρκετά την ποιότητα της εικόνας.

Δημοσ.

ναι, παίζει κανονικά k με όλα τα players που έχω.

Δοκίμασα με το converter ήδη αλλα μου βγάζει error όταν πάω να φορτώσω το video, λέει ότι δεν βρίσκει την διάρκεια του video.

αλλα θα δοκιμάσω τώρα με το DVD Flick, πρώτη φορα το βλέπω αυτό το πρόγραμμα, για να δούμε τι θα γίνει τώρα...

Δημοσ.
Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα,

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, ότι πρόγραμμα υπάρχει για να μετατρέψω το mkv σε avi k μετά σε dvd ή κατευθείαν το mkv σε dvd, όλα τα προγράμματα m βγάζουν error στο mux.

Δοκίμασα να κάνω extract το mkv k να πάρω ξεχωριστά εικόνα k ήχο αλλα το αποτέλεσμα του video είναι η μιση ταινία k όχι ολόκληρη....

Μήπως υπάρχει κάποια ιδέα για το τι πάει λάθος?

Πιστευω οτι οι μετατροπες πλεον ειναι χασιμο χρονου και ποιοτητας.Πρεπει να αγορασεις ενα media player.Σου προτεινω το Egreat EG-M34A HD.Αμα εχεις και LCD TV δεν θα πιστευεις στα ματια σου σε ποιοτητα εικονας

Δημοσ.

Εγω φιλε talisman νομιζω οτι πρέπει να περιμενει μεχρι να βγουν bluray players με υποστηριξη mkv (κατα τα προτυπα του dvd player με υποστηριξη dvix). Πιστευω οτι θα γινει, ειδικα αν λαβουμε υποψιν οτι το matroska ειναι ανοικτο και δεν θελει licenses.

Μεχρι τοτε, υπαρχει το convertxtodvd (νεωτερη εκδοση) που κανει την δουλεια που θες (καλυτερα απο το dvd flick), αλλα κράτα ταυτοχρονα το αρχικο mkv στον σκληρο/σε ενα αλλο δισκακι, ωστε να το βλεπεις στην πραγματικη του ποιοτητα απο το pc, ή αμα το μετατρεψεις σε bluray (μπορεις να γραψεις μια δομη bluray movie και σε dvd, αμα δεν εχεις bluray recorder, παιζει σε bluray player μια χαρα)

Δημοσ.
Πιστευω οτι οι μετατροπες πλεον ειναι χασιμο χρονου και ποιοτητας.Πρεπει να αγορασεις ενα media player.Σου προτεινω το Egreat EG-M34A HD.Αμα εχεις και LCD TV δεν θα πιστευεις στα ματια σου σε ποιοτητα εικονας

το εχω κι εγω το Egreat- M31B νομιζω ειναι παρα πολυ καλο, συνδεω εναν δισκο με ταινιες και αγιος ο θεος πολυ καλο. Γιατι να καθοσαστε να γραφετε τις ταινιες και να χαλατε δισκακια και να χανεται και η ποιοτητα τους? οταν την δειτε μια ταινια και δεν θελετε να την εχετε αλλο απλα την σβηνετε

Δημοσ.

@p3nny58

Γιατι δεν θελουμε να χαλασουμε λεφτα και χωρο στο καθιστικο για μια συσκευη που δεν βλεπει δισκακια απο το video club (ναι υπαρχουν ακομα τετοια).

Τουλαχιστον VIDEO_TS απο εξωτερικο σκληρο δισκο παιζει το Egreat;;

Η ιδανικη λυση θα ηταν κατι σαν το Egreat αλλα και με δυνατοτητα αναπαραγωγης DVD και γιατι οχι bluray

Back on topic: Το matroska ειναι πολύ δυνατο φορμα, αφου μεχρι και menu (σαν αυτα του DVD) υποστηριζει. Το θεμα ειναι οτι διάφορα "απο πισω" συμφεροντα δεν θελουν τα DVD/Bluray players να εχουν τη δυνατοτητα να διαβαζουν mkv και dvix απο USB σκληρους δισκους, για ευνοητους λογους. Παραδειγμα, τα Sony DVD recorders βλεπουν DV-AVI, jpg και mp3 απο USB συσκευη, αλλα dvix οχι (ενω απο cd βλέπει)!

Νομιζω οτι το μελλον ανηκει στα media center PC, πλήρες πακετο ομως (με δυνατοτητες αναπαραγωγης bluray, dvd, video capture κ.λ.π.). Αρκει να βρεθει το καταλληλο λειτουργικο. Μεχρι τοτε, ας ελπισουμε οτι θα δεησουν οι κατασκευαστες των DVD/bluray players να υποστηριξουν mkv και αναγνωση βιντεο απο USB...

Δημοσ.
@p3nny58

Γιατι δεν θελουμε να χαλασουμε λεφτα και χωρο στο καθιστικο για μια συσκευη που δεν βλεπει δισκακια απο το video club (ναι υπαρχουν ακομα τετοια).

Τουλαχιστον VIDEO_TS απο εξωτερικο σκληρο δισκο παιζει το Egreat;;

Η ιδανικη λυση θα ηταν κατι σαν το Egreat αλλα και με δυνατοτητα αναπαραγωγης DVD και γιατι οχι bluray

Back on topic: Το matroska ειναι πολύ δυνατο φορμα, αφου μεχρι και menu (σαν αυτα του DVD) υποστηριζει. Το θεμα ειναι οτι διάφορα "απο πισω" συμφεροντα δεν θελουν τα DVD/Bluray players να εχουν τη δυνατοτητα να διαβαζουν mkv και dvix απο USB σκληρους δισκους, για ευνοητους λογους. Παραδειγμα, τα Sony DVD recorders βλεπουν DV-AVI, jpg και mp3 απο USB συσκευη, αλλα dvix οχι (ενω απο cd βλέπει)!

Νομιζω οτι το μελλον ανηκει στα media center PC, πλήρες πακετο ομως (με δυνατοτητες αναπαραγωγης bluray, dvd, video capture κ.λ.π.). Αρκει να βρεθει το καταλληλο λειτουργικο. Μεχρι τοτε, ας ελπισουμε οτι θα δεησουν οι κατασκευαστες των DVD/bluray players να υποστηριξουν mkv και αναγνωση βιντεο απο USB...

Φυσικα και παιζει VIDEO_TS απο εξωτερικο σκληρο δισκο οπως και iso.Οσο για αυτο που λες για το χωρο που πιανει στο καθιστικο εχεις δει το μεγεθος του ? Φυσικα και δεν μας νοιαζει οτι δεν παιζει δισκακια (αν και μπορεις να συνδεσεις εξωτερικο DVD Player στο USB) αφου ολοι μας εχουμε DVD PLAYER στην κατοχη μας.Οσο για την τιμη ειναι μονο 120 ευρω.Τελος για να κανεις μια μετατροπη mkv σε dvd θες το λιγοτερο 40 λεπτα(καταπονηση του pc σου ενω κανεις και αλλες δουλειες σε αυτο)

Δημοσ.
αν και μπορεις να συνδεσεις εξωτερικο DVD Player στο USB

Αν εννοεις DVD drive, τοτε ανακαλώ και οντως αξιζει. Ενα DVD drive κανει 40€ μεγιστη τιμη σε OEΜ επιπεδο, τοσο δυσκολο τους ητανε να το βαλουν εξαρχης;; Φοβηθηκανε μην το περασει ο κοσμος για DVD player και δεν το παρει;; Ας βαζανε ενα "παιζει ολα τα φορμα απο USΒ" κα θα ηταν ενταξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...