ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 μου φαινεται θα αρχισω να κανω βολτες σε εκαλη, κηφισια κτλ. μηπως και με αγαπησει κανενα θυμα..... Ασε τις βλακειες, Αντιπαξους να πας να σε παρει Ιταλιδα να γουσταρεις αν εχεις τετοιο σκοπο. Εχω φιλαρακι που σπουδασε, γυρισε, δουλεψε και τελικα παντρευτηκε μια ιταλιδα 1.80, μαυρομαλουσα, κορμαρα και τρελα φραγκα και τωρα ειναι μαζι Ιταλια εδω και 9 χρονια. Ουτε κανενας ομορφαντρας ειναι, ουτε μοντελο, ουτε ψηλος ουτε τιποτα.
slygeo87 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Κάνε έντιτ στο κόοουτ ρε, δεν είμαι φευγώς (φτωχός είμαι)...αν και λίγο φευγάτος..=ρ Τώρα φεύγω.
Fidelio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 +100000γι'αυτο λεω οτι κανεις δε χαιρεται τη δουλεια που κανει.... τα πρωτα χρονια ΑΝ τη χαρει καποιος, μετα ......... ..ε ναι , πρέπει να αναγνωρίσει τι του γίνεται όταν αρχίζει και βαριέται. Αν το αφήσει στον αυτόματο πιλότο , τον είπιε.... Τώρα για όσους γουστάρουν το πιθάρι , ας ειναι καλά η μαμά και ο μπαμπάς..
MastroGiannis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν τεμπέληδες αλλά άνθρωποι που δεν δέχονται να κάνουν κάτι που δεν τους αρέσει. Για παράδειγμα, αν ζητήσεις από τον δικηγόρο σου να αποφράξει την αποχέτευση σου προτείνοντάς του κάποια αμοιβή, τι νομίζεις, δεν θα "τεμπελιάσει";
Fidelio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν τεμπέληδες αλλά άνθρωποι που δεν δέχονται να κάνουν κάτι που δεν τους αρέσει. Για παράδειγμα, αν ζητήσεις από τον δικηγόρο σου να αποφράξει την αποχέτευση σου προτείνοντάς του κάποια αμοιβή, τι νομίζεις, δεν θα "τεμπελιάσει"; Αν και ακραίο το παράδειγμα , ναι , ισχύει αυτό. Προφανώς το να τεμπελιάσει είναι η πιο ευχάριστη εκδοχή , εγώ θα έλεγα οτι θα μπορούσε και να αυτοκτονήσει... Αλλά συνήθως τόση απόσταση από το δικηγοριλίκι - βοθρατζής - παίζει μάλλον μόνο στις ταινίες του ξανθόπουλου. Ο δικηγόρος έχει το μυαλό να βρεί κάτι πιο παρεμφερές. IMO
aledjo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ασε τις βλακειες, Αντιπαξους να πας να σε παρει Ιταλιδα να γουσταρεις αν εχεις τετοιο σκοπο. Εχω φιλαρακι που σπουδασε, γυρισε, δουλεψε και τελικα παντρευτηκε μια ιταλιδα 1.80, μαυρομαλουσα, κορμαρα και τρελα φραγκα και τωρα ειναι μαζι Ιταλια εδω και 9 χρονια. Ουτε κανενας ομορφαντρας ειναι, ουτε μοντελο, ουτε ψηλος ουτε τιποτα. δε ξερω ιταλικα γαμωτο......
ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 δε ξερω ιταλικα γαμωτο...... Ουτε ο φιλαρακος μου ηξερε. Με αγγλικα μια χαρα. Τωρα βεβαια ξερει ΚΑΙ ιταλικα.
MastroGiannis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 δε ξερω ιταλικα γαμωτο...... Εγώ πάλι βρήκα Ιταλίδα κορμάρα, μαυρομαλούσα που μιλάει ελληνικά αλλά δεν έχει λεφτά ρε γαμώτο...!
ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάλι βρήκα Ιταλίδα κορμάρα, μαυρομαλούσα που μιλάει ελληνικάαλλά δεν έχει λεφτά ρε γαμώτο...! Αμα σε χαλαει εσενα στειλε την απο εδω μια βολτα
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Και, ναι, μετά από 10 σελίδες άκρατου φιλοσοφικού προβληματισμού, καταλήξαμε στο οτι τα ζιγκολίκια και τα μπονβιβεριλίκια είναι η σίγουρη λύση για την τεμπελιά.
aledjo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 off topic παντος μ'αρεσει η ανταποκριση του forum σε ολα τα θεματα που εχω ανοιξει! σε 1 μερα εχει ξεπερασει τα 1500 views και στανταρ θα κλειδωθει οπως και ολα τ'αλλα θεματα που εχω ανοιξει. αν γινεται να με πληρωνουν ως μελος σε forums που τραβαει κοσμο, (αρα διαφημισεις, λεφτα κτλ κτλ) τοτε εχω μελλον μπροστα μου!
Fidelio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 ..ναι freedubus τα λεφτά είναι καλά , και βέβαια σήμερα με την εξέλιξη της φαρμακολογίας ,μπορείς να ξεγελάσεις οποιαδήποτε γριά...
elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δλδ ρε αλέτζο 1.Δεν θες να σπουδάσεις(συ είπες σε παλιότερα θέματα) 2.Δε θες να δουλεύεις πολλές ώρες 3.Δε θες να κουράζεσαι 4.Θες καθιστική δουλειά 2ωρης απασχόλησης,3 μέρες τη βδομάδα,με μισθό 7,500,000 ευρώ. Δεν θες να ζοριστείς δλδ σε τίποτα,ούτε σε σπουδές,ούτε στη δουλειά,ούτε πουθενά Και κάθε φορά ανοίγεις θέμα για κάτι παρεμφερές,κλαίγεσαι και προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου για το ότι θες όλα τα παραπάνω λέγοντας βλακείες για όσους δουλεύουν σκληρά ή πολύ περι δεν ζουν τη ζωή τους μπλα μπλα μπλα yoda yoda yoda ,ε δεν γίνετα αυτό που ζητάς,ένας στους 1000 το κάνει,εεε αποδέξου το να πάει στο διάολο
MastroGiannis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Αμα σε χαλαει εσενα στειλε την απο εδω μια βολτα Θα σου κοστίσει λίγο ακριβά όμως... Ξέρει ελληνικά. Και, ναι, μετά από 10 σελίδες άκρατου φιλοσοφικού προβληματισμού, καταλήξαμε στο οτι τα ζιγκολίκια και τα μπονβιβεριλίκια είναι η σίγουρη λύση για την τεμπελιά.Ξέχασες τα νταβαντζιλίκια. Τεμπέληδες δεν είμαστε όμως. Απλά δεν βρίσκουμε ενδιαφέρον σε αυτά που μας προτείνουν ώστε να ασχοληθούμε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ αυτό κρατάω: μια διαρκή διαμαρτυρία, "δε μου φτάνουν τα λεφτά", "δε με εκτιμούσε το αφεντικό", "αποτυχημένο το επάγγελμα που σπούδασα", "δεν έχουν οι γονείς μου φράγκα", "δε με καταλαβαίνουν οι γκόμενες", "δε βρίσκω πλούσια γκόμενα". Δεν ξέρω, aledjo, και να με συγχωρείς, αλλά αν εσύ αυτό το λες ευτυχία, έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη του τι είναι ευτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.