Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Office XP δεν υπάρχουν,δες εδώ ποιες εκδόσεις υπάρχουν,γενικά μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε έκδοση χωρίς πρόβλημα. Δεν υπαρχει office XP? οκ,edited.nothing to see here @kostas_vol Ναι,μπορεις να τα χρησιμοποιησεις με τα 7. Υπαρχουν μερικες μικρες ασυμβατοτητες (πχ στο outlook) αλλα εχουν workarounds (θα πρεπει να το ψαξεις αν σου προκυψουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δεν υπαρχει office XP? οκ,edited.nothing to see here @kostas_vol Ναι,μπορεις να τα χρησιμοποιησεις με τα 7. Άργησα λιγάκι αλλά το είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, παιδιά. Μετά από αναβάθμιση (βλ. υπογραφή) αναρωτήθηκα για κάτι που διάβασα σε κάποιο blog. Ανέφερε σχετικά ότι ένα μηχάνημα με προδιαγραφές 64bit (όπως αυτό της υπογραφής μου-πιστεύω, δεν ξέρω...) αποδίδει καλύτερα όταν τρέχει λειτουργικό 64bit απ' όταν τρέχει 32bit. Επειδή με ενδιαφέρει η γρήγορη επεξεργασία βίντεο κλπ., όντως αν επεξεργαστώ βίντεο σε 64bit λειτουργικό η μετατροπή/capture ή οτιδήποτε άλλο θα γίνει σε καλύτερο χρόνο από ότι σε ένα λειτουργικό 32bit, όπως το τωρινό μου; Έτσι, για να λυθεί η απορία... Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Οι εφαρμογες με τις οποιες κανεις επεξεργασια ειναι και αυτες 64bitες? Αν οχι, δεν θα κερδισεις τιποτα. Βαλτο ομως για να εχεις και τα 4GB σου διαθεσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ, jim_p. Δεν έχω παίξει ποτέ και δεν ήξερα ότι υπάρχουν ειδικές εφαρμογές για 64bit λειτουργικά. Ήξερα για drivers, αλλά όχι για τα υπόλοιπα. Σε Linux,άραγε, να υπάρχει διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 βρε παιδια επειδι ειμε καινουριος στα 64μπιτα,οι 32μπιτες εφαρμογες θα τρεχουν οπως ετρεχαν και στα 32μιτα 7 η θα δω διαφορες σε επιδωσεις πρωστα πανω η πρωστα κατω; ποιες εφαρμογες ειναι απαρετιτο να ειναι 64μπιτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ναι θα τρεχουν κανονικα και δεν θα καταλαβεις διαφορες. Δεν υπαρχει καποια εφαρμογη που ειναι απαραιτητο να ειναι 64bit, απλα-πολυ γενικα-απο τι στιγμη που εχεις λειτουργικο 64bit ειναι προτιμοτερο να βαλεις εφαρμογες 64bit, εαν αυτες υπαρχουν φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ναι θα τρεχουν κανονικα και δεν θα καταλαβεις διαφορες. Δεν υπαρχει καποια εφαρμογη που ειναι απαραιτητο να ειναι 64bit, απλα-πολυ γενικα-απο τι στιγμη που εχεις λειτουργικο 64bit ειναι προτιμοτερο να βαλεις εφαρμογες 64bit, εαν αυτες υπαρχουν φυσικα. Αυτό συζητιέται,αν το πρόγραμμα στηρίζεται σε plugin και αυτά δεν έχουν βγει ακόμα σε 64bit (βλέπε Photoshop) τότε καλύτερα 32bit γιατί αλλιώς δημιουργούνται πολλά προβλήματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Παίδες,ελέω κάποιων εργασιών που πρέπει να κάνω, θα αναγκαστώ να πάω σε 64μπιτ πλέον. Ηδη τα έχω δοκιμάσει μαζί με 32μπιτ win7, αλλά δυστυχώς χάνω τον SSD μου μ'αυτό τον τρόπο. Φυσικά στα 64μπιτ,νομίζω πως δουλεύω με 2 φορές ταχύτερο λειτουργικό,στα πάντα. Υπάρχουν κάποια θεματάκια όμως. Ο Η/Υ μου,ειναι για ολες τις "δουλειες". Δουλειά,παιχνίδια κτλ. Συνεπώς ερωτώ: το office 2003 που έχω θα λειτουργεί κανονικά; υπάρχει κάποιο θέμα με τα παιχνίδια; photoshop χρησιμοποιώ ελάχιστα,αλλά παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα κατα τη λειτουργία του; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Υ.Γ. κατα 2ο.Να αγοράσω την professional έκδοση,αρκεί ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αυτό συζητιέται,αν το πρόγραμμα στηρίζεται σε plugin και αυτά δεν έχουν βγει ακόμα σε 64bit (βλέπε Photoshop) τότε καλύτερα 32bit γιατί αλλιώς δημιουργούνται πολλά προβλήματα . Προφανως το συγκεκριμενο ειναι αρκετα ειδικη περιπτωση και οντως ισχυει, αλλα γι αυτο χρησιμοποιησα τον ορο "πολυ γενικα" στην προταση μου Συνεπώς ερωτώ: το office 2003 που έχω θα λειτουργεί κανονικά; υπάρχει κάποιο θέμα με τα παιχνίδια; photoshop χρησιμοποιώ ελάχιστα,αλλά παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα κατα τη λειτουργία του; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το office 2003 λειτουργει κανονικα. Ποια εκδοση του photoshop θελεις να χρησιμοποιησεις? Δεν θυμαμαι απο ποια εκδοση ξεκινησε, αλλα οι δυο τελευταιες εχουν και 64bit σε περιπτωσεις που θελησεις να πας εκει.Τα 32bit παντως δουλευουν απροβληματιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Φυσικά στα 64μπιτ,νομίζω πως δουλεύω με 2 φορές ταχύτερο λειτουργικό,στα πάντα. Ε,όχι ακριβώς,αλλά πάει καλλίτερα. το office 2003 που έχω θα λειτουργεί κανονικά; κανονικότατα όπως όλα τα 32bit προγράμματα(με ελάχιστες εξαιρέσεις σε προγράμματα που τρέχουν μαζί driver σε 32bit) υπάρχει κάποιο θέμα με τα παιχνίδια Πρέπει να είναι εξαιρετικά κακογραμμένο παιχνίδι για να βγάλει πρόβλημα. photoshop χρησιμοποιώ ελάχιστα,αλλά παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα κατα τη λειτουργία του; Μόνο με τα plugin,αν τρέχεις την 32bit έκδοση δεν έχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Φυσικά στα 64μπιτ,νομίζω πως δουλεύω με 2 φορές ταχύτερο λειτουργικό,στα πάντα. εγω γιατι δεν εχω καταλαβει καμια αδαφορα μεχρι τωρα.απ οτι διαβασα σε μερικες εφαρμογες ειναι κακογραμενη η 64μπιτη εκδοση σας εχει τιχει κανα προβλημα με καποια εφαρμογη; οι drivers δεν πρεπει να ειναι 64πμιτοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Προφανως το συγκεκριμενο ειναι αρκετα ειδικη περιπτωση και οντως ισχυει, αλλα γι αυτο χρησιμοποιησα τον ορο "πολυ γενικα" στην προταση μου Απλά για διευκρίνηση το είπα,για να το καταλάβει κανείς ποιο εύκολα. εγω γιατι δεν εχω καταλαβει καμια αδαφορα μεχρι τωρα. απ οτι διαβασα σε μερικες εφαρμογες ειναι κακογραμενη η 64μπιτη εκδοση σας εχει τιχει κανα προβλημα με καποια εφαρμογη; οι drivers δεν πρεπει να ειναι 64πμιτοι; Οι drivers δεν είναι προγράμματα. Ναι πρέπει αν είναι 64bit αλλά δεν μπορείς να βάλεις και 32bit οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Απλά για διευκρίνηση το είπα,για να το καταλάβει κανείς ποιο εύκολα. Agreed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 εγω γιατι δεν εχω καταλαβει καμια αδαφορα μεχρι τωρα. απ οτι διαβασα σε μερικες εφαρμογες ειναι κακογραμενη η 64μπιτη εκδοση σας εχει τιχει κανα προβλημα με καποια εφαρμογη; οι drivers δεν πρεπει να ειναι 64πμιτοι; Dιαφορά υπάρχει,μάλιστα σημαντική. Δε μπορώ να στις εντοπίσω,απλά για τη δουλειά που θέλω εγω (Autocad raster design) είδα το φώς μου.Γιαυτό και ψάχνω έξτρα μνήμη. Drivers υπάρχουν 64μπιτοι.Ασε που με τα 7ρι,δε βάζεις κανένα driver,μόνο καμμιάς κάρτας γραφικών και τέλος. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.Ησασταν περιεκτικότατοι. Περί photoshop που ανέφερα,έχω την CS3,αλλά όπως ειπα,ουσιαστικά το χρησιμοποιώ για 2-3 εντολές και τίποτε άλλο.Οπότε ελπίζω να μην έχω προβλημα.(αλλαγή μεγέθους εικόνας,κροπαρισμα,προσθεση κειμενου,αλλαγή απο εγρχωμο σε ασπρομαυρο και τιποτε άλλο). Εφόσον το Office δουλεύει και θα παίζουν και τα παιχνίδια,τότε όλα μια χαρά. Για την έκδοση δε μου απαντήσατε.Η professional αρκεί; διότι το κόστος της Ultimate είναι αλλού για αλλού και δεν ειμαστε για τέτοια έξοδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα