Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρέχεις κάποιο πρόγραμμα που σου λέει λεπτομερώς ποιο μοντέλο επεξεργαστή έχεις π.χ. το coretemp με το μοντέλο ψάχνεις στην σελίδα της Intel και σου λέει αν είναι ή όχι 64bit.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου ALFR3D αλλά δεν μπορώ να πω πως με βοήθησες και ιδιαίτερα. Μάλλον με μπέρδεψες όπως μου τα είπες.

Το ερώτημα είναι σαφές !

Έχω ένα PC με 64bit επεξεργαστή.

Επίσης έχω τη δυνατότητα να εγκαταστήσω Vista 32bit και 64bit.

Υπάρχει καμιά σημαντική διαφορά μεταξύ αυτών ή απλά το ένα είναι 32 και το άλλο 64bit ?

Επίσης σε ένα 64bit λειτουργικό σύστημα η εφαρμογές που είναι μεταγλωττισμένες για 32bit θα μπορούν να εκτελεστούς λειτουργικό σύστημα 64bit ή θα πρέπει να προμηθευτώ τις αντίστοιχες εφαρμογές σε 64bit ?

Υπάρχει διαφορά όχι μόνο στο θέμα τις μνήμης αλλα και σε θέματα ασφάλειας! Βλέπεις ένα μαγάλο μέρος των ιών δεν τρέχουν σε 64bit! 'οπως και να έχει είναι χρήσιμη αναβάθμιση

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε αν το PC σου έχει πάνω απο 3GB Ram και καλό CPU!

Να βάλεις τα Win7 64bit. Μην νομίζεις όμως ότι έχουν μεγάλη διαφορά με τα 32bit.

Δημοσ.

Πως μπορω να εχω μια λιστα μπορω με τα προγραμματα εχω επιτρεψει οταν μου βγαινει το "Publisher Not Verified" και ξετικαρω το "Always ask before opening this file"?

Δημοσ.

γεια σας και απο εμενα,θελω να ρωτησω εγω εχω τα windows 7 32bit γινεται να περασω απο πανω τα 64αρια σαν repair;η μονο με φορματ και ολη την υπολοιπη διαδικασια γινεται αυτο;

Δημοσ.

Καλησπέρα...για να κάνω αναβάθμιση των Windows Home 32 bit σε Windows Ultimate 64 bit τι πρέπει να κάνω για να μην χάσω τα αρχεία μου, ρυθμίσεις γενικώς ΤΙΠΟΤΑ... Ευχαριστώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...