dimitrisrs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί με win 64bit στην οθόνη έναρξης και χωρίς να κάνω κάτι άλλο μου τρώει 1.5Gg μνήμης ενώ με 32bit μόνο 700-900mb Αυτό ίσως να το έχετε διαβάσει ίσως όχι ρίξτε το ένα μάτι http://www.pcsteps.gr/916-5-logoi-na-valete-64bit-windows-kai-5-na-valete-32bit/
dimitrisrs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το θέμα της μνήμης λύθηκε, το Windows update μου την έτρωγε. Από όσο διαβάζω διάφορα άρθρα για ένα μέσο χρήστη δεν έχει και πολύ σημασία να έχει 64αρια Windows αν δεν τρέχει βαριά προγράμματα η παιχνίδια( εκεί θα δει την διαφορά) ή εκτός κι αν τον αγοράσει έτσι με 64αρια και >3Gg μνήμης. Για πλοήγηση, ταινίες, κανένα παιχνίδι ελαφρύ, μουσική και τα λοιπά δε νομίζω να είναι απαραίτητα ούτε και θα δω διαφορά.
idefixius Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Έχω ένα παλιό νετμπουκάκι Acer Aspire 1410 με προεγκατεστημένα τα Windows 7 Home Premium, έκδοση 64bit. Tα χαρακτηριστικά του υπολογιστή είναι Intel Celeron 743@1,30GHz και μνήμη 2,0 Gb. Θέλω να τον φορμάρω και να περάσω τα Windows 7 Professional (καταβασμένα νόμιμα από το Dream Spark). To ερώτημά μου είναι: να ξαναβάλω 64bit, ή λόγω μικρής μνήμης και αδύνατου επεξεργαστή είναι καλύτερα να περάσω την 32bit έκδοση?
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Με επιφυλαξη αλλα τα 64bit δεν νομιζω οτι θελουν πιο δυνατο μηχανημα αλλα δεν προσφερουν και κατι παραπανω απο τα 32bit με 2 γιγα μνημη. Για πρωτη φορα τα εβαλα σημερα με ιδια αλλαγη οπως εσυ αλλα το desktop ειναι σαφως πιο δυνατο αν και παλιο με σκοπο να αναβαθμισω την μνημη απο 3 σε 4 γιγα .
idefixius Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δεν πρόκειται να προσθέσω μνήμη, ούτε να αναβαθμίσω τίποτα. Πρόσφατα αγόρασα καινούριο laptop και αυτό θα μείνει για απλό σερφάρισμα, word και excel. Από την άλλη ψάχνοντας στο site της Acer δε βρίσκω drivers για Win 32bit, παρά μόνο για τα 64.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δεν πρόκειται να προσθέσω μνήμη, ούτε να αναβαθμίσω τίποτα. Πρόσφατα αγόρασα καινούριο laptop και αυτό θα μείνει για απλό σερφάρισμα, word και excel. Από την άλλη ψάχνοντας στο site της Acer δε βρίσκω drivers για Win 32bit, παρά μόνο για τα 64. Αστο οπως το αγορασες .... 1
idefixius Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Aυτό θα κάνω τελικά. Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2014 από idefixius
mikele13- Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Τη σαβουρα την βαζει ο κατασκευαστης του λαπτοπ, πχ η hp εχει την δικη της hp-o-σαβουρα, η toshiba την δικη της toshiboσαβουρα κλπ, δεν την εχουν τα ιδια τα windows. Μπορεις να κατεβασεις ενα καθαρο iso στο οποιο αντιστοιχει το κλειδι σου και να κανεις εγκατασταση με αυτο. Ετσι http://arstechnica.com/information-technology/2012/06/blowing-away-bloatware-a-guide-to-reinstalling-windows-on-a-new-pc/ Απλα το digitalriver δεν εχει ελληνικα iso, οποτε αναγκαστικα κατεβαζεις το αγγλικο και μετα με το vistalizator περνας το ελληνικο mui. Το κλειδι σου κανει για οτιδηποτε ειναι home premium, απο 32αρι ελληνικο ή 64αρι... γερμανικο Drivers και λοιπα συνοδευτικα προγραμματα πας στη σελιδα του κατασκευαστη του λαπτοπ σου και τα κατεβαζεις. Τα παραπανω πραγματα που προσφερουν τα ultimate ειναι αχρηστα για εναν απλο χρηστη http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions#Comparison_chart σημερα μου εβγαλε μνμα οτι το κλειδι δεν ειναι σωστο,(???) ενω εβαλα το κλειδι που αναφερεται κατω απο το laptop. καθαρο iso win7 64 bit απο microsoft...
idefixius Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 To κλειδάκι είναι για τα premium που έχεις. Πάλι τα premium εγκατέστησες?
mikele13- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ναι τα premium κανονικα ο'τι ειχα. μετα απο 1 εβδομαδα εγκαταστασης μου εβγαλε το μνμα 1η φορα. τωρα ανα 2 μερες περιπου μου το βγαζει συνεχεια. παταω X και προχωραω κανονικα. Γιατι το κανει αυτο?
dimitrisrs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Να ρωτησω αν κανεις εχει παρατηρησει πραγματικη διαφορα στην ταχυτητα του υπολογιστη σε γενικη χρηση (ανοιγμα, σερφαρισμα, ψαξιμο αρχειων ) στα 64bit σε σχεση με τα 32bit Win7?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Προσφατα εβαλα για πρωτη φορα 64αρια σε υπολογιστη που ειχα 32αρια χρονια και υπαρχει μια μικρη διαφορα στην ταχυτητα απο οτι εχω καταλαβει .
dimitrisrs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Προσφατα εβαλα για πρωτη φορα 64αρια σε υπολογιστη που ειχα 32αρια χρονια και υπαρχει μια μικρη διαφορα στην ταχυτητα απο οτι εχω καταλαβει . Σε ανοιγμα αρχειων και σερφαρισμα ? Αν ειναι να τα ριξω επανω στα γρηγορα. Τα home pr. τα βαρεθηκα σκεφτομαι για τα Pro. η Ultimate η μνημη μου ειναι 3Gg αλλα ο P8600 μου δεν μασαει. Ειναι laptop.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Σε ανοιγμα αρχειων και σερφαρισμα ? Αν ειναι να τα ριξω επανω στα γρηγορα. Τα home pr. τα βαρεθηκα σκεφτομαι για τα Pro. η Ultimate η μνημη μου ειναι 3Gg αλλα ο P8600 μου δεν μασαει. Ειναι laptop. Οχι σε σερφαρισμα δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα .Δοκιμασε τα αν τα εχεις και θα καταλαβεις και απο μονος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα