blashyrkh+ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 και το lipton καλο ειναι τσαι να ειναι και οτι να ναι πολλες φορες αμα δεν παιζουν φραγκα για κοκα κολα (τσιγκουνιες) ή βαριεμαι να βγω να παρω , βραζω νερο κατσαρολα ριχνω πολλα φακελακια και αρκετη ζαχαρη και ζαχαρινη μαζι και οπως ειναι το χυνω σε 2-3 κανατες και στο ψυγειο οποτε ειναι το πιο φτηνο ice tea (εισαι θεά).αυτο πετυχαινει καλυτερα με ροδακινο η λεμονι με σκετο ειναι λιγο ανοστο
Wilwarin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα τελευταία αγόρασα τσάι με ρόδι και blueberries.Ήταν πολύ ωραίο,όμως μετά από λίγη ώρα πίκριζε,αλλά δεν πειράζει Προτιμώ να αγοράζω loose tea γιατί νομίζω ότι η ποικιλία είναι μεγαλύτερη.Το αγαπημένο μου είναι τσάι με ρούμι.Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν το μαύρο τσάι,δεν ξέρω γιατί... και το lipton καλο ειναι τσαι να ειναι και οτι να ναι πολλες φορες αμα δεν παιζουν φραγκα για κοκα κολα (τσιγκουνιες) ή βαριεμαι να βγω να παρω , βραζω νερο κατσαρολα ριχνω πολλα φακελακια και αρκετη ζαχαρη και ζαχαρινη μαζι και οπως ειναι το χυνω σε 2-3 κανατες και στο ψυγειο οποτε ειναι το πιο φτηνο ice tea (εισαι θεά).αυτο πετυχαινει καλυτερα με ροδακινο η λεμονι με σκετο ειναι λιγο ανοστο Δε μου αρέσει έτσι,εννοώ να το βράζω πρώτα και μετά να το βάζω στο ψυγείο.Εγώ βάζω τα φακελάκια σε κούπα με παγωμένο νερό και παγάκια,και τα αφήνω,τα ανακατεύω και λίγο,και γίνεται ωραιότατο.Αλλιώς,άμα το βάλω στο ψυγείο,μετά έχω την εντύπωση ότι το έκλεψα από νοσοκομείο-το ξέρω,άκυρο,αλλά ο καθένας με τα κολλήματά του
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 καταλαβαινω τι λες το κολπο ειναι η κανατα να ειναι αεροστεγης αν γινεται ...
ZELDA Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 παιδια πινω απιστευτα πολυ πρασινο τσαι , ανακαλυψα και ενα κινεζικο http://www.madras.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=64&lang=el αλλα δε θυμαμε που το ειχα αγορασει HELP!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Έχει παρατηρήσει κανένας να λείπουν συσκευασίες τσαγιού σε κουτάκια ή πακετάκια χύμα (όχι σε σακουλάκια αλλά σε φύλλα) στις μεγάλες αλυσίδες σούπερμαρκετ? Στη Ρόδο είναι μήνες που δε βρίσκω και αναρωτιέμαι γιατί.
xreokopia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Το πιο υγιεινο ειναι το πρασινο τσαι (χωρις ζαχαρη ή λοιπα μπινελικια, εννοειται). Πίνω μανιωδώς τσάι (το επίπεδο μανίας έχει φτάσει στο over nine thousand), Αρα να υποθεσω δε πινεις καφε?
jesus20g7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με την συλλογή, επεξεργασία και τυποποίηση βοτάνων(και μπαχαρικών), τα περισσότερα από τα οποία συλλέγονται απο βουνά τις Ελλάδος( κυρίως Πιέρια Όρη και Βέρμιο)!Επισκεφτείτε μας για να δείτε και να διαβάσετε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα βότανα και τις ιδιότητες τους (καθώς επίσης τρόπους για την προετοιμασία τους και πολλά άλλα!) Εκτός απο το site μας ( www.herbstore.gr ), επίσης μπορείτε να μας βρείτε και στο: www.facebook.com/herbstore Ενισχύστε την Ελληνική οικονομία για το καλό όλων μας! Διάδοσε το!
Freakster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Απο το σουπερ μόνο twinnings pergamont (μετάφραση απο γαλλικά: για το γαμώτο) Φοβερή πικρή γεύση, πλούσιο άρωμα.
dynamikhgynaika Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα μου αρέσει πολύ το πράσινο τσάι. Άσε που εκτός από το ότι μου αρέσει, το πράσινο τσάι αδυνατίζει κιόλας.
evabb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 εχω πιει την μιση ασια αλλα ο κωλος μου εξακολουθει να ειναι σαν το Ελ Βενιζελος.
xouskarle Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 εχω πιει την μιση ασια αλλα ο κωλος μου εξακολουθει να ειναι σαν το Ελ Βενιζελος. Από τα αγαπημένα μου αεροδρόμια...
apd453 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αυτά που θα βρούμε Ελλάδα ξέρει κανείς? Έχω ακούσει καλά λόγια για τη γεύση αλλά και η πατέντα όλα τα λεφτά.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 όντως φοβερή πατέντα!!! πως δεν το σκέφτηκε κανείς μέχρι τώρα...
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Παλιότερα έπινα τσαϊ μόνο όταν ήμουν άρρωστος. Το 2007-08 ξεκίνησα να πίνω σχεδόν επί καθημερινής βάσεως διότι διαπίστωνα πώς με ανακούφιζε από πονοκεφάλους και ενοχλήσεις στα μάτια επειδή καθόμουν κάτι 8ωρα και 10ωρα μπροστά από μια crt τότε. Μετά έγινε καθημερινό φαινόμενο να πίνω 2 ποτήρια την μέρα και σε κάποια φάση το 2009 έπινα 4 ποτήρια την μέρα, μιλάω για κάτι μεγάλα ποτήρια σαν της μπύρας όχι φλιτζάνια. Τότε έβαζα σε κάθε ποτήρι μέχρι και 3-4 κουταλιές ζάχαρη και πήρα πολύ βάρος. Πλέον πίνω ένα ποτήρι την μέρα και μπορεί ίσως και 2 αν γουστάρω. Προτιμώ το κλασσικό τσαϊ της lipton κίτρινο ή πράσινο. Πάντως έχουμε ένα μαγαζί εδώ στο κέντρο που πουλάει κάτι πολύ ακριβά είδη τσαγιού και θα ήθελα να δοκιμάσω το ακριβότερο να δώ σε τι διαφέρει από τα κλασσικά της lipton που πίνω. Θυμάμαι το ακριβότερο ήταν ένα Κινέζικο ή Ταϊβανέζικο που το πουλούσαν σε φύλλα δέντρου τα οποία είχαν ένα χρώμα σαν να γιαλίζουν στο φώς, αυτά τα φύλλα τα βράζεις στο νερό.
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 εχω πιει την μιση ασια αλλα ο κωλος μου εξακολουθει να ειναι σαν το Ελ Βενιζελος. ¨Εχεις φάει και πιει και το μισό βέλγιο απότι κατάλαβα όμως. Πλάκα πλάκα το μόνο τσάι διαφορετικό από του βουνού και Lipton? που έχω πιει είναι το twinnings earl grey . Καλό ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα