grimpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Για όσους λάτρεις των Turn Based Strategy με RPG και Realtime Adventure στοιχεία που δεν πρόλαβαν η δεν πληροφορήθηκαν την κυκλοφορία του Kings Bounty : The Legend πέρυσι τέτοια εποχή, ένα παιχνίδι πραγματικό διαμάντι από ένα μικρό studio, την Katauri Interactive, στο μακρινό Βλαδιβοστόκ της Σιβηρίας αποκλειστικά για PC και νιώθουν τύψεις, ήλθε η ώρα της εξιλέωσης με την κυκλοφορία του νέου Sequel. Υποστηρίξτε τα μικρά game developer studio και τους αποκλειστικούς PC τίτλους. http://www.kings-bounty.com/eng/ http://www.1cpublishing.eu/game/king-s-bounty-armored-princess
antonl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Το "Kings Bounty : The Legend" ήταν απίστευτα εθιστικό για τους λάτρεις (νοσταλγούς του είδους. Το μόνο «κακό» με την "Katauri Interactive" είναι ότι έχουν την τάση να βγάζουν την ρώσικη έκδοση μήνες πριν την ευρωπαϊκή/αγγλική (καλή ώρα) αλλά αξίζει τον κόπο η υπομονή...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Το King's Bounty: The Legend ήταν απολαυστικό. H ιστορία δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά είχε πάρα πολλά ωραία στοιχεία. Δυστυχώς, στο sequel είναι απογοητευτικό το ότι η ξανθή πριγκιποπούλα του πρώτου παιχνιδιού μεγάλωσε, έγινε μελαχροινή και κυκλοφορεί εδώ ημίγυμνη με τσίγκινο μπικίνι. Το παιχνίδι είναι βέβαιη αγορά για μένα (ο πήγασος και ο δράκος αρκούν) αλλά κάπου πρέπει να μπει ένα stop σε αυτή την κατάσταση: είναι γελοίο και υποτιμητικό για άντρες και γυναίκες gamers.
antonl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 [...] η ξανθή πριγκιποπούλα του πρώτου παιχνιδιού μεγάλωσε, έγινε μελαχροινή και κυκλοφορεί εδώ ημίγυμνη με τσίγκινο μπικίνι. [...] Αυτά ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ όταν είδα την εικόνα αλλά τα παραμέρισα χάρη του πρώτου παιχνιδιού. Είναι σαν όλες οι πρωταγωνίστριες RPGοειδών (συνήθως) παιχνιδιών να χουν τον ίδιο μόδιστρο...
we_will_rise Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Από εξώφυλλο καλά πάει, για να δούμε...
Tmark Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Το έχει παίξει κανείς? Εγώ το αγόρασα προχτές και έχω πάθει την πλάκα μου.. Είναι πολύ προσεγμένο, σε στυλ Heroes of Might and Magic.
Tmark Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Αν δεν δώσεις σημασία σε κάποια ατοπήματα, μιλάμε για διαμάντι στον χώρο των turn-based..
antonl Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Λόγω του ότι τα turn-based RPGοειδή PC games είναι είδος προς εξαφάνιση, του συγχωρούμε τα όποια μικρά ατοπήματα (αν και προσωπικά δε θυμάμαι κάτι χτυπητό)
Tmark Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ένα χτυπητό είναι ότι δεν υπάρχουν πουθενά διάλογοι αποδοσμένοι από ηθοποιούς.. Έτσι αναγκάζεσαι να τα διαβάζεις όλα σαν βιβλίο
antonl Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Να σου πω την αλήθεια, ούτε που το χα προσέξει αυτό. Τουλάχιστον δε μου χε χτυπήσει αρνητικά
Tmark Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Τώρα το πάω συγκριτικά με το Heroes, έτσι? Πάντως μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση το abilities και τα passive των units.. Μιλάμε ότι το παιχνίδι έχει άπειρα διαφορετικά units και το κάθε unit έχει 2-5 passive και 1-2 active abilities!! Μιλάμε για φοβερή δουλειά σε αυτό το κομμάτι..
antonl Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Yeap, το «κακό» είναι ότι βρίσκεις έναν αποτελεσματικό συνδυασμό μονάδων και χτίζεις έναν τρόπο στρατηγικής πάνω σ αυτές και έτσι χάνεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κάποιες άλλες μονάδες και να ψάξεις για εναλλακτικές προσεγγίσεις. Συνήθως αν κάτι «δουλεύει» δεν τ αλλάζεις
Tmark Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μπα απεναντίας, εγώ το παίζω ήδη 2 μέρες και έχω δοκιμάσει διάφορα units, από φυτά και ζώα μέχρι undead και δαίμονες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.