Προς το περιεχόμενο

The Settlers 7: Paths to a Kingdom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η έκδοση απο ξυράφι,δουλεύει κανονικά;

Ναι μια χαρα.Μισο δευτερολεπτο παγωμα κανει κατα τη διαδικασια autosave αλλα δεν ειναι κατι σημαντικο.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάει περίπατο και αυτή η προστασία. Πάπαλα. Τζάμπα ντόρος για διαφήμιση.

Και η λύση για το στιγμιαίο πάγωμα θα βρεθεί γρήγορα.

Δημοσ.
Ναι μια χαρα.Μισο δευτερολεπτο παγωμα κανει κατα τη διαδικασια autosave αλλα δεν ειναι κατι σημαντικο.

εγω χρονομετρησα και σε μενα ειναι γυρω στα 15 δευτερολεπτα το παγωμα

Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι στην πρωτη αποστολη campaign με ποιο κουμπι προχωραω στην κατασκευη κτιριων; Tα παταω ολα αλλα δεν γινεται τιποτα....

Δημοσ.
Nα ρωτησω κατι στην πρωτη αποστολη campaign με ποιο κουμπι προχωραω στην κατασκευη κτιριων; Tα παταω ολα αλλα δεν γινεται τιποτα....

Στην αρχή της πρώτης αποστολής υπάρχει το building up Mohnfelden. Εκεί θα μάθεις τα πάντα για τις κατασκευές των κτιρίων.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για πειτε οσοι το παιξατε,ειναι καλυτερο απο το VI; Θελω να ξεκινησω ενα settlers,δεν ξερω ποιο απο τα δυο να ξεκινησω..

Δημοσ.
Για πειτε οσοι το παιξατε,ειναι καλυτερο απο το VI; Θελω να ξεκινησω ενα settlers,δεν ξερω ποιο απο τα δυο να ξεκινησω..

αυτο δεν ειναι παιχνιδι η απομιμηση της βλακειας ειναι :lol:

δεν ειχα παιξει ποτε settler και ειπα να παιξω το καινουργιο τετοια μπουρδα δεν υπαρχει

το stronghold 2 πολυ καλυτερο για εμενα :-(

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αρχισα το settlers 7 και ειναι απαιχτο!

Το ειχα παρατησει λογω του σπαστικου " autosave" που καθε 10 λεπτα κολλουσε για πανω απο 15" και μου εσπαγε τα νευρα .

Βρεθηκε το φαρμακο για τα ενοχλητικα autosaves της v 1.2 οποτε ολοι οι πιστοι των settlers σπευσατε!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδιά το έχω κατεβάσει 6 φορές και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω άμα μπορεί να με βοηθήσει κανένας. ευχαριστώ

Buy it! :ph34r:

Εχεις πμ.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...