Προς το περιεχόμενο

Άκυρη ερώτηση για την alpha bank

sarantatessera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το θέμα μου έχει ως εξής:

Είμαι από μικρή επαρχιακή πόλη και ένας γνωστός μου δουλεύει σε υποκατάστημα της alpha bank(ένα υπάρχει μόνο).

Εγώ έχω μια χρεωστική κάρτα από εκέι (enter visa) για να κάνω τις αγορές μου από το ίντερνετ και στοίχημα κτλ. Ο γνωστός μου δε δουλεύει στο ταμείο, δεν ξέρω όμως τι ακριβώς κάνει.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν αυτός μπορεί να δει την κατάσταση της κάρτας μου με τις συναλλαγές που έχω κάνει στο λογαριασμό που μου έρχεται ανά περιόδους. Αν δηλαδή αυτός ο λογαριασμός βγαίνει από το συγκεκριμένο υποκατάστημα και το βάζουν σε έναν φάκελο και μου το στέλνουν από εκεί ή αν ο λογαριασμός έρχεται απευθείας σπίτι μου κλεισμένος σε φάκελο από τα κεντρικά χωρίς να περνάει από αυτό το υποκατάστημα.

Δημοσ.

Απο προσωπική εμπειρία (εθνικη τραπεζα). Γνωρίζω οτι τους φάκελους τους φτιάχνουν στο υποκατάστημα και τους στέλνουν... Ωστόσο απαγορεύεται να δωθούν στοιχεία για τον οποιοδήποτε, αν σημαίνει κάτι αυτό... Αλλα αυτή την δουλειά την κάνει ο κλητήρας.

Δημοσ.

κοίτα..επειδή δουλεύω σε τράπεζα φυσικά κ μπορεί να δει τις κινήσεις της κάρτας σου όπως κ υπόλοιπα κτλ.αλλά ηλεκτρονικά και όχι να ανοίγει λογαριασμούς.

οι λογαριασμοί λογικά εκδίδονται απο κεντρική υπηρεσία.

το πολύ πολύ πάρε στα κεντρικά κ ρώτα αν στελνονται απο τα καταστήματα.

Δημοσ.

Στην τράπεζα που κάνω πρακτική ( όχι Alpha Bank) πριν μας δοθούν προσβάσεις στο σύστημα υπογράψαμε συμφωνητικό περί εχεμύθειας, μη αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων των πελατών κ.λ.π.. Ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία με τις προσβάσεις, πάνε υπηρεσιακά σημειώματα από τη διεύθυνση στην οποία είσαι στο τμήμα το σχετικό με τις προσβάσεις, σου φτιάχνουνε το προφίλ χρήστη , ποιά προγράμματα και φακέλους θα βλέπεις και η πρόσβαση στο σύστημα είναι για τις εργασίες που υπάγονται στα καθήκοντά σου. Εγώ π.χ. που είμαι σε γραφεία προσωπικού δεν έχω καμία πρόσβαση σε δεδομένα πελατών.

Υποθέτω ότι κάτι παρόμοιο θα ακολουθείται και στις υπόλοιπες τράπεζες.

Δημοσ.

Πάνω δεξιά στο φάκελο που εσωκλείεται ο λογαριασμός γράφει:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ, Τ.Θ. 1019, 101 10 ΑΘΗΝΑΙ

Οπότε, μήπως είναι αυτή η διεύθυνση του αποστολέα; Μήπως υπάρχει κάποιο ειδικό τμήμα απ' όπου και στέλνονται οι λογαριασμοί απ'ευθείας σε μένα χωρίς να περνάνε από το υποκατάστημα;

Δημοσ.

Οι φάκελοι στέλνονται κεντροποιημένα και προφανώς ο υπάλληλος του υποκαταστήματος δε μπορεί να διαβάσει το γράμμα. Πιθανότατα όμως έχει πρόσβαση ηλεκτρονικά στις πιστοχρεώσεις & τα υπόλοιπα της κάρτας σου.

Δημοσ.
Στην τράπεζα που κάνω πρακτική ( όχι Alpha Bank)....

Καλά, σόρυ αλλά μη φωνάζεις και στα μούτρα μας ότι έχεις βύσμα.....έλεος πια!!

(πχ ...από την περασμένη εβδομάδα που άρχισα να δουλεύω στο υπουργείο οικονομίας.......)

Δημοσ.

(πχ ...από την περασμένη εβδομάδα που άρχισα να δουλεύω στο υπουργείο οικονομίας.......)

Δηλαδή αν κάνει την πρακτική του στην Eurobank (ιδιωτική) πάλι βύσμα είναι ε?

Στο θέμα μας τώρα, καταστάσεις λογαριασμών για την Alpha Bank (μεχρι πριν κανα χρόνο τουλάχιστον) έκδιδε και απέστελνε η First Data.

Δημοσ.

Τζιμάρα, μην.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τελικά που καταλήγουμε;

Εσωκλείονται στους φακέλους και στέλνονται από τα εκάστοτε υποκαταστήματα ή αυτό γίνεται από κάποια κεντρική υπηρεσία;

Δημοσ.

Έχω βύσμα επειδή πήγα να κάνω την πρακτική μου για το ΤΕΙ σε τράπεζα ; Αφού συνέχεια ζητάνε πρακτικάριους εκεί.... Λες και είπα ότι δουλεύω σε κανένα stage :-D

Υ.Γ. Ναι όντως χρησιμοποίησα βύσμα γιατί πήγα να κάνω τελευταία στιγμή να κάνω την αίτηση και φοβόμουν ότι δε θα είχανε μείνει θέσεις, αλλά υπήρχανε τελικά κενές θέσεις ( θα μπορούσα δηλαδή και χωρίς βύσμα να βρω εκεί)

Κακοί άνθρωποι..:devil::devil:

Sorry για το offtopic, σε άλλη τράπεζα που έχω μία χρεωστική κάρτα η κάρτα μου στάλθηκε με ένα φάκελο που έγραφε με μικρά μικρά γραμματάκια στην άκρη " First Data".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...