Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά ο forgiven ήταν challenger στον east και όχι στον west όταν τον πήραν οι CW

αα και 

eu > na

όχι

.

και όχι

Δημοσ.

Σε οθονη 1650x1080, με AMD 7850, μητρικη ASrock 970 extreme4, 8GB Ram και amd fx 8120 δικαιολογειτα το lol να παιζει με 40-30 (και φυσικα drop) με enviroment medium, character/effects high και χωρις shadows?

Δηλαδη προσπαθω να καταλαβω αν φταιει το pc, που χει ολα τα drivers up to date και φρεσκο φορματ, η το game.

Και το InKing = 0 εχω κανει.

Δημοσ.

Σε οθονη 1650x1080, με AMD 7850, μητρικη ASrock 970 extreme4, 8GB Ram και amd fx 8120 δικαιολογειτα το lol να παιζει με 40-30 (και φυσικα drop) με enviroment medium, character/effects high και χωρις shadows?

Δηλαδη προσπαθω να καταλαβω αν φταιει το pc, που χει ολα τα drivers up to date και φρεσκο φορματ, η το game.

Και το InKing = 0 εχω κανει.

Οχι. κατι αλλο παιζει. Παιζω στην ιδια αναλυση με το συστημα της υπογραφης (στο spoiler), απροβληματισμα 60FPS (v-sync on) ολα στο ultra...

• Like 1
Δημοσ.

Οχι. κατι αλλο παιζει. Παιζω στην ιδια αναλυση με το συστημα της υπογραφης (στο spoiler), απροβληματισμα 60FPS (v-sync on) ολα στο ultra...

εχει υλτρα το lol?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθαρισα παχος 1 εκατοστου σκονης απο την ψυκτρα του cpu, και γενικοτερα την σκονη και θα δοκιμασω μηπως εφταιγε overheating.

ΥΓ: Εχουμε την ιδια ψυκτρα :P

Τελικα οντως αυτο εφταιγε, σταθερα 60 fps και σε teamfight 5v5 με ολα very high και aa και vsync. 

Επεξ/σία από bost7
Δημοσ.

Με τι items παιζετε τον thresh συνηθως και τι maxάρετε πρωτο?

αυτό πάει όπως βολεύει τον καθένα μερικοί μαξάρουν flay και έχουν λίγο ad από runes-masteries για autoattack damage, ντάξει το tanky είναι προφανές, άλλοι μαξάρουν το hook για περισσότερο spam όπως τον βολεύει τον καθένα έχω δει άπειρα builds σε streams και spectates. Εγώ προσωπικά τον παίζω tanky με λίγο ad για το flay face of the mountain  όταν πρέπει ή talisman εξαρτάται. Για heavy ad μπορεί να φύγει omen ή sunfire cape εξαρτάται πιο πολύ από τους αντιπάλους αυτά που είναι stadar mobility tanky wards και από κει και πέρα ότι πρέπει/σε βολεύει.

Μόλις το σβησα.Del + enter.Να δω πόσο καιρό θα μου πάρει να το ξαναβάλω. :P

1 μήνα μαξ

Δημοσ.

Προσωπικα τα 3 πρωτα αντικειμενα που βγαζω ειναι το sightstone,εκεινο το shurelyas και ionian boots.Με masteries για cooldown που εχω στα 9lvl με max q το cd του ειναι στα 7,2sec και αν το προσγειωσω παει στα 4sec. Αυτο σημαινει οτι ανα 4 sec εχω διαθεσιμο το grab.Μετα αναλογα παντα με το αντιπαλο team θα παω για κανενα sunfire ή omen ή warmogs αν χρειαστει να μπαινω πρωτος μεσα στα tf

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...