Andrew13_98 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Παλι το έχασα Καμια ιδέα για το πότε θα βγει ο Braum?
GeorgeGK Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Επίσης έχουμε ακούσει για πότε λένε την προσφορά με 6300, 2 runepages?
euxoulhs Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Παλι το έχασα Καμια ιδέα για το πότε θα βγει ο Braum? δεν εχει ανακοινωθει αλλα κατι ακουγεται σε 1-2 βδομαδες -.-
MavroManitari Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 How about a mode όπου να μπαίνει ένας άκυρος παίχτης στην θέση ενός afk παίρνοντας έλενχο του champ του και να παίζει ως έχει με τα ίδια items gold αλλάζοντας μόνο όνομα και runes-masteries? Πιστεύω θα έσωνε πολλά παιχνίδια που είναι καταδικασμένα λόγω 4vs5. Δεν ξέρω μου κατέβηκε ιδέα παίζοντας τελευταία σερί παιχνιδιών με 4 στην ομάδα...
jimmakos7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 υπαρχει καποιος που να εχει ranked team και να ενδιαφερεται για να τη συμπληρωσει;η καποιος για duo ranked
nasos o psaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 How about a mode όπου να μπαίνει ένας άκυρος παίχτης στην θέση ενός afk παίρνοντας έλενχο του champ του και να παίζει ως έχει με τα ίδια items gold αλλάζοντας μόνο όνομα και runes-masteries? Πιστεύω θα έσωνε πολλά παιχνίδια που είναι καταδικασμένα λόγω 4vs5. Δεν ξέρω μου κατέβηκε ιδέα παίζοντας τελευταία σερί παιχνιδιών με 4 στην ομάδα... και αμα βρεθει σε μια ομαδα με 0/20 να μπει να κανει τι να χασει την ωρα του? για ρανκ θα χασει και τζαμπα lp
Bigi444444 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Σε normal game πάντως σε άλλα παιχνίδια αυτό γίνεται...
aggelis2002 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε ολους. Εχω 20 μέρες που αρχισα να παιζω και ειμαι 19lvl. Ashe ο αγαπημενος μου και ψαχνω για ενα καλο team για χαβαλε και καλο team game . Insomnia79 to nick μου.
Atallos1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Επίσης έχουμε ακούσει για πότε λένε την προσφορά με 6300, 2 runepages? Μεσα στον Μαιο, λογικα καπου στην μεση του μηνα. 1
MavroManitari Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 και αμα βρεθει σε μια ομαδα με 0/20 να μπει να κανει τι να χασει την ωρα του? για ρανκ θα χασει και τζαμπα lp Καλά παντού θα έχανε την ώρα του απλά θα μπορούσε να πασάρει η Riot πολλά μικρο-κίνητρα για να προωθηθεί (πχ. το βαφτίζουμε Saviour player και παίρνει x1.2-x1.5-x2.0 τα IP που θα του έδινε ένα νόρμαλ με το scaling να αντικατοπτρίζει πόσο έσωσε μια ομάδα+plus bonus LP αν νικήσει σε ranked και -50% το LP penalty σε ήττα/ άσχετα από honors-reports αν μπει ως saviour παίχτης και νικήσει 10-20 συνεχόμενα match ή έστω έχει ένα consistency νικών να παίρνει special ribon σαν των honors και φανταχτερό περίγραμα γύρο από αυτό που έχει ανάλογα του division του)
GeorgeGK Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Unpinned αλήθεια; Wth. Μετά και τον τελευταίο καβγά σας, το topic γίνεται unpinned. Όποιος συνεχίσει στη γραμμή των προσωπικών επιθέσεων θα κάνει καλοκαίρι αλλού σίγουρα. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Παρακαλώ γυρίστε on-topic. Όποιος έχει άλλες απορίες και σχόλια για το συντονισμό, τις εκφράζει σε pm όπως προβλέπουν οι κανονισμοί του forum.Είναι αρκετά σαφές.
nasos o psaras Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 παντου υπαρχει ενας teemo τις τελευταιες μερες
MavroManitari Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ θέλω νέο char με τέτοια ult...η έστω Skin Yasuo...η φώτιά δεν εκμεταλεύται καλά ως στοιχείο ακόμα από το LoL (βλ. Shyvana/Rumble/Annie/κλπ.) Επεξ/σία 8 Μαΐου 2014 από MavroManitari
Προτεινόμενες αναρτήσεις