andreapaog328 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 απο promo για silver1 > silver5 με κατι ψιλα. τι πικρα ειναι αυτή
billsnake21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 απο promo για silver1 > silver5 με κατι ψιλα. τι πικρα ειναι αυτή Πίστεψε με..σε καταλαβαίνω!
Ακραίος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Φήμες λένε ότι το παιχνίδι DD vs TYL θα αρχίσει με την λήξη του Mundial. Kappa
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 AP (και λιγο AS) Kayle top ειναι hypercarry ή ειναι ιδεα μου; Εχω αρχισει και παιζω τωρα τελευταια και κουβαλαει τα ακουβαλητα χωρις καν να την εχω κανει mastery. Lane bully ειδικα στο top, wave clear, splitpusher, 1vs1 god , πολυ καλο scaling, απιστευτο aoe dmg late game για τα tfs, ακομα και outplay να φαει στο lane εχει πολλες πιθανοτητες επιστροφης στο παιχνιδι (οπως ο jax πχ) κλπ κλπ. Καταλαβαινω οτι δεν ταιριαζει στο meta του top, οτι υστερει καπως σε mobility και cc, αλλα εστω κι ετσι μου κανει εντυπωση που δεν ειναι συχνοτερο pick.
billsnake21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Σίγουρα ο φίλτατος αταλλος θα ήταν ο κατάλληλος για να σου απαντήσει :Ρ Αλλά γενικά τώρα τελευταία το βλέπω πιο συχνά σαν pick στο top.Το nashors tooth μαζί με το runaans είναι τρομερό,όσες φορές το έχω δει τουλάχιστον :Ρ
Hyphen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Eχει παιξει κανεις τα κατατακτηρια match τωρα? δηλαδη αυτες τις βδομαδες. Μου εδωσαν ενα acc στο west, ειμαι East με το main acc. Εχω κανει 9win 0lose που λετε να μπω στην χειροτερη?
paularas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 silver ii-i έως και gold 3 μπαίνεις νομίζω με νέο acc
Hyphen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 silver ii-i έως και gold 3 μπαίνεις νομίζω με νέο acc εδω ειναι το θεμα το παιδι που μου το εδωσε ηταν silver season 3 αλλα απο Inactivity τον εριξε bronze και τον κρατησε σαν bronze.
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μid silver λογικα τοτε Απλα μετα θα πηδας divisions
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Eχει παιξει κανεις τα κατατακτηρια match τωρα? δηλαδη αυτες τις βδομαδες. Μου εδωσαν ενα acc στο west, ειμαι East με το main acc. Εχω κανει 9win 0lose που λετε να μπω στην χειροτερη? gold
Hyphen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Eχει παιξει κανεις τα κατατακτηρια match τωρα? δηλαδη αυτες τις βδομαδες. Μου εδωσαν ενα acc στο west, ειμαι East με το main acc. Εχω κανει 9win 0lose που λετε να μπω στην χειροτερη? Το συστημα τα σπαει τελικα 9wins 1lose και με βαζει silver 3. χαχαχα
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Λογικο ειναι εφοσον ειχες πεσει bronze απο inactivity , οπως σου ειπα κ πριν mid silver θα σε εβγαζε Απλα τωρα θα πηδας divisions/promos 1
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Well εχει αλλαξει το meta Ενας μονος του πλεον δεν μπορει να κερδισει το game ( μονο σε smurf καταστασεις γινονται αυτα ) αλλα ενας μονος του μπορει να το χασει . Για αυτο ολο το game δεν ειναι το ποιος θα παιξει καλυτερα , αλλα το ποιος θα παιξει χειροτερα και οσο συνεχιζουν να κανουν το παιχνιδι να ειναι αληθινο team game αυτο θα γινεται . Εισαι pretty much στο ελεος του matchmaking . Αν εχεις τους λιγοτερο κακους θα κερδισεις , αν οχι δεν θα κουβαλησεις ακομα κ αν εχεις κανει stomp το lane σου . Well γινεται αλλα πολυ πιο δυσκολα σε συγκριση με τις προηγουμενες seasons
Προτεινόμενες αναρτήσεις