Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω κατι τωρα που μου ηρθε . κανω τις μ@λ@κιουλες στο tribunal κ απο rp τιποτα .. τι εγινε τελειωσε το κομποδεμα εκει στην riot ?

Δημοσ.

Mου ηρθανε 10!Γιατι τα δινει δωρο ξερει κανεις;

Και γω το'χω απορία, αλλά παίζει νά'ναι επειδή 27/10 κλείνει 2 χρόνια ζωής το παιχνίδι tongue.gif. BTW, ξέρει κανείς τι θα παιχτεί στις 27; Είχε γίνει τίποτα παρόμοιο πέρυσι;

Δημοσ.

Δεν δίνει RP!

IP δίνει με τις μ@λ@κ του tribunal :)

κ ποσο δινει η αυτο ρε αδερφε ? αξιζει να χαραμισουμε ωρα η ενα game ειναι καλυτερο ?

Δημοσ.

Είναι 5 IP ανά υπόθεση, με 10 υποθέσεις και 1-2 λεπτά ανά υπόθεση είναι 50 ΙP ανά δέκα μμε 20 λεπτά χωρίς να κάνεις τίποτα εκτός από browsing. Για μια φορά τη μέρα . Αξίζει και αυτός είνια ο λόγος που έχεις μόνο 10 υποθέσεις.

Δημοσ.

Εγώ δεν το κάνω πλεον. Δίνει IP εφόσον κρίνεις σωστά τις υποθέσεις βασικά. Δηλαδή εφόσον συμφονούν με τους πλήστους.

Είχα πάρει γύρω στα 400 IP αλλά οκ! Προτιμώ να κάνω αλλού Browsing ;p

Δημοσ.

αρα δε αξιζει κ τοσο . καλυτερα να παιξεις ενα custom με εναν champ που δεν ξερεις κ να παρεις απο εκει το ip .

Δημοσ.

Δεν το κάνεις για τα ΙΡ, το κάνεις για να τιμωρήσεις τύπους που χαλάνε το παιχνίδι και που βρίζουμε σε threads σαν αυτό. Ένα παράδειγμα

post-128915-0-27752500-1319378038_thumb.jpg

Δημοσ.

Χτες που παιζα lee sin τους κυνηγαγα τους,εδερνα,αρχισαν να μου βρίζουν την μανα στα καλα καθούμενα,spammaran,trollaran και ειπαν ολοι θα με κανουν ban απο το αντιπαλο team.

Tι να πεις και σε αυτη την περιπτωση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...