Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yep οντως η νεα sivir τα σπαει και την βλεπω και σε μεγαλα elo games,το Ulti της ειναι ψεμα,οπως ειναι και το PAX Skin που δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποιο ειναι το Q και ποιο το normal attack...

αυτές οι μακ@κίες να μην γίνονταν με τα skin κ θα ήμασταν οκ, μπορώ να σκεφτώ 2-3 skin που έχουν αυτό το "bug", βλέπε heimer ulti, nidalle spear κτλπ.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπον , ψαχνω team η εναν δευτερο για DuoQ στον EU west. Elo 1700+. πμ μεσα στο παιχνιδι για περισσοτερες πληροφορίες. ονομα Flikman.

Δημοσ.

Αν ειναι να παιξεις carry, παιξε ap και οχι ad. Διελυσε το αντιπαλο mid (σπαμμαρε spells πανω του οταν παει για last hit,γενικα παιζε aggressively) και κανε gangs top και bot.

Απο την αλλη, το game ειναι ομαδικο, ποσο μαλλον οταν περασει το laning phase. Προσωπικα, εγω θα προτιμουσα να παιζω ενα feedarισμενο bruiser απο ενα ad η ap carry για τον λογο οτι ο bruiser ειναι initiator. Τα teamfights ειναι all about positioning και timing. Αμα εχεις το AD carry και η ομαδα σου δεν εχει ιδεα, δε πα να'σαι και 9/0 Vayne ενα λαθος positioning και χασατε ενα fight (το οποιο μπορει να δωσει στον αντιπαλο baron, dragon, towers, inhibitors). Αν εχεις ενα bruiser απο την αλλη, εσυ αποφασιζεις που θα δωσετε fights.

Και ακομα στο laning phase ενας feedαρισμενος bruiser μπορει να παρει game. Εχεις solo top και εχεις νικησει το lane σου? Ε κανε gangs. Πες στον ζουγκλα να κατσει τοπ και εσυ κανε gangs στα αλλα lanes. Τα botakia που εχεις σαν συμπαικτες δεν εχουν την δυνατοτητα να κερδισουν τα lane τους μονα τους και γι'αυτο βοηθα'τα εσυ. Σε μεγαλυτερα elo δεν θα το εκανε ποτε αυτο το solo top αλλα αντιθετως θα συνεχιζε να φαρμαρει, να pushαρει και να κανει deny στο αντιπαλο solo top το οποιο θα ζηταγε απο το jungle του να κανει camp top γιατι δεν μπορει να κρατησει αλλο το lane και τον αντιπαλο απο το να εχει Χ παραπανω CS απο αυτο. Το θεμα με το elo σου ομως ειναι αλλο. Πρεπει να κανει carry το game. 2 lanes ειναι παρα πολλα για να τα αφησεις μονα τους μεχρι να περασει το laning phase. Και το καλο με τον bruiser ειναι οτι δινει και μια ασφαλεια αν το παιχνιδι παει late game.

Υ.Γ Η παιξει Kassadin, Le Blanc. Βαλε wards στην ζουγκλα τους και busrt down οποιους κυριους και κυριες βλεπεις μονους και μονες να βολταρουν. Παντα πιανει αυτη η στρατηγικη. Και αυτοι οι 2 champs εχουν και γαμω τα escapes.

Δημοσ.

Φαβορι ηταν οι Dignitas,TSM και CLG για να προκριθουν αλλα ηταν για κλαμματα οι CLG

Δεν ειδα πολλα games παρα μονο των TSM και τα τελευταια των CLG

Τραγικα picks απο Sainticious που ανεστησε την καημενη την Shyvanah,τρομερη η Vayne ομως του Doublelift,ισως η καλυτερη στο κοσμο atm

Κατα τα αλλα...TSM TSM TSM!

Δημοσ.

Καλησπερα.ΑΥτη την στιγμη εχω 53 νικες ,41 ηττες στα ranked και ειμαι 1339 [sOLO Q].Και ρωταω τωρα?Γιατι εχω τοσο λιγο?Ενας φιλος μου εχει 15 νικεσ -14 ηττες και εχει 1390.Εχει μια νικη παραπανω καιαπο τις ηττες και εχει παραπανω απο εμενα πουθ εχω +12 νικες.Πως μετρανε τα rank?Επισης οταν χανω ,χανω πανω απο 20 ποντους ,ενω οταν κερδιζω βγαζω περιπου 13 ποντους.,

Τα πρώτα 10+ παιχνίδια δίνουν 40-50 rating to l/w, αν κερδίσεις τα πρώτα 10 για παράδειγμα φτάνεις γύρω στο 1650+, μετά τα επόμενα δίνουν γύρω στο 20+ και αργότερα γύρω στο 10+. Αν αναρωτιέσαι ακόμα, εσύ απλά έχασες αυτά τα κρίσιμα games που καθορίζουν το συνολικό rating σου ενώ ο φίλος σου είναι τυχερός και τα κέρδισε! Αν τώρα βρίζεις για αυτό το σύστημα της riot μαζί σου αλλά έτσι δουλεύει! Γιαυτό μην ενθουσιάζεσαι από υψηλά rating και εκεί υπάρχουν noobakia κλπ που σου χαλάνε την μέρα και την ψυχολογία! Τουλάχιστον μέχρι το 1600 που είμαι εγώ! Παραπάνω ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα!

Δημοσ.

Έχω χάσει 9 παιχνίδια στη σειρά και από 1290 έχω πάει 1150. Σε όλα έχω τους χειρότερους παίχτες που μπορείς να φανταστείς. Στο τελευταίο πήγα 23-6 με volibear και μέχρι να πάνε οι αντίπαλοι 18 τους έπαιζα 1 v 5 (έιχα feedαριστει άγρια), 1 quadra και ένα penta στο ίδιο παιχνίδι. Ήμουν καρα τανκ του κερατά, 4k hp 200+armor 200+mr, έφτασα μόνος μου μέχρι το nexus έφαγα το ένα turret μετά με έφαγαν. Μετά είχαμε αλλα 3 tf και τα χάσαμε ολα. Τρωγαν εμένα πρώτο (ολες οι ulti σε μένα και τους έπαιρνε 5 sec περίπου) και παρόλα αυτά οι ομάδα μου δεν έτρωγε ούτε εναν και χάσαμε. Όλοι οι δικοί μου ήταν 5-11 κλπ. Νιώθω χάλια αυτή τη στιγμή. Τα ίδια και στα άλλα παιχνίδια απλά αυτό ήταν η μεγαλύτερη ανατροπή που έχω δει. Μισώ αυτό το elo system. :cry:

Δημοσ.

Σε λίγο λογικά θα πάω 30 lvl .. Υπάρχει κανά team που θέλει να πηγαίνουμε ranked? Δεν ψάχνω υπερgosades που να με ζαλίζουν με KS και omg FEEDER .. ούτε στρατιωτικές φάσεις αλά wow raiding ...(5η ωρα έχουμε game) ... όποτε βρισκόμαστε καλά είναι. Χαλαρά semi-οργανωμένα .... είμαστε και κάποιας ηλικίας και δεν έχουμε ούτε πολύ υπομονή ούτε πολύ όρεξη για φωνές κτλ ... :)

iplayZerg το ονομά μου... Τα λέμε μέσα

Δημοσ.

ΚΟυραζομαι.Τελειωσα ενα δυσκολο παιχνιδι στα rank και δεν μου εδωσε ουτε ενα ποντο :confused: :confused: :confused:

Ειναι που ειναι ετσι,αν ειναι να ξεχναει να μου δινει και τους πομντους...

1309 elo με 15 νικες παραπανω.Ειναι φυσικολογικο τωρα αυτο?

Ολα εξαρτωνται με το πως αρχιζεις,μπορεις να εισαι και 2100 elo και να εχει 5 νικες παραπανω,δεν εχει να λεει κατι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...