Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα εδώ και λίγες μέρες έχω ξαναβάλει το λολ και ψευτοπαίζω. Τα συμπεράσματα:

Έχω κολήσει στις 3000 ώρες παιχνιδιού από το season 3. Πλέον γράφω 100 ώρες το season. Ομολογώ ότι φέτος δεν θα το φτάσω ούτε αυτό. Είναι από τα ποιο ανιαρά patch που έχω παίξει. Χαοτική διαφορά του broken champ από τους υπόλοιπους. Και μετά λύπης μου βλέπω ότι χειρούργησαν τον shen...δεν μου άρεσε καθόλου ο καινουργίος. Κατά τα άλλα έπαιξα τα placements έκανα 4-6 νμζ και με πήγε silver 2. Οπότε και εγώ άρχισα να κάνω abuse το patch και στα ranked παίζω μόνο kog για να ανέβω :P. Ιδού τα απολέσματα σε ένα game όπου έφαγα outplay και ήμουν 0-4 στο lane. http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/1350931541/25137753?tab=overview

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

"Είναι από τα ποιο ανιαρά patch που έχω παίξει. Χαοτική διαφορά του broken champ από τους υπόλοιπους."

Θα συμφωνησω. Θελω να δω που θα το πανε το game.

Δημοσ.

Νομιζω θα πας απο silver 4 σε gold μεσα σε μια εβδομαδα λογω Udyr και Kog.

Ειρωνικό είναι το μήνυμα?

Γιατί μια χαρά τον pickαρουν και τον banαρουν και πολύ πάνω απ το silver.

Δημοσ.

Δεν πολυαξiζει ο kog σε yoloq mid-low elo imo

Τρώει ξύλο early και late πρέπει να νιώθει το team για να κουβαλήσει

Αν είσαι adc main παίζεις Lucian/Ez και ανεβαίνεις αέρα

Δημοσ.

Εντελως random το matchmaking οπως το βλεπω. Στα μισα game και afk να παω θα νικησω, στα αλλα μισα ουτε ο faker δεν κουβαλαει. 

Το 90% των game στο 10λεπτο ειναι ειτε 10/0 ειτε 0/10, το πως σκατα παιζεις κανενα impact δεν εχει. Στα μισα game που νικαω εχω το πολυ 2 kills + assist (σε 30 λεπτα game!!) και στα μισα που χανω εχω 7/0. Δεν καταλαβαινω τι διαολο γινεται

Δημοσ.

Δεν πολυαξiζει ο kog σε yoloq mid-low elo imo

Τρώει ξύλο early και late πρέπει να νιώθει το team για να κουβαλήσει

Αν είσαι adc main παίζεις Lucian/Ez και ανεβαίνεις αέρα

Ισχύει αλλά ακριβώς για αυτόν τον λόγο μπορεί να κουβαλήσει. Σε mid-low elo κανείς δεν εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες κάποιου champion. Όσο για late game, από τα δικά μου games έχω δει ότι δεν φτάνει ποτέ. Πάντα τελειώνει πιο γρήγορα. Τόσο σπασμένος :P

Δημοσ.

Έναν Tahm θες ή κάτι παρόμοιο να μη ξεκολλάει από πάνω σου και μια χαρά κουβαλάει ο Kog.

Καλά για Udyr δε συζητάμε, μιλάμε για θεούλη :P 

Link.png Site: Ξέρωστο Silver ήταν τα games αλλά καταλαβαίνεις έτσι κι αλλιώς ότι είναι σπασμένος

Δημοσ.

βλέπω δεν είμαι ο μόνος που έχω χάσει πάνω από τα μισά παιχνίδια από καθαρό throw. Αυτά τα νέα death timers είναι ό,τι πιο fucked up υπάρχει αυτή τη στιγμή. Χάνεις όλο το game επειδή το τούβλο που έχεις για adc αποφάσισε να φαρμάρει στο 30λεπτο κάτω από το inhibitor tower τους. Και δε πα να σαι και 30-10...

Δημοσ.

Εντελως random το matchmaking οπως το βλεπω. Στα μισα game και afk να παω θα νικησω, στα αλλα μισα ουτε ο faker δεν κουβαλαει. 

Το 90% των game στο 10λεπτο ειναι ειτε 10/0 ειτε 0/10, το πως σκατα παιζεις κανενα impact δεν εχει. Στα μισα game που νικαω εχω το πολυ 2 kills + assist (σε 30 λεπτα game!!) και στα μισα που χανω εχω 7/0. Δεν καταλαβαινω τι διαολο γινεται

Άστα να πάνε, εγώ επαιξα 2 game σε αυτή τη σεζόν και το παρατησα. Για να ευχαριστηθεις ranked στο lol, θα πρέπει να είσαι high elo δηλαδή κινεζακι που λένε. Σε άλλη περίπτωσή είναι σπάσιμο νεύρων.

Δημοσ.

Ειλικρινής ερώτηση για elo plat και κάτω.

Ας υποθέσουμε ένα σενάριο που παίζεις jax/trynd/xin/yi κτλ χωρίς teleport και καταφέρνεις να βγεις δυνατός με τον xyz τρόπο από το early game και στη πράξη μπορείς να κάνεις άνετα 1v1 ή και 1v2.

Έχεις 2 επιλογές:

Α) Group with team και yolo mid όπου είσαι ψιλοάχρηστος γιατί οι άλλοι έχουν αρκετό CC και ο αντίπαλος που ξεκώλιασες στο early είναι άπειρα πιο χρήσιμος από σένα στα teamfights και ας είναι 0-5 και συ 5-0 απλά επειδή είναι malphite/chogarth κτλ κτλ. Προφανώς και τα υπόλοιπα lanes είναι και σχετικά behind γιατί όταν κερδίζει ένα lane κάποιο άλλο συνήθως χάνει αλλιώς το παιχνίδι δεν φτάνει καν στο mid/late. 

Οπότε κάνεις μια συνειδητή επιλογή να μειώσεις σημαντικά τις πιθανότητες νίκης σας.

Β) Πας για split push μπας και τραβήξεις κανά δυο άτομα μαζί σου και οι υπόλοιποι 4v3 πάρουν κάτι. Μικρές πιθανότητες και αυτό να συμβεί λόγω χαμηλού elo. Πιο πιθανό να γυρνάν χωρίς λόγο στο map, το adc να φαρμάρει golems κτλ οπότε τα σενάρια είναι:

- Ψοφάς χωρίς λόγο και ας έχουν ερθει 5 άτομα top

- Ψοφάει το team σου γιατί αντί για wave clear κάνουν fight και φταίνε ή τους κάνουν hard-engange χωρίς να φταίνε απαραίτητα. Όπως και να χει το τρως το rage σου που δε κάνεις grp με το team.

- Το adc πιάνεται στη μέση του πουθενά, χωρίς λόγο, χωρίς να έχει καν τους άλλους 3 κοντά του και γράφει ένα ωραιότατο "/all report noob jax not grouping with the team".

Αποτέλεσμα? 

Περνάς ένα από τα μεγαλύτερα τεστ "anger management" στη ζωή σου και ή απλά τρως report επειδή δεν έκανες group ή τρως report επειδή τους είπες κάτι βαρύ για τη μάνα τους, τον ενδεχόμενο βιασμό της, το θάνατό της, την ανάστασή της και τον ξαναβιασμό της.

Γενικά χωρίς ίχνος rage ποιος πιστεύετε είναι ο σωστός τρόπος να παίξεις jax/yi/tryn/xin κτλ.? Μήπως απλά να τους αποφύγεις πριν φτάσεις σε higher elo? Κάθε φορά που επιχειρώ να τους παίξω πραγματικά είναι 1v9 και δε με ενοχλούν τόσο οι 5 αντίπαλοι όσο οι 4 δικοί μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...