Atallos1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ισως κατι σε Frozen Mallet/Warmogs-Wits End-Zakes Herald-FoN να ειναι καλος συνδυασμος μαζι με ενα 9-21-0 για AS/HP build Ki Strike + Vorpal Blade ειναι αρκετα για dmg πιστευω μετα απο το rework Αν πας AP δεν θα εισαι τοσο tanky
afentiko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό που μου τη δίνει στα masteries είναι ότι από τα defensive αξίζει μόνο το τελευταίο, ενώ από τα offensive αξίζει το τελευταίο αλλά κυρίως τα 2 με penetration (ad και ap). Δηλαδή έχω παίξει πχ jungle amumu με 21-9-0 και 9-21-0 και πρώτη φορά έβλεπα να τανκαρω και να κόβω (κάπως) ενώ τη δεύτερη δεν έκοβα αλλά ούτε μου φαινόταν να τανκάρω καλύτερα, απλά είχα αισθητά περισσότερο hp. Για μένα 21-9-0 > 9-21-0 ακόμα και στα tanks-offtanks.
nicoc89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 το game με τσαντίζει αφάνταστα . Είπα να παίξω σήμερα , παίζω , τα πήγαινα καλά και πριν λήξει το παιχνίδι τρώω dc και μου ήρθε να σπάσω το pc. η φάση ειναι πως ποτέ δεν τρώω dc. κατά τα άλλα ωραίο φαίνεται και πιστεύω αν κατασταλάξω σε κάποιον champion συγκεκριμένο και τον μάθω θα είναι ακόμα ποιο ωραίο αυτο που δεν καταλαβαίνω ακόμα βέβαια ειναι τα build. έχει τόσα πράγματα που μου μοιάζουν ακαταλαβίστικα
klainmaingr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Το να παίζεις μόνο έναν champion δεν προτείνεται πάντως. Μην κάνεις το λάθος όπως κάνουν πολλοί να παίζουν μόνο 4-5 champions για μια ζωή. Η ομορφιά του παιχνιδιού είναι στην ποικιλία του. Ιδιαίτερα στα πρώτα lvl δοκίμασε τα πάντα να δείς τι σου αρέσει περισσότερο (ή παίξε μερικά vs ai για αυτό το λόγο). Για τα builds είναι λίγο μανίκι στην αρχή αλλα μετά γίνονται δεύτερη φύση. Ρίξε μια ματιά στο solomid.net για οδηγούς αλλα δεν χρειάζεται να τους κάνεις και ευαγγέλιο.
Atallos1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ευκολο lane tbh Δεν εχει κατι να του κοψει το ult η nidalee Ignite + W για τα heals = dead Μονο θεμα στα cs αν ειχε
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέχρι το 1:08 του Pt2 είδα, και όντως είπα Lolwut που κάνει έτσι και είναι τέτοιο ELO ο τύπος. Συνηθισμένος μέχρι το κόκαλο.. όπως και η Nidalee. Οι Sum/ers της Katarina είναι το ίδιο με τους Sum/ers του Yi.. ανώριμοι Lolers.
Zahariel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Διαφωνω καθετα. Επειδη επιλεγεις να παιξεις ενα μη optimal ηρωα δε σημαινει οτι δε ξερεις να παιζεις και σε καμια περιπτωση οτι εισαι ανωριμος. Κι εγω παιζω ακυρους τετοιους ηρωες ενιοτε. Και εχω και το rating η οτιδηποτε αλλο χρειαζεσαι για να το αποδειξω. Εσυ;
koularasss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Εγω παιζω πολυ την καταρινα και χωρις hp δν γινεται γτ αν εχεις εναν αντιπαλο με στουν σε εχει γ@μησει τν υλτι!ο μονος τροπος για εμενα να κανεις τν υλτι σου χωρις να σε κανει στουν ειναι να εχεις 2000+(το λιγοτερο)hp να παιζεις επιθετικα να φοβιθει και καθως υπωχωρει να σε κανει στουν,μολις επανελθεις κανεις τν υλτι και τον γ@μησες!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δεν σας είπα πως ο champ είναι useless, για roll up να ξαναδιαβάσετε. Απλά είναι noob-friendly μέχρι το κόκαλο, όπως και ο Yi. Εγώ προσωπικά έπαιζα στις αρχές katarina, τώρα ντρέπομαι.. σαν βόλτα στο πάρκο είναι.
Zahariel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εχει σημασια ποσο noob friendly ειναι. Για να κανεις master τον ηρωα απαιτειται υψηλο skill cap, οποιος και να ειναι. Ειδικα οταν ειναι πιο απλος ο ηρωας και εχει λιγοτερα εργαλεια. Ισως σου φαινεται ευκολη γιατι δεν την αξιοποιεις πληρως
kuzko21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ προσωπικά έπαιζα στις αρχές katarina, τώρα ντρέπομαι.. σαν βόλτα στο πάρκο είναι. σε φαση 40/0/30...; Επισης, ωραιος ο volibear ρε σεις... και ο ziggs , αλλα θα φαει nerf συντομα απ οτι βλεπω.Ειναι ΟΡ και το φωναζει...
Zahariel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Κλασσικο παραδειγμα οι Dignitas, που την pickαρουν, η τουαλαχιστον το συνηθιζαν, οταν οι αντιπαλοι δεν εχουν hard cc. Σαν last pick παντα
afentiko Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Αλλάζω λίγο το κλίμα και το γυρίζω στον shen Πολύ καλά buffs. Καμία σχέση με τα OP κλπ που διαβάζω στα forums του lol. Απλά πιστεύω έχει φτάσει στο ίδιο σημείο με άλλα δυνατά pick, βλέπε gp, irelia κλπ. 2 φορές τον έπαιξα (τον shen )solo top και τις 2 vs gp και τις δύο φορές τον νίκησα στο lane (ναι νίκαγα τον gp 1 v 1!!! ) και έκανα πολύ damage σε όλα τα τύπου carry (βλέπε low hp defenses κλπ), και όλα αυτά με frozen mallet και wits end (δε πρόλαβα να πάρω άλλα). Το taunt του είναι λίγο αναξιόπιστο βέβαια γιατί πρέπει να είσαι αρκετά κοντά του για να τον φτάσεις. Θέλω να παίξω και με άλλους champs solo top να δω τι πουλιά πιάνει γιατί νταξ με 2 παιχνίδια δε το κλειδώνω ότι τα σπάει, απλά μου έκανε καλή εντύπωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις