afentiko Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ανάλογα σε ποια θέση του inventory το έχεις είναι το αντίστοιχο 1-2-3-4-5-6 πλήκτρο (πάνω από τα q-w-e-r ξέρεις...). Άμα το έχεις πρώτο είναι το 1 άμα το έχεις στη δεύτερη θέση είναι το 2 κλπ. Ελπίζω να ξέρεις πώς τους αλλάζουν θέση...
Atallos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 αν βγαλω σε ενα παιχτη ενα item που εχει ενα unique active , πχ το gunblade , υπαρχει καποιος τροπος να βαλω αυτο το skill σε καποιο κουμπι στο πληκτρολογιο η πρεπει αναγκαστηκα με το ποντικι κλικ κλικ κλικ...γιατι δε βολευει και ιδιαιτερα... Μπορεις να το βαλεις στο smartcast κι αυτο,οπως και τα skills σου(Αν δεν το εχεις κανει ηδη καντο,ειναι πολυ καλυτερο) Ψαξε στα key bindings και καπου θα λεει item smartcast
kuzko21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ανάλογα σε ποια θέση του inventory το έχεις είναι το αντίστοιχο 1-2-3-4-5-6 πλήκτρο (πάνω από τα q-w-e-r ξέρεις...). Άμα το έχεις πρώτο είναι το 1 άμα το έχεις στη δεύτερη θέση είναι το 2 κλπ. Ελπίζω να ξέρεις πώς τους αλλάζουν θέση... ευχαριστω. οχι να τα αλλαζω θεση ξερω... Μπορεις να το βαλεις στο smartcast κι αυτο,οπως και τα skills σου(Αν δεν το εχεις κανει ηδη καντο,ειναι πολυ καλυτερο) Ψαξε στα key bindings και καπου θα λεει item smartcast οχι δεν το εχω κανει... τι ακριβως ειναι το smartcast? το εχω δει στα options αλλα δεν εχω δοκιμασει κατι...
Atallos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Οταν βαλεις το smartcast δεν θα χρειαζεται να πατας ξανα πανω στους αντιπαλους σου για να κανεις τα spells Αν εχεις πανω στον "χαρακτηρα" τους τον κερσορα του mouse θα γινονται τα spells κατευθειαν Mouseover casting με λιγα λογια Το ιδιο μπορεις να κανεις και για τα summoner spells αλλα και για items Εγω ολα τα spells τα εχω φυσικα στο smartcast,ακομα και τα δυσκολα πχ του Rumble Ο χρονος αντιδρασης μειωνεται ουσιαστικο στο μισο και μπορεις να κανεις combos πολυ ευκολα Για τα items μην τα βαλεις ολα στο smartcast,βαλε το 5 και το 6 ας πουμε για τα active items Εγω πχ αυτα το εχω στα πλαγια κουμπακια του mouse Για να τα κανεις ολα αυτα πρεπει να ξερεις τι range εχει το καθε spell,αλλιως θα την πατησεις
driftingcris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Λοιπών παιδιά Θέλω να βάλω και εγώ να παίξω LoL αλλά έχω κάποιες απορίες. Κατά αρχήν το lol είναι free ή έχει καποια μηνιαία συνδρομή? Επίσης έχω Internet on the go της cosmote Και έχω ένα όριο σε download στα 10gb. Κάθε πότε κάνει update το Game? Γιατί άμα κάνει κάθε μέρα την γ*****α. Τέλος, πρέπει να κατεβάσω τον client και μετά θα καvει update, ή ο client που κατεβάζω ειναι ενημερωμένος?
aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Λοιπών παιδιά Θέλω να βάλω και εγώ να παίξω LoL αλλά έχω κάποιες απορίες. Κατά αρχήν το lol είναι free ή έχει καποια μηνιαία συνδρομή? Επίσης έχω Internet on the go της cosmote Και έχω ένα όριο σε download στα 10gb. Κάθε πότε κάνει update το Game? Γιατί άμα κάνει κάθε μέρα την γ*****α. Τέλος, πρέπει να κατεβάσω τον client και μετά θα καvει update, ή ο client που κατεβάζω ειναι ενημερωμένος? Free ειναι αλλα πληρώνεις για skins και αλλα (οχι υποχρεωτικά). Αστο αμα ειναι να παιζεις με το on the go θα μπείς μεσα. Και να κατεβασεις τον client θα σου κανει ενα τρελό update οποτε και παλι αστο καλυτερα.
driftingcris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ama paizei kanas filos sou pane kai parto me ena flasaki olo to fakelo kai peze apo ekei. update ginete sini8os ka8e 2-3 vdomades.den pisteuo na exeis 8ema ektos an 8es na to kais ka8e mera opou den symferei Update κανει δηλαδη καθε 2-3 βδομαδες? Αφου κανει καθε τοσο γιατι να μην το καιω καθε μερα? Εκτος αν εννοεις ποσο κατεβαζει απο το καψιμο. Παντος κεγομε καθε μερα στο Call of Duty online και ακομα δεν εχω προβλημα
arianos16 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Update κανει δηλαδη καθε 2-3 βδομαδες? Αφου κανει καθε τοσο γιατι να μην το καιω καθε μερα? Εκτος αν εννοεις ποσο κατεβαζει απο το καψιμο. Παντος κεγομε καθε μερα στο Call of Duty online και ακομα δεν εχω προβλημα δεν ξερω τι να σε πω αφου δεν εχεις προβλημα καψτο.
driftingcris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Free ειναι αλλα πληρώνεις για skins και αλλα (οχι υποχρεωτικά). Αστο αμα ειναι να παιζεις με το on the go θα μπείς μεσα. Και να κατεβασεις τον client θα σου κανει ενα τρελό update οποτε και παλι αστο καλυτερα. Οπως ειπα και πριν παιζω CoD και δεν εχω ακομα προβλημα. Αν κατεβασω τον clint και τον αφησω να κανει update αλλα απο αλλη συνδεση και μετα παιζω απο το στικακι δεν θα ειναι οκ? δεν ξερω τι να σε πω αφου δεν εχεις προβλημα καψτο. ωραιος :P
arianos16 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 πολυ damage αλλα τιπτοα αλλο Δεν ,απλα δενν 0 τροπου να φυγεις [τι διαολο,assasin χωρις εναν τροπο να φυγεις απο την μαχη],0 cc ,οπτοε αν δεν γινει tanky full ,δεν κανει τιποτα. sorry αλλα που λεει οτι ειναι assasin? Οπως ειπα και πριν παιζω CoD και δεν εχω ακομα προβλημα. Αν κατεβασω τον clint και τον αφησω να κανει update αλλα απο αλλη συνδεση και μετα παιζω απο το στικακι δεν θα ειναι οκ? ωραιος :P κανε αυτο που σε ειπα ρε :Ρ και εγω ετσι το εχω.
driftingcris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) κανε αυτο που σε ειπα ρε :Ρ και εγω ετσι το εχω. Και εγω ετσι ειχα σκεφτει μιας και ειναι free. Απλα απαντισα στον aris1986 Ποσο μεγαλο ειναι το Game? Για να ξερω αν χωράει στο στικακι μου Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2012 από driftingcris
MeSiaSs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ποσο μεγαλο ειναι το Game? Για να ξερω αν χωράει στο στικακι μου Είναι περίπου 3.10GB
klainmaingr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Αυτές τι μέρες γενικά παίζει το IEM hannover just so you know με πολύ ωραία παιχνίδια μέχρι στιγμής. Ehome vs SK as we speak http://tv.esl.eu/de/
slipknot Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Οι M5 μου θυμίζουν τον Ivan Drago. Λες και μαζεύτηκαν στη Ρωσία και είπαν "Δε μπορούμε να μείνουμε άπραγοι μπρος στην επέκταση της Δύσης, θα μαζέψουμε ό,τι πιο top έχουμε, θα τους ντοπάρουμε και θα τους αμολήσουμε".
Προτεινόμενες αναρτήσεις