bismark Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 msi ge72 2qc apache υπερθερμανση με league of legends Καλησπερα παιδια εχω ενα λαπτοπ της MSI 2 χρονια,τον τελευταιο χρονο παιζω μονο λολ και μου ανεβαζει θερμοκρασια μεχρι και 88 βαθμους. το εχω παει ηδη σε δυο τεχνικους, ο ενας μου αλλαξε τον εναν cooler αλλα παλι δεν κανει δουλεια. και καθε φορα που τους το λεω μου λενε βλακειες σε φαση οτι η παστα φταιει και μπλα μπλα! εδω και τρεις μηνες δεν εχω βγαλει ακρη. αν μπορειτε να με βοηθησετε σασ παρακαλω!
elpaso1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Παιζετε ακομα το συγκεκριμενο παιχνιδι; Αν και αρρωστος παλια, το εχω παρατησει πλεον εδω και μηνες, κλεινω χρονο σε λιγο.. Ειδικα μετα το Permaban σε κυριο λογαριασμο, ειχα ξενερωσει.. Παλι καλα, γιατι εχανα ολη την ημερα μου!
papageorge007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Στις 7/6/2018 στις 8:32 ΜΜ, bismark είπε msi ge72 2qc apache υπερθερμανση με league of legends Καλησπερα παιδια εχω ενα λαπτοπ της MSI 2 χρονια,τον τελευταιο χρονο παιζω μονο λολ και μου ανεβαζει θερμοκρασια μεχρι και 88 βαθμους. το εχω παει ηδη σε δυο τεχνικους, ο ενας μου αλλαξε τον εναν cooler αλλα παλι δεν κανει δουλεια. και καθε φορα που τους το λεω μου λενε βλακειες σε φαση οτι η παστα φταιει και μπλα μπλα! εδω και τρεις μηνες δεν εχω βγαλει ακρη. αν μπορειτε να με βοηθησετε σασ παρακαλω! Φίλε είναι Laptop, είναι καλοκαίρι... δεν θέλει και πολύ για να ανεβάσει θερμοκρασία. Θα σου πρότεινα να το ανοίξεις και να το καθαρίσεις, γιατί η σκόνη πολλές φορές φράζει τους μικρούς αεραγωγούς που έχουν τα laptops, και άλλαξε και πάστα. Αν δεν μπορείς εσύ, πήγαινε το σε κάποιον τεχνικό ή φίλο, που ξέρει. Και απαραίτητα πρέπει να πάρεις ένα εξωτερικό cooler.
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Συνεχίζουμε στο νέο topic εδώ:
Προτεινόμενες αναρτήσεις