Gilmaru Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Βγήκε. Να σας πω ρε παιδιά, έχει κανείς άλλος πρόβλημα να πάρει rp? Προσπαθώ από τότε που άρχισα ξανά και μου βγάζει error. Είναι γενικό το πρόβλημα ή μπα?
Gilmaru Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 χαχα, εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει πάντως. Πρόσφατα σχεδίαζα να το κάνω, αλλά αρνείται να με αφήσει. Από ευγένεια φαντάζομαι! Έπαιξα μόλις ένα dominion με lulu και στις δυο ομάδες. Φάση φαίνεται να έχει, αλλά δεν μπορώ να κρίνω, αφού και αυτοί που τις έπαιζαν δεν ήξεραν τον χαρακτήρα ακόμη. Είναι πολύ γουτσου πάντως
interkirilos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Εμένα εκ πρώτης όψεως μου φάνηκε op η lulu... Για support κόβει υπερβολικά πολυ! Εντωμεταξυ έβλεπα τους TSM στο corsair πρωτάθλημα και πρόσεξα πως σε όλα να όλα τα games έκαναν ban lulu... Sent from my iPod touch using Insomnia
TheELF Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ε εν τάξη νέος champ=instabann μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρεις ακόμα της δυνατότητες και πως να τον κάνεις counter.
klainmaingr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Yup. Για αυτό άλλωστε στα μεγάλα τουρνουά παίζουν πάντα ένα patch πρίν. Για να προλάβουν οι παίκτες να συνηθίσουν nerfs/buffs/champs αλλαγές κτλ.
Zahariel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Κανουμε stream scrims στο lol4greeks.com για οποιον ενδιαφερεται
Zahariel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 E αν ειναι παιζουμε Κανα game να σου δωσω κανα tip αφου σε δω να παιζεις
slipknot Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ελπίζω πως όχι, γιατί ο CowboyTV μπορεί να χαρακτηριστεί με τη λέξη που ανέφερε άπειρες φορές χθες, "τρόμπας".
Zahariel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Eγω; Οχι, δεν εχω καμια σχεση με το cowboy. Απλα το lol4greeks εχει ενσωματωμενο και το stream του cow. Οτι παιζουμε εμεις τα δειχνει στο αριστερο stream. Aσχετο βεβαια αν ο cowboy παιζοντας ranked στο 700 elo εχει πιο πολλους viewers απο scrims 1,9-2k παικτων -.-
zeniath Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ρε το παλικάρι παίρνει τα πρωτεία στο last hit-NOT πραγματικά ήταν απόλαυση στο try hard για last hit και να μην του βγαίνει κανένα Το 700 elo έλυσε πολλές απορίες μου σε σχέση με τους άλλους 9 players Από net cafe παίζατε εσείς; Γιατί δεν άντεξα πάνω από 2 λεπτά να ακούω την χάβρα ιουδαίων που γινόταν εκεί πέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις