Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες επαιξα με matchmaking και αρχισα καπως να την παλευω :P...

Το store μεσα απο την αρχικο μενου λειτουργει σε εσας γιατι εγω οποτε το παταω για να δω τι αγορες εχει κολλαει σε ασπρη σελιδα και δεν φορτωνει τιποτα...

Το κάνει και σε μένα αρκετά συχνά να μην δείχνει το shop,πάτα μια από της «προσφορές» που έχει στην σελίδα που δείχνει με το που ανοίγει το παιχνίδι,πάτα το unlock,μην το αγοράζεις πάνε ξανά στο shop και θα έχει ξεκολλήσει.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το elo rating θα μηδενιστει για την νεα σεζον; Ξερετε ποτε;

πιστευω οτι τον σεπτεμβριο που αρχιζει η νεα season θα μηδενιστει το elo

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι θα μηδενιστεί, ξέρετε ποια ήταν η βάση του elo για αυτή την season?

Δημοσ.

1400 μου φαίνεται

πολλά λες νομίζω, γύρω τα 1200 και ίσως πιο κάτω πρέπει να είναι η βάση, μην ξεχνάμε ότι στα 1250 είναι το bronze και στα 1400 το silver.

Δημοσ.

πολλά λες νομίζω, γύρω τα 1200 και ίσως πιο κάτω πρέπει να είναι η βάση, μην ξεχνάμε ότι στα 1250 είναι το bronze και στα 1400 το silver.

1200 ειναι.

Δημοσ.

απο 0 ξεκιναει αλλα το σκορ σ μενει αποθηκευμενο και φαινεται...

Δηλαδη μενει μονο το τοπ σκορ? Αν σε αυτη τη Season κανω καλυτερο μενει αυτο ε?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι εσάς που παίζετε lol?

Έχετε δοκιμάσει να παίξετε dota 2 ή heroes of newerth?Και αν ναι τι δεν σας άρεσε σε αυτά και συνεχίσατε το lol?

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει που όλους τους ήρωες μπορείς πάνω κάτω να τους φτιάξεις όπως θες. Dps Alistar? Γίνεται. Τανκ? Γίνεται. AP? Γίνεται.

Μέχρι και AD Malzahar γίνεται.

Α και μιλάω για viable builds. Γενικότερα πιάνεις έναν ήρωα και ξέρεις πως θα κάνεις κάτι ότι και να γίνει. Δεν υπάρχει griefing μηχανισμός . Κουτσά στραβά θα έχεις έναν ρόλο. Στην τελική τραβάς 3gold/5 και βουρ για άμυνα και late game.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...