Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τους εχω στειλει ενα μειλ και μου ειπαν πως το προβλημα ειναι δικο και οτι πρεπει να κσανα εγκαταστησω το παιχνιδι γιατι μπορι καποιο αρχειο να μην εγκατασταθηκε σωστα........αν μπορει καποιος να μοθ πει στον φακελο riot games πια αρχεια και πιοι φακελοι υπαρχουν στο δικο του pc θα του ειμαι ευγνομων.... :-D

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δοκιμασε επιδιορθωση και οταν ειναι ελληνικο και οταν ειναι αγγλικο αν δεν το εχεις κανει ηδη

κανε update @ adobe air και βλεπουμε

Δημοσ.

Δυστυχως τιποτα ακομα ..ο αγγλικος client τρεχει κανονικα...με τον ελληνικο παλι μου κρασαρει και μου βγαζει μηνυμα για bug report. Eνταξει..οχι οτι χρησιμοποιω τον ελληνικο αλλα αμα τυχει καμια φορα με φιλαρακια τον βαζουμε να σπαμε πλακα. Δεν θελω να ξαναμπω στη διαδικασια reinstal γιατι με τα update θα παρει πολυ καιρο.

Δημοσ.

Δεν θελω να ξαναμπω στη διαδικασια reinstal γιατι με τα update θα παρει πολυ καιρο.

Δηλαδη το να ψαχνεις αρχειο-αρχειο ξεχωριστα για να βρεις ποιο λειπει ή ποιο ειναι κατεστραμενο, το σπασιμο νευρων επειδη δεν παιζει το παιχνιδι, το να γραφεις σε forum το προβλημα σου, το να στελνεις email στην riot, θα σου παρει περισσοτερο χρονο απο το να κανεις reinstall;

Καντο ρε φιλε, ουτε μιση ωρα δεν θα σου παρει.. στην τελικη παρε τα αρχεια του lol απο τα program files ενος φιλους σου και βαλτα στα δικα σου με ενα usb.. σιγα το πραγμα

Δημοσ.

Οκ chill..απλα ρωτησα μηπως εχει ξαναφερθει παρομοιο προβλημα και ελεγα μηπως υπαρχει καποια ευκολη λυση με αντικατασταση ας πουμε ενος αρχειου..αφου δεν ειναι ετσι θα ξανακανω εγκατασταση.

Δημοσ.

που λετε , σκεφτομουν οτι γενικα ειμαι ενας πολυ μετριος παικτης , και συγκεκριμενα ενα πολυ μετριο carry...οταν εχω ομως ενα support που νιωθει κερδιζουμε το lane μας ευκολα και ανετα.

το ιδιο εχω παρατηρησει οταν παιζω support (που σιγουρα παιζω καλυτερα απο οτι carry) και συγκεκριμενα ενα aggressive support τη leona , ακομα και το μονο που να μπορει να κανει το carry που σαπορταρω ειναι ισα ισα να φαρμαρει , παλι παιρνουμε τα 2vs2 στο Lane μας σχετικα ευκολα...

πισστευετε λοιπον οτι το support -προφανως στο early game- ειναι αυτο που ''κουβαλαει'' το carry?

Δημοσ.

πισστευετε λοιπον οτι το support -προφανως στο early game- ειναι αυτο που ''κουβαλαει'' το carry?

Όχι, αντιθέτως όμως το κακό support που δεν αφήνει το carry να φάει όσο πρέπει μπορεί να τον αχρηστεύσει, ο καλός ο carry μπορεί πολύ άνετα και μόνος του.

Δημοσ.

εχω ενστασεις πανω σε αυτο...πιστευω οτι το carry ,εαν νιωθουν εστω και λιγο οι αλλοι δυο, δε μπα να ναι και το καλυτερο , χωρις supp που να κανει εστω τα στοιχειωδη...δε παιζει να κρατησει το lane.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο τρόπο για να καταγράψω replay ενός παιχνιδιού?

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο τρόπο για να καταγράψω replay ενός παιχνιδιού?

fraps και lol recorder

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια τι μαλακια ειναι αυτο το πραγμα να κανει συνεχεια update το παιχνιδι μερα παρα μερα?

Επεξ/σία από konstantinos77
Δημοσ.

Ναι αν για σενα το map ειναι μονο το bot lane

Οχι αν παιζεις εξυπνα, ενα gang mid στο 5-6λεπτο και ενα gang μπλε στο 7λεπτο (8 κοκκινο, εξαρταται που εισαι) σιγουρα θα σου δωσει ενα καλο κομποδεμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...